Widok

Opłakane skutki picia wódki

Opinie do zdjęcia: Opłakane skutki picia wódki.
A Wy gdzie się budzicie po imprezie?
Przejdź do galerii.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przejdź do galerii.

Kacze Buki

Też podzielę się swoją opowieścią. Parę lat temu wracając od znajomych z domówki z Fikakowa (Gdynia Karwiny) około 2 w nocy wsiadłem w autobus nocnego 410 z ustawionym azymutem na dom, Gdynia Obłuże (drugi koniec miasta). Około godziny 4:30 zostałem obudzony na Kaczych Bukach przez kierowcę autobusu, z przerażeniem stwierdziłem, że zrobiłem pełne kółko i wylądowałem w punkcie wyjścia prawie. Humor poprawiło mi, że po wstaniu z siedzenia (drugie siedzenie za kierowcą), zobaczyłem, że za mną siedzi jeszcze 4 kimające osoby. Wychodząc z autobusu śmiałem się nagłos :).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co robi gdańsk? udaje miasto!
Co robi gdynia? rozstawia kotary i bawi się w namiot!
Co robi sopot? udaje kurort!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja zamiast w Janowie obudziłem się w Śmiechowie.
Ale słyszałem o gościu, który wsiadł do niewłaściwego autokaru w Gdańsku i zamiast w Słupsku obudził się w Berlinie!

Mnie już nawet bezdomni poznali.... Ładnych parę razy z kimalem z nimi w Wejherowie na dworcu, a momenty podstawiania się skmki na peron, wspominam jako jedne z najlepszych chwil w moim życiu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

pijackie podroze

jak kazdy, mialem przygode z Wejherowem :)
Ze zeszłym roku by;em 2 razy w Chorwacji w Zagrzebiu, dwa razy do tego samego Hostelu i dwa razy tak sie z kumplem zgubilismy ze praktycznie w ogole nie wykorzystalismy tego nocleu. A ciekawostka jest taka ze jest tramwaj jadacy do "Sopot", oczywisice na drugim koncu miasta. Moze to mnie zmyliło... :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może lepiej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe

nie nie, jak wywnioskowalem dzien pozniej, sam kupilem. w koncu to dluga podroz hehe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tę siatkę z browarami to Ci podrzucili?

Jeśli tak, to zaraz wsiadam do kolejki i jadę do Lęborka;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powrót z Soptu

Kiedys wracajac z Sopotu do Redy obudziłem się w Lęborku z siatką browarów heh Od tamtego czasu ustawiam koniecznie budzik. Tak apropo, trzeba uwazac najbardziej na kolejke do Slupska hehe Unikajcie jak ognia!

Obudziłem się w Wejherowie (miałem wysiąść w Gdyni Gł. wsiadałem w Gdańsku), podchodzę do typa: przepraszam kiedy kolejka w stronę Gdyni? koleś: a nie wiem, dopiero co obudziłem się w tej kolejce z Gdańska...
To chyba jest naprawdę jakiś standard!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze się lękałem tych SKMek do Iławy i nigdy w nich nie siadałem ze strachu, że się tam obudzę! :D Dobrze, że je zlikwidowali :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się raz budzę w łóżku - patrzę pokój ten w którym miałem spać (a był to pensjonat, duża impreza), odwracam głowę, patrzę jeden pan, odwracam drugą głowę, patrzę drugi pan z drugiej strony :/ niestety nie pamiętam co robiliśmy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

e tam Lębork Koszalin mówi wam to coś ? i do tego z piątalem w kieszeni dwie tatry i na stopa ale mam nadzieje że to się więcej nie powtórzy pozdro dla wszystkich

hhehe dawajcie swoje historie z "podróży" :D

Ja kiedyś pracując w Gdyni kilka lat a mieszkając w Wejherowie często gęsto budziłem się na bocznicy w Wejherowie. Ale najlepszą podróżą była wycieczka po weselu które odbywało się Gościcinie k. Wejherowa. Z wesela pamiętam jak taryfą jechaliśmy do jednego z nocnych lokali nad ranem ;) a potem obudziłem się w... Potęgowie :D Mój kolega kiedyś wracając z picia w Gdyni zamiast w Wejherowie najpierw wylądował we Wrzeszczu by następnie się ocknąć w Bożym Polu :D hehe kiedyś też w nocy wracając nawiany stwierdziłem że mi mało i jadę do kumpla do Tczewa nocnym pociągiem na picie :D W internecie znalazłem pociąg i heja na dworzec po czym pani w kasie oznajmia że takiego pociągu już nie ma :( No to co począć biegiem na BP po piwko i czekam na skm żeby podjechać do Nanic :D i kogo spotykam... kolesia który chyba był z Sopotu i się obudził w Wejherowie na bocznicy hahaha :D

Nie ma to jak

wsiasc na dworcu w gdyni zrobic koleczko i obudzic sie na dworcu w gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Elbląg

jedyna taka SKMka w nocy i to musiała być właśnie ta w której zasnąłem :).
Obudziłem się nad ranem w zamkniętym składzie. Nic nie zginęło :). |orientowałem się gdzie jestem jak wyszedłem przed dworzec na fajkę i obróciłem się za siebie i zobaczyłem napis na dworcu. Bezcenne!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kowalski

Ja Kowal mały ch... budzę się w burdelu :)

w trakcie tej samej nocy: 1. wejherowo, 2. gdańsk, 3. Ruma
potem jechałem już na stojąco... :P

Przejdź do galerii.
do góry