Widok

Opinie Lek. Grzegorz Natora

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z was chodziła do ginekologa Grzegorza Natory?? przyjmuje w Gdańsku. Jestem w ciąży i zastanawiam się czy warto wybrać tego lekarza
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem zadowolona. Ma dystatns ale jeśli będziesz miała jakie kolwiek pytania, wątpliwości to spokojnie z toba porozmawia. Ja jestem zadowolona. Zawsze wrazie czego moge do niego zadzwonić i umawiam się na wizyte w szpitalu bo w przychodni na stogach sprzet jest taki sobie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z początku wydawał się miły i sympatyczny. Jednak jego nonszalancja w pewnym momencie zaczela irytowac . Nie spojrzał w karte pacjenta, z wyjatkiem koncowej notatki dot. przebiegu wizyty. Badania przeprowadzał bez informowania co robi, co jest niezgodne z Kodeksem Etyki Lekarskiej. Bardzo nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam nadzieję, że już NIGDY nie trafię na tego człowieka, nie tylko jako lekarza ale i jako przypadkowego przechodnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

do góry