Widok
Orgasm control czy ktoś stosował?
Witam. Czy ktoś może z Was stosował pigułki Orgasm control. Jak opinie? Zastanawiam sie nad kupnem z uwagi na totalny falstart w ostatnim czasie. Spotykam się od jakiegoś czasu z naprawdę fajną laską, tak mnie kręci,ze po prostu nie mogę się opanować no i kończę troche wcześniej niż zamierzałem.
Ja używałem. Generalnie ok, próbowałem innych ale te miały najlepsze działanie. Możesz sobie porównać bo każdy człowiek to inny efekt. Na początku pamiętam,że miałem trochę zgagę podczas brania ale z czasem się to unormowało
Efekty bardzo dobrze, możesz o wiele dłużej to robić. Najlepiej stosować z żelem. Trochę znieczula Ci penisa.Znaczy się wszystko czujesz ale to Ty decydujesz kiedy kończysz.
Efekty bardzo dobrze, możesz o wiele dłużej to robić. Najlepiej stosować z żelem. Trochę znieczula Ci penisa.Znaczy się wszystko czujesz ale to Ty decydujesz kiedy kończysz.
Ja obecnie biorę tabletki. Na początku nie wiedziałem za bardzo jak brać, zastanawiałem się czy brać po posiłku czy przed posiłkiem ale w sumie nie ma to w zasadzie żadnego znaczenia. Wspomagam się również sprayem. Używam tak ok 15 minut przed stosunkiem. Działenie jest moim zdaniem dobre, tabsy są skuteczne . Im dłużej używasz tym lepszy jest efekt.
Na przykład w sklepie intymnosc . pl. Chociaż widziałem jeszcze w róznych sklepach tak więc możesz sobie porównać ceny W aptece to nie wiem czy jest ale sam wolę zamawiać takie rzeczy przez internet . Efekty są od razu ale trzeba brać to codziennie no i po miesiącu jest o wiele lepiej. Sam jak na początku kończyłem w 2-3 minuty to teraz jestem w stanie robić to nawet 20-30 min.