Widok

Ortodonta Anna Urbaniak - Gdańsk Zaspa

Czy ktoś z was leczy się u dr Urbaniak na Zaspie? Myślę nad aparatem stałym, cena nie jest najniższa. Doktor sugeruje mi usunięcie dwóch zębów na potrzeby leczenia - a zębów mam mało bo nie wszystkie wyrosły, i nie wiem co o tym myśleć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzień dobry!Podobnie planuję leczenie ortodontyczne i zastanawiam się nad wyborem właśnie dr Urbaniak. Niestety nie mam w swoim otoczeniu osób, które mogłabym dopytać i poprosić o opinię, zatem czy mogłabyś podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z dr Urbaniak;czy się zdecydowałaś na leczenie u tej specjalistki i usunięcie zębów, czy może jednak poddałaś się leczeniu w innym miejscu?Dziękuję pięknie za odpowiedź i pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z Trójmiasta moge polecić dr Marcin Niekra , dr Maria Niekra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję pięknie za polecenie:)
Witaj,

póki co odłożyłam w czasie leczenie, postanowiłam najpierw uzbierać gotówkę i wtedy zacznę walczyć.
Witam!Dziękuję za odzew!Czy pomimo tego rozważasz nadal leczenie u p. doktor czy udałaś się jeszcze do kogoś na konsultację?Dzięki jeszcze raz i powodzenia w dążeniu do jak najszybszej realizacji planów:)Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (42 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Mój facet szybko dochodzi (7 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

do góry