Widok

Ordynatorzy oddziałów ginekologicznych w szpitalach Trójmiasta

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
czy znacie/chodziłyście na wizyty lub słyszałyście dobre opinie i możecie polecić jakiegoś ginekologa, który przyjmuje prywatnie, w przychodni i jest jednocześnie ordynatorem oddziału ginekologicznego w jakimś Trójmiejskim szpitalu? Jestem z Gdyni. Może w szpitalu w Redłowie? Chociaż słyszałam już o tym szpitalu rózne opinie. Pomóżcie jeśli coś wiecie w tym temacie. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do lekarza który pracuje w szpitalu w Wejherowie Lek. Mirosław Goworek ;)

Tu masz spis lekarzy:
Oddział Położnictwa i Ginekologii
Ordynator Oddziału: Dr n. med. Krzysztof Maciejewski
Zastępca Ordynatora: Lek. Jolanta Ciołkowska - Kowalczyk
II Zastępca Ordynatora: Lek. Mirosław Goworek
Pielęgniarka Oddziałowa: Piel. dypl. Maria Witczak

Zespół lekarzy:
lek. Zofia Delewska,
lek. Marek Foltman,
lek. Anna Gustkowicz - Chlebek,
dr n.med. Jerzy Karaś,
dr n.med. Andrzej Kiełkowski,
lek. Inga Kowalik
lek. Agnieszka Kubicka
lek. Grzegorz Marciniak
lek. Elżbieta Ostrowska - Ciskowska,
lek. Romuald Wajlonis,
lek. Marek Żabiński,
Oooo dziękuję bardzo. Jesteś zadowolona z tego lekarza? Czy będzie obecny przy Twoim porodzie? Pozdrawiam
ja chodziłam do Maciejewskiego. nie byl obecny na moim porodzie bo przeciez nie ma dyzuru 24 h na dobe;) wszystko zalezy od tego kto ma akurat dyzur jak rodzisz. u mnie byl własnie Goworek. poza tym lekarz jest tylko na koncowce przez porod przeprowadza Cie i tak polozna.
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
o Panu Goworku juz tu pisałam poszłam do niego ze spozniajacym sie okresem, mowie ze wspołzyje bez zabezpieczenia z mezem ale ze test ciązowy nic nie wykazal, a on mi przepisuje duphaston na wywolanie okresu zamiast zlecic badanie beta Hcg ... :) wtedy bylam u niego pierwszy i ostatni raz, a w ciązy bylam :) chyba Pan dr powinien wiedziec ze testy ciązowe moga byc zawodne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja duphaston dostałam na potrzymanie ciąży pierwszy raz słyszę żeby ten lek służył wywoływaniu miesiączki ?:(
image
image

image
Risika mam prosbe napisz mi cos wiecej jak wygladaly Twoje wizyty u Maciejewskiego, jak Cie badal, jakie usg, co mowil proszeeeee
image

Ordynatorem w Redłowie jest, o ile wiem, dr Stanisław Metler, który przyjmuje prywatnie w Gdyni Karwinach, ja chodzę do niego od 4 lat i jestem bardzo zadowolona - świetny fachowiec.
chodziłam prywatnie do zastępcy ordynatora na zaspie - jeśli jesteś zainteresowana przyjmuje w Gdyni - podam namiary
wianeczek jestem zadowolona z dr Goworka :) a czy będzie przy porodzie to nie wiem jeszcze sporo czasu zostało ale wiadomo bym chciała ;)
polecam dr Chmyłkę:)
lekarz mlody ale rewelacyjny!
image
wianeczek, a dlaczego zależy Ci akurat na ordynatorze?
duphaston jest i na podtrzymanie ciązy i na wywolanie miesiaczkowania i tak samo powiedzial pan dr ze nawet jesli bede w ciazy to mi nic nie zaszkodzi :) pewnie spoko, zawsze sobie mozna wziąsc hormony dla zdrowia, w takim razie powinny byc bez recepty
Nawet nie wiedziałam, ale dziwny lek jeśli działa w obie strony:)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry