Widok
Zespół www.MASSUANA.pl,graliśmy w ponad 300 kościołach,około 80 razy na uroczystościach ślubnych.Spis pieśni religijnych,w tym mój autorski "Hymn o Miłości" ,znajdzie Pani w dziale dyskografia.Do wyboru około 150 piosenek religijnych z 3 różnymi wersjami "Ave Maria".Pozdrawiam Tomasz Dorniak tel.501-183-708
P.S.Mam nadzieję,że ten wpis nie jest reklamą.
P.S.Mam nadzieję,że ten wpis nie jest reklamą.
Problem może być tylko, gdy się chce zastąpić organistę parafialnego innym (z powodu wagi organów, np. w Katedrze Oliwskiej nie wpuszczą obcego organisty, lub też z powodów finansowych).
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z problemami, gdy się chce OPRÓCZ organisty parafialnego mieć innego muzyka - zespół lub nawet instrumentalistę ze swoim akompaniatorem.
Zazwyczaj jednak spełniane są życzenia Młodej Pary
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z problemami, gdy się chce OPRÓCZ organisty parafialnego mieć innego muzyka - zespół lub nawet instrumentalistę ze swoim akompaniatorem.
Zazwyczaj jednak spełniane są życzenia Młodej Pary
hehe:) Baranki młode też bardzo lubię- ale musiałabym mieć do tego zespół najlepiej oazowy- a u nas dziewczyny już orzestały działać w kościele więc pada na Pachelbela- za każdym razem jak to słysze to mi ciarki przechodza po plecach:)
A chcesz mieć śpiewaną oprawę- tzn ze słowami czy tylko muzykę- bo ja się właśnie zdecydowałam na tą druga opcję
A chcesz mieć śpiewaną oprawę- tzn ze słowami czy tylko muzykę- bo ja się właśnie zdecydowałam na tą druga opcję
Polecam nasza forumkowa Ferrari http://www.sospiro.pl/
Jeden z moich najbardziej trafionych wyborow slubnych. Cala ceremonia byla niezwykle podniosla i poruszajaca dzieki pieknemu spiewowi Marty i aranzacji muzycznej zespolu. POLECAM Z CALEGO SERCA!
Jeden z moich najbardziej trafionych wyborow slubnych. Cala ceremonia byla niezwykle podniosla i poruszajaca dzieki pieknemu spiewowi Marty i aranzacji muzycznej zespolu. POLECAM Z CALEGO SERCA!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm