Widok
Orkiestra Reprezentacyjna Marynarki Wojennej to 50 osób i jest na urlopie, a o cenie nawet nie wspomnę:) W tej orkiestrze jest kilka dobrych zespołów np. (tak nieskromnie powiem) Zespół Yacotaco:)
[b]Waldek - Zespół Yacotaco[/b]
moj narzeczony takze wybral zespol, ktorego czlonkowie sa w orkiestrze MW. Slyszelismy na ich temat same superlatywy i mojemu lubemu podobalo sie jak panowie grali jak byl ich "przesluchac" (ja niestety nie mialam wtedy mozliwosci byc obecna, ale ufam ze dokonal dobrego wyboru)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
my zamowilismy "Sambe" ktora tez sklada sie z muzykow z Reprezentacyjnej Orkiestry Marynarki Wojennej
Bardzo fajny facet, swietne warunki glosowe i granie bez zarzutu - to w.g nas..
graja np w rozy wiatrow na wszystkich stalych imprezach (andrzejki, sylwester,karnawal itp) - tam mozecie ich "sprawdzic" - np na soobtnich dancingach.
z innych zespolow to bodajze jeszcze Viva jest z marynarki - chyba 6-cio osobowy sklad - ponoc swietni, ale bardzo drodzy...
no i Yacotaco o ktorycm byla tu juz nie raz mowa..
Ci wszyscy myzycy sa na prawde dobrzy i radze sie spieszyc z decyzja o ewentualnej rezerwacji ktoregos z tych zespolow!! ;)
Bardzo fajny facet, swietne warunki glosowe i granie bez zarzutu - to w.g nas..
graja np w rozy wiatrow na wszystkich stalych imprezach (andrzejki, sylwester,karnawal itp) - tam mozecie ich "sprawdzic" - np na soobtnich dancingach.
z innych zespolow to bodajze jeszcze Viva jest z marynarki - chyba 6-cio osobowy sklad - ponoc swietni, ale bardzo drodzy...
no i Yacotaco o ktorycm byla tu juz nie raz mowa..
Ci wszyscy myzycy sa na prawde dobrzy i radze sie spieszyc z decyzja o ewentualnej rezerwacji ktoregos z tych zespolow!! ;)
Co do okietsry z MW. Jakas tam częsc, 4 męzczyzn, ponoć niezle graja milei grac u mojej kolezanki na weselu 17 wrzesnia. Mieli wplacona zaliczke, i przychodzimy na sale weselna a tam innym zespol, poprotu ich wyrorowali, dobrze ze wogole kogos dali, ale to nie byli ludzie z Marynarki Wojennej, nawet kolo nich nie stali,i beznadzijnie grali. Znajomym bardzo zalezalo na orkiestrze z AW, ponieważ wesele bylo wojskowe, ale niestety nie powiodło się ;-(
Nie chce nikogo oczeraniać, niewiem jak tez zespol sie nazwwal, wiem ze to stanowią czesc okiestry MW( 4 meżczyzn z gdynii).
Także uwazajcie, moze przy podpisywaniu umowy zaznaczcie, ze w razie jakies zmiany, mniej wynagrodzenia dla nich.
Zycze powodeznia!
Nie chce nikogo oczeraniać, niewiem jak tez zespol sie nazwwal, wiem ze to stanowią czesc okiestry MW( 4 meżczyzn z gdynii).
Także uwazajcie, moze przy podpisywaniu umowy zaznaczcie, ze w razie jakies zmiany, mniej wynagrodzenia dla nich.
Zycze powodeznia!
Jeśli już wiemy że Reprezentacyjna OMW liczy ok 50 osub co nam daje kilka zespołów m.in, Yacotaco, Samba ale też i wiele innych powołujących się na to hasło. Więc :
1. te składy są ruchome
2. mają dużo imprez z wojska i wstawiają zastępstwa
3. na wasze reklamacje, że to nie zespół z MW mogą was wyśmiać bo skoro jest ich ok 50-ciu i wszyscy sa z MW no to nie macie podstaw bo przecież grał zespół składający się z muzyków z MW, a że nie akurat z tych co myśleliście że będą grali to już szczegół.
Jedyna rada zatrzymać demo z obrazem lub chociaż zdjęcie (nawet samemu cyfrówką walnąć) i zastrzec w umowie że akurat ten skład ma grać, najlepiej jeszcze wymienić z nazwisk.
No niestety, skoro ich jest 50-ciu, a wy w końcu jakieś demo czy tez występ oceniliście i taki a nie inny skład zatwierdziliście to nie ma rady na takie układy, tylko dokładna umowa kto ma grać i jakie są ich zadośćuczynienia za ewentualne zmiany.
1. te składy są ruchome
2. mają dużo imprez z wojska i wstawiają zastępstwa
3. na wasze reklamacje, że to nie zespół z MW mogą was wyśmiać bo skoro jest ich ok 50-ciu i wszyscy sa z MW no to nie macie podstaw bo przecież grał zespół składający się z muzyków z MW, a że nie akurat z tych co myśleliście że będą grali to już szczegół.
Jedyna rada zatrzymać demo z obrazem lub chociaż zdjęcie (nawet samemu cyfrówką walnąć) i zastrzec w umowie że akurat ten skład ma grać, najlepiej jeszcze wymienić z nazwisk.
No niestety, skoro ich jest 50-ciu, a wy w końcu jakieś demo czy tez występ oceniliście i taki a nie inny skład zatwierdziliście to nie ma rady na takie układy, tylko dokładna umowa kto ma grać i jakie są ich zadośćuczynienia za ewentualne zmiany.
Chodzi o to, że na tym weselu nie grał nik z MW, to był zupełnie inny zespół, jacyś tam znajomi, może i by to przeszło jakoś, ale grali beznadziejnie, robili przerwy co 4 utwory, które i tak były denne:/
Pisze to dlatego, żeby sporządzając umowe, zwrócić uwagę na tą sprawę, która wg mnie jest BARZO WAŻNA!
Pozdrawiam.
Pisze to dlatego, żeby sporządzając umowe, zwrócić uwagę na tą sprawę, która wg mnie jest BARZO WAŻNA!
Pozdrawiam.