Widok

Opinie porodówka UCK 21.05.2025

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przyjechałam za czwartym dzieckiem. Na UCK już miałam trzy razy poród. W roku 2019, w 2022. Chyba był w tych latach standard. A teraz w maju 2025go stało gorzej. Całym stadem ludzi idą w odwiedziny, gdzie sala jest na 2 osoby. Przeszkadzanie, hałas, dokuczanie, w butach z ulicy przychodzą. A kobieta i dziecko muszą odpocząć i nabrać się mocy. Przy tym sali odwiedzin jest, ale wykorzystywani chyba tylko edukowanymi osobami. Jest agresywne położne, studenci wchodzą do sali po 10 osób. Z miejscami problemy nadal. Chyba poczujesz siebie szczęśliwym tylko kiedy wyjdziesz stąd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzmi to naprawdę stresująco i niepokojąco miejsce, gdzie powinno być spokoju i wsparcia, a zamiast tego hałas i brak prywatności. Mam nadzieję, że sytuacja poprawi się dla przyszłych mam i ich dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

do góry