Widok

Opiekunka do chłopca od zaraz

Jasień Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
szukam opiekunki do chłopca 20miesięcznego, od zaraz. Dziecko energiczne, lubiące spacery. Szukam cierpliwej i odpowiedzialnej Pani najlepiej z osiedla Jasień, z możliwością opieki u niej w domu między godzinami 7-16, ok 7-8h dziennie. Proszę dzwonić: 693325989. Gdyby ktoś z forumowiczów znał Panią godną polecenia, to proszę o namiary:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :) Ja byłabym zainteresowana. Jestem mamą prawie 3 letniej dziewczynki i mieszkam na Ujeścisku. Mój tel. 515-875-922.

Pozdrawiam,
Sandra
Dziękuję pani Sandrze za odpowiedź, skonsultowałyśmy się telefonicznie póki co:) Ujeścisko trochę nie po drodze z Jasienia do Politechniki, więc może jeszcze jakaś miła Pani byłaby chętna?
Ponawiam zapytanie:)
Witam, ja również składam swoją ofertę ;) Mieszkam na Chełmie, mam 2letniego synka(widać w suwaczku - Tymoteusza), bardzo chętnie pomogę Ci w opiece nad Twoim synkiem. Jeśli jesteś zainteresowana, to proszę o kontakt: pwnuk@wp.pl
Dziękuję, wysłałam wiadomość na prv. Czekamy na dalsze oferty.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (79 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry