Widok
bede miała tam wesele w przyszłym roku.Sale trzeba stroicć samemu-koszt p\rzystrojenia 300 albo 500 zł.-wiec niesamowicie duuużo!!!ciasta,torty plus twoj tort weselny są w cenie .140-145 zł. od osoby(na przyszły rok).Jest 10 pokoi cena za pokój 2 osobowy100 zł.
Apartamentu nie dostaniesz,chociaż wiele osób mówiło mi ze dostali gratis.Jeżeli chcesz mieć apartament musisz zapłacić 100zł.-to mnie troszeczke rozczarowało,bo myślałam ze też dostane,ale widze ze kazdy jest inaczej traktowany...
Sala jest duża i przepiekna!!!to trzeba przyznać przystrojenie dodaje jej uroku chociaż bez też wygląda ładnie-jednak za wszystko sie płaci:)
Alkohol ,soki i owoce musisz kupić sama.Nie wiem czy szampana na wejście też nie trzeba kupić-tego sie nie zapytałam,podpisując umowe.mam nadzieje,ze to bedzie gratis od sali.Z zewnątrz lokal tez śliczny!!!!
Apartamentu nie dostaniesz,chociaż wiele osób mówiło mi ze dostali gratis.Jeżeli chcesz mieć apartament musisz zapłacić 100zł.-to mnie troszeczke rozczarowało,bo myślałam ze też dostane,ale widze ze kazdy jest inaczej traktowany...
Sala jest duża i przepiekna!!!to trzeba przyznać przystrojenie dodaje jej uroku chociaż bez też wygląda ładnie-jednak za wszystko sie płaci:)
Alkohol ,soki i owoce musisz kupić sama.Nie wiem czy szampana na wejście też nie trzeba kupić-tego sie nie zapytałam,podpisując umowe.mam nadzieje,ze to bedzie gratis od sali.Z zewnątrz lokal tez śliczny!!!!

Mam pytanie,do osób które niedługo będą bawić sie na własnym weselu w orchidei.jak z przystrojeniem sali,wiem ze właścicielka stroi i miedzy innymi w zywe kwiaty,ale nie wazne,ile płacicie za przystrojenie?powiedziała mi właścicielka ze 500 albo 300zł.ale nawet nie wiem czym oprócz ceny sie różni przystrój-nie maja tam zadnych zdjęć zeby młodym pokazać...
Napiszccie również czy za szampana na wejściu teżmusiałyście na swój koszt kupować?o coś sie miałam jeszcze zapytać.a dostaliście w cenie apartament?bo ja nie.Jakie wrażenia są wasze na tą sale?Nie boicie sie ze coś pójdzie nie tak?
Napiszccie również czy za szampana na wejściu teżmusiałyście na swój koszt kupować?o coś sie miałam jeszcze zapytać.a dostaliście w cenie apartament?bo ja nie.Jakie wrażenia są wasze na tą sale?Nie boicie sie ze coś pójdzie nie tak?

ja bawiłam się tam 13 maja (na własnym weselu) jeśli chodzi o wystrój to my zapłaciliśmy 300 zł i w tym były bukiety na stół przed wejściem przy lustrze i balony jeśli chodzi o szampana to trzeba go kupić samemu
jeśli chodzi o pokoje to młodzi dostają pokój gratis w momencie wynajęcia -chyba -5 pokoi
jeśli chodzi o pokoje to młodzi dostają pokój gratis w momencie wynajęcia -chyba -5 pokoi
trudno mi powiedzieć nie zadałam takiego pytania swoim gością ale wydaje mi się że może być nie możliwe z każdego miejsca ponieważ są tam filary a jeśli nawet byłoby coś widać to na pewno nie całą salę tylko jakiś fragment
wystrój jak przyszliśmy na sale to widziałam co było przy zamówieniu pani mowiła nam ile bedzie bukietów itp. uważam że wszystko było ok
wystrój jak przyszliśmy na sale to widziałam co było przy zamówieniu pani mowiła nam ile bedzie bukietów itp. uważam że wszystko było ok