Widok
Opnie na temat DJ-wodzierejów (nowe)
Witam czy ktoś może polecić nam dobrego DJ który potrafi każdego zmotywować do zabawy oraz aby nie było to tylko samo puszczanie muzyki do rana ale potrafił by też wprowadzić dobrą atmosferę. Wiadomo że dobra oprawa muzyczna to połowa sukcesu na weselu ;)
myślimy nad:
Krzysztofa Kleszczyńskiego
Tomasza Kamińskiego
Maciek Józefowicz
też przypadkiem natrafiliśmy na DJ MARCEL (www.djmarcel.com.p) czy ktoś słyszał o tym DJ tzn jak prowadzi wesela.
Przepraszam za kolejny wątek o DJ ale sporo jest opinii starych a interesują nas najnowsze opnie o DJ.
Kogo najbardziej polecacie nie koniecznie z tych których my wymieniliśmy.
myślimy nad:
Krzysztofa Kleszczyńskiego
Tomasza Kamińskiego
Maciek Józefowicz
też przypadkiem natrafiliśmy na DJ MARCEL (www.djmarcel.com.p) czy ktoś słyszał o tym DJ tzn jak prowadzi wesela.
Przepraszam za kolejny wątek o DJ ale sporo jest opinii starych a interesują nas najnowsze opnie o DJ.
Kogo najbardziej polecacie nie koniecznie z tych których my wymieniliśmy.
Pewnie okażę tu maksimum "samochwalstwa", ale nie mogę sie powstrzymać od zaproszenia na moją stronę internetową :)
www.muzykanawesele.net
www.muzykanawesele.net
Polecam Wam Roberta Jakubka - mieszka na Chełmie. Jestem w 100% pewny że będziecie zachwyceni. Powiem krótko WODZIREJ nie dj - on prowadzi wesele a nie tylko gra, znakomite konkursy - nie przypominające wiejskiej tandety typu jajka z nogawki itp. Będziecie zaskoczeni. Moi goście z Trójmiasta i goście z mojej małej mieściny na kujawach twierdzą że nigdy się tak na weselu nie bawili. Nie pozwala odpocząć non stop zabawa i tańce. Polecam
Polecam dj, który w czerwcu 2009r. grał na moim weselu. Rewelacyjny młody człowiek, który świetnie nawiązuje kontakt z gośćmi. Ma oczywiście światła i inne gadżety np karaoke na poprawiny. Nawet na życzenie gra na akordeonie. Zawsze można zadzwonić i sprawdzić czy spełnia wasze wymagania :) Dla zainteresowanych numer telefonu 502664425 (Paweł).
Ja też mam Roberta Jakubka na swoim weselu które odbędzie się w przyszłym roku, pod niego dostosowałam termin wesela. Podpisywaliśmy z nim umowę w marcu tego roku i miał tylko 3 wolne terminy w miesiącach czerwiec - lipiec - sierpień - wrzesień na rok 2012. Jego sposób prowadzenia wesela jest po prostu REWELACYJNY, byłam na 2 weselach z jego udziałem. Robi konkursy które w 100% różnią się od "zwykłych, wiejskich" starodawnych które zamiast śmieszyć zwyczajnie obrzydzają.
polecam Lecha Radziuna, pełen profesjonalizm, kultura i poczucie humoru!, wiecej w relacji, link pod suwaczkiem. Rozmawialismy tez z p. Krzysztofem, ale cena była wyżasza niż sie spodziewalismy (jak sie pozniej dowiedzielismy inne wesele- sobotnie dwa dni po naszym zagrał taniej niż nam zaproponował).
jak dzwoniłam do p. Jakubka nie miał już terminów. na szczescie lepiej niż Pana Lecha nie moglismy wybrac:)
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
jak dzwoniłam do p. Jakubka nie miał już terminów. na szczescie lepiej niż Pana Lecha nie moglismy wybrac:)
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Gorąco polecamy Dj Marcela !!!
Jest świetny zarówno jako Dj i jako wodzirej. Nie siedzi tylko schowany za swoim sprzętem ale kontroluje przebieg imprezy, wychodzi do gości, zapowiada piosenki często z zabawnym komentarzem :), zachęca do zabawy i wszystko to z dużym wyczuciem i kulturalnie.
Grał u nas na weselu i byli nim zachwyceni zarówno młodzi jak i nieco starsi goście ;)
Również przed weselem poświęcił nam dużo czasu ustalając z nami wszystkie szczegóły (a że lubimy mieć wszystko dopięte na ostatni guzik - na prawdę było ich sporo)
Jest świetny zarówno jako Dj i jako wodzirej. Nie siedzi tylko schowany za swoim sprzętem ale kontroluje przebieg imprezy, wychodzi do gości, zapowiada piosenki często z zabawnym komentarzem :), zachęca do zabawy i wszystko to z dużym wyczuciem i kulturalnie.
Grał u nas na weselu i byli nim zachwyceni zarówno młodzi jak i nieco starsi goście ;)
Również przed weselem poświęcił nam dużo czasu ustalając z nami wszystkie szczegóły (a że lubimy mieć wszystko dopięte na ostatni guzik - na prawdę było ich sporo)