Widok
Orchidea Chwaszczyno
Kochane...
Podzielcie się ze mną najświeższymi opiniami pozytywnymi jak i negatywnymi na temat Orchidei w Chwaszczynie.
Szczerze mówiąc gdy przeglądałam stare wątki nic konkretnego nie znalazłam...
Dziękuję :)
Ps.
Czy Was też dopadła jesienna depresja? :D
Co zrobić żeby się jej pozbyć?
Podzielcie się ze mną najświeższymi opiniami pozytywnymi jak i negatywnymi na temat Orchidei w Chwaszczynie.
Szczerze mówiąc gdy przeglądałam stare wątki nic konkretnego nie znalazłam...
Dziękuję :)
Ps.
Czy Was też dopadła jesienna depresja? :D
Co zrobić żeby się jej pozbyć?
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Madziu86:) byłam w Orchidei 3 razy na weselu: brata, kuzynki i kuzyna:) było super:) sala jest bardzo ładna, ale to wiesz...:) jedzenie bardzo dobre:) zapewniam;) (współwłaścicielem jest Pan od Gryfu, a wiadomo Gryf słynie z dobrego jedzonka:) no i obsługa bez zarzutu:) szybka, doświadczona, skaczą nad gośćmi:) a talerzyki zmieniają tak często że czasami sobie nałożysz, wracasz a tam czysty talerzyk:) w przeciwieństwie do Bardo, gdzie też byłam i siedziałam przy stercie brudnych talerzy:/
p.s. czekolada/:)?
p.s. czekolada/:)?
Co prawda to prawda w Orchidei jest świetnie. Moja kuzynka miała tam wesele. Piękna sala, sprawna obsługa. Dobre jedzenie i dużo. Trochę słaby ten wjazd ale reszta rewelka. Co do Bardo to dziwne że siedziałaś przy stercie brudnych talerzy. Na moim weselu ciocia narzekała że nie spróbowała torta. Dostała torta poszła tańczyć a jak przyszła to obsługa juz zabrała brudne talerzyki...
Silen...
Szkoda, że nie mają wiecej terenu zielonego, większego stawku itp. Zbytnio nie ma gdzie zdjęć zrobić na dworzu. No ale nie można mieć wszystkiego :) A jak zakwitną kwiatki i bedzie zielono to już będzie lepiej :)
Szkoda, że nie mają wiecej terenu zielonego, większego stawku itp. Zbytnio nie ma gdzie zdjęć zrobić na dworzu. No ale nie można mieć wszystkiego :) A jak zakwitną kwiatki i bedzie zielono to już będzie lepiej :)
Hakht...
Ależ wywołałaś uśmiech na mej twarzy :) Dziękuję!
To miłe słyszeć tyle pochlebnych wiadomości na temat Orchidei :)
Co do czekolady... Ta w kostach bowoli wychodzi mi oczami jak i uszami :D chyba przerzucę się na gorącą czekoladę :)
Ależ wywołałaś uśmiech na mej twarzy :) Dziękuję!
To miłe słyszeć tyle pochlebnych wiadomości na temat Orchidei :)
Co do czekolady... Ta w kostach bowoli wychodzi mi oczami jak i uszami :D chyba przerzucę się na gorącą czekoladę :)