Widok

Oprawa muzyczna Mszy Ślubnej - kogo polecacie???

Kogo polecacie do kościoła w okolicach trójmiasta? Pozdrawiam, ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na swoją stronę

EwaHermann

http://www.ewahermann.pl/

Jestem skrzypaczką i zajmuję się organizacją oprawy muzycznej na śluby w całym województwie pomorskim.

Skrzypce, wiolonczela, organista i śpiewaczka na TWOIM ŚLUBIE.
Zapraszam !!!
Witam ;) Polecam zespol INSPIRUM ;) dostalam namiary od mojej kolezanki potem weszlam na ich strone i odsluchalam fragment piesni, i zabookowalam(po negocjacjach z mama ;). Cena jak dla kazdej pary mlodej moze sie wydawac wysoka po z sumowaniu innych wydatkow weselnych(lecz tak naprawde cena normalna, uwzgledniac ilosc osob grajacych i spiewajacych w czasie mszy). Zdecydowalam sie na INSPIRUM i wcale sie tego nie zaluje ;D to byl najlepszy wybor! Moj slub odbyl sie 31 sierpnia 2013 i byl polsko-angielski, zespol poradzil sobie znakomicie z piosenkami po angielsku jak i po polsku, a glos wokalistki cudny, pamietam jak mi sie zakrecila lezka przy utworze" this is the day" 'D.
W dodatku nie musialam sie stresowac zadnymi sprawami organizacyno-technicznymi, zespol wszytko zalatwil.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osoby mające zespół Inspirum. Możecie napisać jakie utwory mieliście na swojej uroczystości i w jakim składzie ? Pozdrawiam
Witam serdecznie. Zastanawiam się również nad Panią Agnes skrzypaczką podczas uroczystości ślubnej w kościele w grudniu br. Czy ostatecznie skorzystała Pani z jej usług a jeśli tak będę bardzo wdzięczna za opinię.Czy warto ją zaangażować? Chciałabym aby swym występem poruszyła serca wszystkich. Z góry dziękuję za opinię. Maria
http://www.flautists.cba.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.flautists.cba.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam wszystkich! To ja zakladalam ten wątek bardzo dawno temu. W sobotę 20. sierpnia odbył się nasz ślub. Wybraliśmy grupę INSPIRUM i jesteśmy zachwyceni - nasi goście weselni również! Młodzi, kreatywni i bardzo dobrze zorganizowani ludzie - polecamy wszystkim bardzo bardzo serdecznie! A zespołowi jeszcze raz dziękujemy! Ola i Kamil
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co prawda, watem juz dawno nieaktualny, ale jak ktos jeszcze szuka, to polecam studentke amuz., spiewaczke- Agnieszke. Chyba nie brala duzo za Ave Maria, a naprawde potrafi wzruszyc. I na pewno ma kontakt tez z instrumentalistami. Moja znajoma tez ja miala razem ze skrzypcami i wiolonczela. Podaje maila: roxal@wp.pl

Co do sukni, to zamowilam sobie
Poszukuję oprawy muzycznej na 10 września 2011.
Godzina 16 00.
Jeśli ktoś ma wolny termin, proszę o kontakt na otrawe@wp.pl
a nr tel do zespołu inspirum???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaki jest nr tel do zespołu inspirium?/?
Art&Trio w składzie: flet poprzeczny, skrzypce i wiolonczela. Absolwenki Akademii Muzycznej. tel.511-870-527
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mniemam iż to pytanie skierowane jest do mnie?
Kwestia miejsca, to jak daleki mam dojazd oraz czy jest to mój solowy śpiew, czy współwykonanie z innymi muzykami - "poleconymi" przeze mnie (wówczas i oni muszą dostac opłatę za swoją pracę). Zapraszam po szczegóły na sopran-3miasto@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mielismy mieć inspirium ale sa juz w anszym terminie zajeci:/
baranki młode są o eucharysti
Pani Sopran. Ile sobie Pani życzy za usługę ?
Śpiewaczka - repertuar klasyczny oraz subtelne brzmienia pieśni zgodne z kanonem liturgicznym. Na specjalne życzenie mogę przygotować wymarzone przez Państwa utwory. Młode brzmienie, bogate doświadczenie, solidność wykonania. sopran-3miasto@wp.pl
Fajnie przeczytać kolejną pozytywną opinię o sospiro:)
Po przesłuchaniu utworów na stronce, stwierdziliśmy, że bardzo nam się podoba, jak dziewczyny śpiewają i grają:) więc też zapewnią nam oprawę mszy św;)
Ja polecam Emisję Głosu. Grali na moim ślubie...w styczniu 2011 :). Oprawa była nietypowa bo wykonali również kolędy :).
Polecam zespół SOSPIRO. Panie grały i śpiewały na moim slubie.Było pieknie!
do góry