Widok
Opalenizna -dwa białe paski
Wczoraj sie opalałam na ogrodzie i zrobiłam duży błąd bo siedziałam ponad 1h. Od razu nie było widać tego że aż tak się spiekłam. Wieczorem się troche podłamałam bo mam białe paski od stanika na ramionach. No i jest problem bo suknia śłubna ma gorset bez ramion i będe miała białe dwa pasaki.....
Sądzicie ze do lipca zejdzie? albo może jakoś inaczej to się da zatuszować.
Nie chce mieć 2 białych pasków :/
Sądzicie ze do lipca zejdzie? albo może jakoś inaczej to się da zatuszować.
Nie chce mieć 2 białych pasków :/
zrobilam tak samo w zeszlym roku - polezalam troszke na dzialce w staniku z ramiaczkami i dopiero w domu wieczorem - szok!! ale sie nadluchalam od rodzicow!!! "jak bedziesz wygladala na slubie??!!" :) to bylo ok 3 tyg przed slubem. chodzilam na solarium ale nie pomoglo i mialam dwa biale paski, ale mialam taki zwiewny szaliczek i zakrywalam ramiona :) to bylo w czerwcu
a we wrzesniu bylam na weselu kumpeli w tej samej sukience (czyli bez ramiaczek - tzn są ale bardzo cieniutkei wiec jakby ich nie bylo) i oczywiscie szalalam z tymi moimi paseczkami bialymi :) smiesznie na zdj wyglada ale jest sie z czego posmiac :)
a we wrzesniu bylam na weselu kumpeli w tej samej sukience (czyli bez ramiaczek - tzn są ale bardzo cieniutkei wiec jakby ich nie bylo) i oczywiscie szalalam z tymi moimi paseczkami bialymi :) smiesznie na zdj wyglada ale jest sie z czego posmiac :)
jak nie będzie zanikać różnica w kolorze posmaruj sobie lekko te blade paski samoopalaczem
Gabi82 napisał(a):
> no ja nie mam 3 tyg do śłubu wiec jest nadzieja ze zejdzie:))
>
"a we wrzesniu bylam na weselu kumpeli w tej samej sukience (czyli bez ramiaczek - tzn są ale bardzo cieniutkei wiec jakby ich nie bylo) i oczywiscie szalalam z tymi moimi paseczkami bialymi :) smiesznie na zdj wyglada ale jest sie z czego posmiac"
czyli od czerwca mi do wrzesnia zostalo... ale nie chce cie straszyc bo pewnie jak sie teraz jeszcze poopalasz to zejdzie, tzn sie wyrówna :)
> no ja nie mam 3 tyg do śłubu wiec jest nadzieja ze zejdzie:))
>
"a we wrzesniu bylam na weselu kumpeli w tej samej sukience (czyli bez ramiaczek - tzn są ale bardzo cieniutkei wiec jakby ich nie bylo) i oczywiscie szalalam z tymi moimi paseczkami bialymi :) smiesznie na zdj wyglada ale jest sie z czego posmiac"
czyli od czerwca mi do wrzesnia zostalo... ale nie chce cie straszyc bo pewnie jak sie teraz jeszcze poopalasz to zejdzie, tzn sie wyrówna :)
Idz do dobrego solarium. Tam powinni miec- nie wiem jak to sie nazywa- cos w rodzaju polepszaczy opalenizny. Najprosciej rzecz ujmujac- gdzie posmarowane, tam opala sie intensywniej.
Sama mialam niedawno problem podobnego rodzaju i przemily, kompetentny (opalony;) pan w 2 tygodnie dokonal cudu :)
Polecam solarium na Oruni Górnej (ul. Okulickiego). Cena w zaleznosci od łóżka za min.: 1zł-, 1,20-, 1.30-. Saszetki z roznymi kosmetykami do opalania srednio ok. 3 zl za szt.
Sama mialam niedawno problem podobnego rodzaju i przemily, kompetentny (opalony;) pan w 2 tygodnie dokonal cudu :)
Polecam solarium na Oruni Górnej (ul. Okulickiego). Cena w zaleznosci od łóżka za min.: 1zł-, 1,20-, 1.30-. Saszetki z roznymi kosmetykami do opalania srednio ok. 3 zl za szt.
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
do lipca na 100% opalisz się równo -tylko w biustonoszu bez ramiączek teraz :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Jesli nic nie pomoze to ze 2-3 dni przed slubem idz na Air Brush ("opalanie" sprayem). Polecam Studio Pieknego Ciala w Sopocie. Ja slub mialam w sobote, a na AirBrushu bylam w czwartek wieczorem chyba. Zdecydowalam sie, bo nie mialam czasu na solarium i bo balam sie ze inaczej zejdzie mi skora (tak juz mam, ze szybko mi schodzi). Pamietaj ze po AB nie mozesz sie myc przez chyba 8h, dlatego dobrze isc na to wieczorem. I kilka dni przed slubem bo pierwszy dzien lub dwa troche brudzi. Ale nie masz wowczas zadnych paskow i gwarancje, ze skora nie schodzi:) Obecnie, z uwagi na ciaze, wybieram sie na AB przed slubem kuzynki:)
Kosztuje okolo 100 PLN za calosc (zalezy czy robisz sobie sama peeling przed przyjsciem do nich, czy tez chcesz by oni Ci zrobili), czyli mniej wiecej tyle co wszystkie wizyty na solarium, a wiec na jedno wychodzi. Prawdopodobnie mozesz poprosic tylko czesciowe i wowczas jest taniej. To nie opala, tylko jakby Cie przemalowuje sprayem;) Dlatego pokrywa wszystkie slady bielizny, etc.
Byl juz kiedys ten watek
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=191467&t=191467
Ktos wspominal ze zostaja biale paski, ale ja juz bylam kilka razy i paskow jeszcze nie mialam. Po zabiegu musisz tylko stac przez kilka minut nieruchomo zeby zastyglo i podeschlo. Nienaturalny kolor? Tylko od razu po zabiegu, po pierwszym myciu juz jest ok. Poza tym kolor dobieraja do Ciebie. I sprawdz kilka dni wczesniej u nich czy nie masz na to alergii - niech Ci psikna w jakims niewidocznym miejscu (jeszcze nie slyszalam zeby ktos mial, ale przed slubem chyba dobrze sprawdzic, a i zeby potem na mnie nie bylo;) Ja nie sprawdzalam, bo nie mialam czasu, ale na szczescie alergii nie mam:) Moj maz mnie uwielbia po AB, bo inaczej nigdy nie opalam sie na braz :(((
Byl juz kiedys ten watek
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=191467&t=191467
Ktos wspominal ze zostaja biale paski, ale ja juz bylam kilka razy i paskow jeszcze nie mialam. Po zabiegu musisz tylko stac przez kilka minut nieruchomo zeby zastyglo i podeschlo. Nienaturalny kolor? Tylko od razu po zabiegu, po pierwszym myciu juz jest ok. Poza tym kolor dobieraja do Ciebie. I sprawdz kilka dni wczesniej u nich czy nie masz na to alergii - niech Ci psikna w jakims niewidocznym miejscu (jeszcze nie slyszalam zeby ktos mial, ale przed slubem chyba dobrze sprawdzic, a i zeby potem na mnie nie bylo;) Ja nie sprawdzalam, bo nie mialam czasu, ale na szczescie alergii nie mam:) Moj maz mnie uwielbia po AB, bo inaczej nigdy nie opalam sie na braz :(((
powiem tak: ciężka sprawa, przed naszym ślubem moja mama się tak opaliła i nie pomógł jej samoopalacz, solarium też ciężko i miała suknie bez ramion i śmiesznie wyglądała ale być może to zalezy od rodzaju skóry, trzymam kciuki by ci pomogło Madziulka!