Widok

Opalanie w stringach nad morzem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam takie pytanko,i co o tym sadzicie,znajomy chce poznac opinie na temat opalania sie w kapielowkach typu stringi nad polskim morzem.czy to wypada i czy widzialescie juz kogos,troche on sie krepuje,jest z glebi Polski i rzadko jest nad morzem.chce sie tylko opalac i nie jest gejem.
dodam od siebie ze jest dobrze zbudowanym i zadbanym mezczyzna,zadna chudzina z niego.
Mnie osobiscie by to nie przeszkadzalo,ale chce poznac wasze opinie,nie chce wyjsc na glupka,w koncu polacy troche dzicy sa.
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kto wymyślił spodnie dla kobiet? To też musicie po nas papugować?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoja zapewne cieniuuutko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po co chodzisz na plażę? Idź do solarium.
Ha ha ha
Czy można chodzić w stringach na plaży
Ja nosze stringi i jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzikusy chodzą w stringach w Afryce w Ameryce południowej i innych gorących miejscach. To pierwsze "ubranko" i wymyślone przez facetów... a nie przez kobiety. Podobnie jak obcasy, kapelusze, rajtuzy itd. W "miniówkach" (spódnicach) chodzili już np. żołnierze egipscy jakieś 4000 lat temu... Historia to fajna dziedzina wiedzy...
Mamy wolny kraj każdy morze ubierać jak chce strgi soł dla ludzi jak komuś przeszkadza to niech się nie patrzy na tłek .

nosze stringi na codzien i na plaze w dębkach tez ubrałem. Są super i polecam kazdemu!

nosze stringi dlugi czas, bardzo fajna sprawa. Nie rozumiem dlaczego niektorzy gadaja ze to takie zle. Panowie ubierac stringi to sie przekonacie!! na plaze tez!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

Zniżki kody rabatowe - gdzie? (19 odpowiedzi)

Hej. Wiecie może czy są jakieś kody rabatowe do h&m lub smyk, reserved, rekids?

do góry