Widok

Operacje plastyczne...

Witam,
Podobno nie liczy się wygląd zewnętrzny, podobno nie szata zdobi człowieka, więc dlaczego ładnym łatwiej?! Natura poskąpiła mi urody: duży garbaty nos, opadające powieki, nijaka twarz... nie było mi łatwo. Zdecydowałem sie na 11 operacji plastycznych twarzy i moje życie zmieniło się o 180 stopni! Skończyłem dziennikarstwo multimedialne. występuję w licznych talk showach i reality show, stałem sie osobą publiczną. Mam wielu wspaniałych przyjaciół, fantastyczny związek i przede wszystkim czuję się dobrze we własnej skórze, stałem się atrakcyjnym facetem co otworzyło do tej pory zamknięte dla mnie drzwi. Zapraszam na moją str. www.maciejkolinka.prv.pl zobaczycie tam zdjęcia "przed" i "po". Co myślicie o poprawianiu urody skalpelem?
Pozdrawiam wszystkich

Kolinka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha, chciałabym jeszcze dodać że jak dla mnie to na ten moment nie jesteś dla mnie atrakcyjny, zbyt "lalowaty"....
zajrzałam na strone macieja kolinki i faktycznie gdzies tam kojarze jego osobe z programu Ewy Drzyzgi, ale czy mówic tu zaraz że jest osobą medialną- wybacz śmiać mi się chce, jesli poprzedni wygląd powodował że byłeś zwykłym człowiekiem ,który ma kompleksy jak my wszyscy i koniecznie musiałeś to zmienic, to wspólczuje braku akceptacji do samego siebie, a myśle że teraz jesteś cholernie zapatrzony w siebie, a to wcale nie jest dobra cechą...
Maciek Kolinka napisał(a):

> Witam,
> Podobno nie liczy się wygląd zewnętrzny, podobno nie szata
> zdobi człowieka, więc dlaczego ładnym łatwiej?! Natura
> poskąpiła mi urody: duży garbaty nos, opadające powieki, nijaka
> twarz... nie było mi łatwo. Zdecydowałem sie na 11 operacji
> plastycznych twarzy i moje życie zmieniło się o 180 stopni!
> Skończyłem dziennikarstwo multimedialne. występuję w licznych
> talk showach i reality show, stałem sie osobą publiczną. Mam
> wielu wspaniałych przyjaciół, fantastyczny związek i przede
> wszystkim czuję się dobrze we własnej skórze, stałem się
> atrakcyjnym facetem co otworzyło do tej pory zamknięte dla mnie
> drzwi. Zapraszam na moją str. www.maciejkolinka.prv.pl
> zobaczycie tam zdjęcia "przed" i "po". Co myślicie o
> poprawianiu urody skalpelem?
> Pozdrawiam wszystkich
>
>

Nie oglądam programów typu talk how i reality show, więc tym mi nie zaimponujesz. Jeśli masz przyjaciół i udany związek tylko dlatego, że zrobiłeś sobie parę operacji i stałeś się atrakcyjny, to ja dziękuję za takich przyjaciół i taki związek. A w ogóle to nie chce mi się więcej pisać, bo ten post to pewnie jakaś biedna prowokacja, albo reklama.
Bez komentarza :/ Skoro lepiej się czujesz po przeróbkach to już Twoja sprawa.Mogę jedynie domyślać się jak teraz się czujesz,że lepiej itp.Fakt,wygląd pomaga w zyciu,ale NIE JEST NAJWAŻNIEJSZY !!!!!

Powodzenia

Co myślę? Myślę, że to po prostu reklama.
lubię cyfry i litery
jeśli korekcie nosa zawdzięczasz "wspaniały związek" i całą resztę tego "szczęścia" to szczerze współczuję:(((((
...and when the rain falls down, I'll be sunshine in your life...