Widok

Opłakane skutki picia wódki

Opinie do zdjęcia: Opłakane skutki picia wódki.
A Wy gdzie się budzicie po imprezie?
Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

najdalej bylem w lęborku o 8 rano, oczywiscie na bombce
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 1

co robi Wejherowo?

bawi sie w miasto! ;)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

najdalej Wejherowo

ale ja tam mieszkam
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 0

po imprezie budzę się...

w łóżku, z kobietą!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

co to jest trzeźwość???

jechałem 15 km autobusem potem 1 km spacerku do domciu na 3 piętrze niestety między 1 a 2 piętrem zawinełem się na barierce i zasnołem na stopniu jednego schodka. sąsiadka mnie obudziła wychodząc z psem na spacem. zapytałem się czy niema czasem jakieś poduszeczki hihihi KUŹWA TWARDY TEN STOPIEŃ. TERAZ LECZE DWA KACY.....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

ok. g. 23 wsiadłem do SKM we Wrzeszczu, jechałem do Sopotu

obudziła mnie sprzątaczka na bocznicy w Lęborku
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

uuu gruuubooo :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedyś widziałem gościa , który tak jak wszyscy stał w sopocie i czekał po imprezie na kolejkę....ok 1.20 na drugim peronie zatrzymał się dalekobieżny do łodzi.....koleś był tak zawinięty ,że wsiadł i pojechał...co z nim dalej było...nie wiem :) akcja miała miejsce jakieś 6-7 lat temu ale do dzisiaj ją pamiętam
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój rekord to Iława :D
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden mój znajomy ł pił wódkę na imprezie w Tczewie, i potem wsiadł do pociągu do Gdańska, tyle że zamiast wysiąść w Gdańsku dojechał do Słupska, tam się obudził i czekał potem 4 godziny na pociąg powrotny, A ja kiedyś przysnąłem na stacji SKM podjechała kolejka wsiadam proszę o bilet do Gdańska i dowiaduję się że kolejka jedzie w stronę Gdyni. A kiedy byłem młody to przy Ratuszu stało rusztowanie, więc ja z kolegą o drugiej w nocy właziłem na jego szczyt żeby statki na redzie pooglądać. Siedem radiowozów przyjechało, cięć z muzeum zadzwonił, ponieważ policjanci myśleli że ktoś robi skok. Cały komisariat nas podziwiał, mieli nas zawieźć na izbę, ale okazało się że tam jest komplet gości no i sprawa rozeszła się po kościach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i jeszcze kiedyś po pijaku czekałem na autobus 820 - była taka linia. Pamiętam że jakoś na miał jechać po północy, siedzę sobie i czekam, podchodzą jacyś ludzie, patrzą na rozkład, na mnie, pytają na co czekam, Odpowiadam że na autobus, że zaraz powinien być, tak przynajmniej jest napisane w rozkładzie. Oni mówią owszem tyle że w piątek, a dziś jest wtorek,.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

MNIE TO CHYBA NIKT NIE PRZEBIJE

W nocy wracalem SKM z Sopotu na Zaspe. Obudzil mnie kanar za Leborkiem i kazal wysiadac bo oczywiscie moj bilet byl niewazny i niemogl sie ze mna dogadac. Miejscowosc nazywala sie Lesnice. Totalne zadupie nastepna kolejka byla za godzine.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skąd ja to znam.

Wracałem z Sopotu do Gdyni i obudziłem się rano na bocznicy kolejowej w Chyloni, potem przedarłem się przez torowisko do trajtka i ponownie obudziłem się w Orłowie. W końcu zamiast do pracy na 8 zjawiłem się o jedenastej u siebie w mieszkaniu na Witominie.
Stare dzieje:-)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapomnialem dodac ze kolejka dojechala do Gdanska Glownego tam postala i pojechala w 2 strone. 2 razy ominalem moja stacje
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Słupsku

W Słupsku

Opłakane skutki picia wódki

Opinie do zdjęcia: Opłakane skutki picia wódki.
A Wy gdzie się budzicie po imprezie?
Przejdź do galerii.
do góry