Widok
Organista w Sw Mikolaju (Gdansk) Piotr Michna - jak wrazenia?
Hejka Laski! Mam wesele w Sw Mikolaju w Gdansku i bede kozystala z ich organisty - Piotra Michny. Od paru osob slyszalam, ze koles jest super profesjonalny... Rozmawialam z nim przez telefon (wieki mi zajelo sie do niego dodzwonic) i powiem szczerze wywarl na mnie dosc niemrawe i malo kontaktowe wrazenie i troche mnie to zmartwilo...
Czy ktorejs z Was Piotr gral na slubie albo moze bylyscie na czyims slubie gdzie on wlasnie gral? Dobrze sie spisal? Bede zobowiazana za wszelkie opinie.
Czy ktorejs z Was Piotr gral na slubie albo moze bylyscie na czyims slubie gdzie on wlasnie gral? Dobrze sie spisal? Bede zobowiazana za wszelkie opinie.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
od dłuższego czasu nie mieszkam w Gdańsku, wiec nie chodzę już Mikołaja, ale jak chodziłam to ich organista był poprostu koszmarny, dlatego kiedy brałam tam ślub - wrzesień zeszłego roku, to wolałam nie ryzykować i wzięłam sobie zespół młodzieżowy :) nie miałam jak iść i posłuchać czy organista jest ten sam - mieszkam jakieś 400 km od Gdańska,
na Twoim miejscu poszłabym poroprostu do Mikołaja na mszę i posłuchała organisty, bedzie najprościej i najpewniej bo często jest tak, że jak coś podoba się Tobie to nie musi innym i na odwrót
na Twoim miejscu poszłabym poroprostu do Mikołaja na mszę i posłuchała organisty, bedzie najprościej i najpewniej bo często jest tak, że jak coś podoba się Tobie to nie musi innym i na odwrót
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Organista w Sw Mikolaju (Gdansk) Piotr Michna - jak wrazenia?
Facet gra bardzo przeciętnie. Założę się, że nie zna całego marsza. Miał fałsze w prostych miejscach. A jeśli chodzi o ustalanie czegokolwiek to strasznie problematyczny i nieprzychylny. Chyba w pracy pociąga %%% , takie odniosłem wrażenie. Gdyby zagrał mój kolega byłoby lepiej.
Od jakiegoś czasu śledzę wątki związane z tym organistą, bo mamy ślub w Mikołaju we wrześniu. Budziły one we mnie mieszane uczucia ale w ostatnią sobotę byłam na ślubie posłuchać jak Piotr gra i nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami. Oprawa muzyczna bardzo ok. Najbardziej podobały mi się właśnie marsze, takie dostojne, uroczyste. Żadnych fałszów raczej nie było. Poza tym fajnie zabrzmiało Ave Maria, na komunie grał utwory których nie znałam ale tez z klimatem. Potem spotkałam się z nim i zrobił na mnie wrażenie całkiem w porządku. Spokojny, kulturalny i konkretny. Polecił nam skrzypka, bo chcemy trochę urozmaicenia. Poza tym ładnie śpiewa.
Założę się że na muzyce kompletnie się nie znasz, a faceta chcesz po prostu oszkalować.
Facet gra koncerty i miałem okazje go słuchać i to w bardzo trudnym programie, począwszy od Bacha, Rheinbergera itd..
A może dysonanse kojarzą ci się z fałszami, albo słuchałaś próby, bo takowe coś również w życiu muzyków istnieje. Jeśli ktoś potrafi doskonale zagrać koncert od A do Z, to tym bardziej zwykłe marsze weselne.
Nie wypisuj więc bzdur i nie zabieraj głosu na forum w temacie o którym nie masz pojęcia.
Facet gra koncerty i miałem okazje go słuchać i to w bardzo trudnym programie, począwszy od Bacha, Rheinbergera itd..
A może dysonanse kojarzą ci się z fałszami, albo słuchałaś próby, bo takowe coś również w życiu muzyków istnieje. Jeśli ktoś potrafi doskonale zagrać koncert od A do Z, to tym bardziej zwykłe marsze weselne.
Nie wypisuj więc bzdur i nie zabieraj głosu na forum w temacie o którym nie masz pojęcia.