Widok

Opalanie w stringach nad morzem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam takie pytanko,i co o tym sadzicie,znajomy chce poznac opinie na temat opalania sie w kapielowkach typu stringi nad polskim morzem.czy to wypada i czy widzialescie juz kogos,troche on sie krepuje,jest z glebi Polski i rzadko jest nad morzem.chce sie tylko opalac i nie jest gejem.
dodam od siebie ze jest dobrze zbudowanym i zadbanym mezczyzna,zadna chudzina z niego.
Mnie osobiscie by to nie przeszkadzalo,ale chce poznac wasze opinie,nie chce wyjsc na glupka,w koncu polacy troche dzicy sa.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ta plaża jest świetna, tylko trzeba uważąć na straż miejską kiedy po wydmach się chodzi :)
Mało ludzi, policji nie widać, nocami ognicho no i kapiel na golasa :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Toć nie musisz sie rozbierać, wyciągnij znajomych, cycki przynajmniej można równo opalic :)
a to na takiej plazy nie ma obowiązku golizny całkowitej?
Nie, ale wiesz będziesz nazywana " tekstylną":)
image
hehehe, no tak, na takiej plaży tekstylni są dziwni ;)
pan w stringach na dziś:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o jejciu koszmary bede miec normalnie :D:D:D
mm i ta bujna czupryna miodzio
image
NO TO JA TEŻ DODAM
image

Uploaded with ImageShack.us
A najlepsza fryzura, jeśli jeszcze nie wiecie - krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ten to jest boski ;P

a widziałyście gdzieś takie stringi? hehe:D

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem mężczyzną 27 lat opalam sie od kilkunastu lat w stringach na publicznej plaży i nie spotkałem się z jakimiś uwagami na mój temat ani jakimś większym zainteresowaniem.Pozdrawiam.Opalajacych w takim stroju,czy mężczyzn czy kobiet jest coraz wiecej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od kilkunastu lat? To ile przepraszam miałeś jak zaczynałeś?
Jeśli ktoś ma odpowiednie ciało żeby się tak pokazać- to proszę bardzo- mi nie przeszkadza, oby tylko nic nie wypadało bokiem, hi hi - jak u tych starych dziadków w białych gaciorach:P
Odpada też pupa w stylu goryla:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem facetem w wieku 38 lat i opalam sie w stringach jak również się w nich kąpie i nie zauważyłem abym wzbudzał jakieś szczególne zainteresowanie.Mojej żonie się to podoba.Nic nikomu do tego jak kto w czym się opala,relaksuje,to jego sprawa.Jak się coś komu nie podoba nie musi na niego/nią patrzeć.Czasami można spotkać panią topless i co komu do tego ?Wolnymi krokami zbliżamy sie z mentalnośćia do zachodu.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jestem mężczyzną w średnim wieku i od lat się opalam na Trójmiejskich plażach w stringach i nic się nie ddzieje. Społeczeństwo znormalniało,jest OK. Odwagi panie i panowie. Miłego opalania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Facet w stringach to pomylka , zenada i wiocha !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiesz, o estetyce wypinania gołego tyłka, to ty z żoną Mietkiem rozmawiaj w domu.

A skoro o wolności wyboru, to ja chcę być wolna od widoku męskiej d*py gdy idę z dzieckiem na plażę, i wolność nieodpowiadania na dziecięce pytania tejże dotyczące.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żenadą i wiochą to ty jesteś!!!
Majtki jak każde inne.
Powiem ci inaczej, to dziewczyny nie powinny nosić spodni, bo te od wieków zarezerwowane są tylko dla mężczyzn.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majtki jak każde inne.
Powiem ci inaczej, to dziewczyny nie powinny nosić spodni, bo te od wieków zarezerwowane są tylko dla mężczyzn.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popatrz parę postów wyżej, skoro uważasz, że stringi są tylko dla kobiet
Może lezbą jesteś i dlatego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry