Widok
Operacja jaskry i zacmy w Trojmiescie
Witam,
moja mama wymaga pilnej operacji na oboje oczu, zacma i jaskra. Niestety w miescie gdzie mieszka (inne wojewodztwo) pierwszy wolny termin na same konsultacje to listopad 2010.
Chcialbym zdecydowanie przyspieszyc ta wizyte i zabieg w ramach NFZ. Czy wiecie moze ile sie czeka na taki zabieg w Swissmedzie w ramach NFZ? Moze jakis inny szpital w Trojmiescie ma krotsze terminy ?
Z gory dziekuje za informacje.
moja mama wymaga pilnej operacji na oboje oczu, zacma i jaskra. Niestety w miescie gdzie mieszka (inne wojewodztwo) pierwszy wolny termin na same konsultacje to listopad 2010.
Chcialbym zdecydowanie przyspieszyc ta wizyte i zabieg w ramach NFZ. Czy wiecie moze ile sie czeka na taki zabieg w Swissmedzie w ramach NFZ? Moze jakis inny szpital w Trojmiescie ma krotsze terminy ?
Z gory dziekuje za informacje.
moja ciocia miała zacme i w zeszłym roku wyznaczyli jej termin na jesień 2012...ale wziełam ja do szpitala na zaspe tam ja zbadali i operacje na pierwsze oko miała za dwa tygodnie i po 14dniach na nastepne...trzeba tylko pofatygowac sie do ordynatora z sama chora i troche pomarudzic tzn ze sama bez opieki ze nie ma kto przeprowadzic przez ulice i zajac sie osoba...dodam ze nic nie płaciłam a opieke miała baaardzo fajna