Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariola OP - opinia wątek zamknięty Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że trafiłam w najlepsze ręce pod słońcem...
~Mariola OP
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 stycznia 2020

Magdalena C - opinia wątek zamknięty Do gabinetu doktora Wolniewicza trafiłam dzięki bardzo dobrym opiniom w...
~Magdalena C
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2013

Naprawde Polecam wątek zamknięty Polecam dr Adam Wolniewicza, pełen profesjonalizm. Miałem ekstrakcje zęba...
~Pablo
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2013

REWELACJA wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z doktora Wolniewicza, który wykonywał już w moim...
~Zosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2012

Rozczarowanie wątek zamknięty Po tylu pozytywnych opiniach, myslalam ze jest to gabinet gdzie liczy sie...
~Marta
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 września 2011

Dr Adam Wolniewicz jest moim dentystą od 17 lat! wątek zamknięty Odkryłam go jako lekarza już w czasie jego studiów w Akademii Medycznej w...
~Marzena B.
-

dodano: 7 października 2011

dr Wolniewicz to najlepszy dentysta u jakiego się leczyłam wątek zamknięty Od kilku już lat leczę zęby w gabinecie dr Wol niewicza w Dental Aesthetics i...
~Barbara Jezierska
-

dodano: 2 lutego 2011

brzydula - opinia wątek zamknięty fachowa obsługa, sympatyczna atmosfera, bezstresowe wizyty, kompleksowość...
~brzydula
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

Piękne licówki i koronki - dr Wolniewicz wątek zamknięty Witam forumowiczów, dla wszystkich zainteresowanych pięknym uśmiechem, bardzo...
~Marion
-

dodano: 5 listopada 2010

Wdzięczna pacjenta Dental Aesthetics wątek zamknięty Jestem pod wielkim wrażeniem usług świadczonych przez cały personel Dental...
~Ala W
-

dodano: 8 października 2010

Profesjonalny gabinet stomatologiczny wątek zamknięty Korzystam z usług dental aesthetics i doktora Adama Wolniewicza od siedmiu...
~Hanna Szymońska
-

dodano: 19 maja 2010

Gabinet godny polecenia. wątek zamknięty Powyższe oceny nie są na wyrost. Z gabinetu korzysta i korzystała cała moja...
~Sabina Jasiak
-

dodano: 4 maja 2010

dr Wolniewicz -świetny lekarz wątek zamknięty Leczę się w gabinecie dr Wolniewicza od 6 lat.Jestem bardzo zadowolona z...
~Agnieszka W.
-

dodano: 22 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry