Widok
Opłakane skutki picia wódki
Opinie do zdjęcia: Opłakane skutki picia wódki.
A Wy gdzie się budzicie po imprezie?
Przejdź do galerii.
Przejdź do galerii.

co to jest trzeźwość???
jechałem 15 km autobusem potem 1 km spacerku do domciu na 3 piętrze niestety między 1 a 2 piętrem zawinełem się na barierce i zasnołem na stopniu jednego schodka. sąsiadka mnie obudziła wychodząc z psem na spacem. zapytałem się czy niema czasem jakieś poduszeczki hihihi KUŹWA TWARDY TEN STOPIEŃ. TERAZ LECZE DWA KACY.....
kiedyś widziałem gościa , który tak jak wszyscy stał w sopocie i czekał po imprezie na kolejkę....ok 1.20 na drugim peronie zatrzymał się dalekobieżny do łodzi.....koleś był tak zawinięty ,że wsiadł i pojechał...co z nim dalej było...nie wiem :) akcja miała miejsce jakieś 6-7 lat temu ale do dzisiaj ją pamiętam
jeden mój znajomy ł pił wódkę na imprezie w Tczewie, i potem wsiadł do pociągu do Gdańska, tyle że zamiast wysiąść w Gdańsku dojechał do Słupska, tam się obudził i czekał potem 4 godziny na pociąg powrotny, A ja kiedyś przysnąłem na stacji SKM podjechała kolejka wsiadam proszę o bilet do Gdańska i dowiaduję się że kolejka jedzie w stronę Gdyni. A kiedy byłem młody to przy Ratuszu stało rusztowanie, więc ja z kolegą o drugiej w nocy właziłem na jego szczyt żeby statki na redzie pooglądać. Siedem radiowozów przyjechało, cięć z muzeum zadzwonił, ponieważ policjanci myśleli że ktoś robi skok. Cały komisariat nas podziwiał, mieli nas zawieźć na izbę, ale okazało się że tam jest komplet gości no i sprawa rozeszła się po kościach
aha i jeszcze kiedyś po pijaku czekałem na autobus 820 - była taka linia. Pamiętam że jakoś na miał jechać po północy, siedzę sobie i czekam, podchodzą jacyś ludzie, patrzą na rozkład, na mnie, pytają na co czekam, Odpowiadam że na autobus, że zaraz powinien być, tak przynajmniej jest napisane w rozkładzie. Oni mówią owszem tyle że w piątek, a dziś jest wtorek,.
Opłakane skutki picia wódki
Opinie do zdjęcia: Opłakane skutki picia wódki.
Przejdź do galerii.
Przejdź do galerii.