Widok

Ortopeda-dr Rybak czy dr Mazurek?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pilnie poszukuję sprawdzonego, dobrego ortopedy w Trójmieście. Przejrzałam opinie na ten temat na chyba wszystkich możliwych portalach. Załamka, bo nie wiadomo co myśleć, ludzie takie historie opisują, że włos się na głowie jeży, a mamy "traumatyczne" doświadczenia z lekarzami i nie chcę trafić na jakiegoś konowała.
Wyciągnęłam dwa nazwiska z morza tych polecanych, najczęściej chwalonych:

Dr Paweł Rybak
Gdańsk

Dr Tomasz Mazurek
Gdynia

Czy możecie doradzić, podpowiedzieć, może któraś z Was uczęszczała na wizyty do któregoś z tych lekarzy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Mazurek przyjmuje prywatnie w Szpitalu studenckim w Gdańsku 100 zł wizyta.

polecam jeszcze dr Drewek- przyjmuje w Sopocie.

tyle ile ludzi, tyle opinii.

zależy "z czym idziecie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja z naszym synkiem regularnie chodzimy do dr mazurka.Jest to nasz drugi ortopeda.Jak bylismy u pierwszego(nie pamietam nazwiska)to jak zobaczyl stopy naszego wtedy rocznego dziecka,to chcial odrazu nas wyslac na operacje,bardzo nas nastraszyl!Nasz synek koslawi piety.Bylam przerazona.Poszlismy do mazurka.Opowiedzial nam o co chodzi,uspokoil,wytlumaczyl ze dzieci koslawia nawet do 3 roku zycia,ze wszystko bedzie ok itd.Takze polecam go z calego serca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamoalanka - a masz jakis namiar, jak się skontaktować z Dr Mazurkiem? caly dzien próbuję się dodzwonić do kolejowego, ale bez rezultatów. Mój synek ma juz ponad 4 lata, myslelismy ze wyrosnie z koślawienia pięt, ale niestety chyba mu sie pogłębiło.
witam, jestem fizjoterapeutka,obracam sie troche na rynku medycznym i moge z czystym sumieniem polecic dr Rybaka, Samsona,Pawlaka i Szandorowskiego - glownie w sprawach konczyn dolnych (bo nie wiem jaki jest Twoj problem),dr Mazurek mysle ze sie bardziej specjalizuje w dzieciach...ale nie twierdze ze nie jest dobry, powodzenia
Neptunka popieram Cię w 100 %!!! chyba lepszych ortopedów od nich w trójmieście nie ma!!!
ja bylam dzisiaj u Mazurka bo mi polecila znajoma, prywatnie ale z mlodym, bardzo rzeczowy i konkretny, bylo ok:)
Serdecznie dziękuję.Na wizytę idzie mój syn,ma 5 lat, koślawi pięty do środka, ma krzywy kręgosłup i zmiany na klatce piersiowej w związku z tą krzywizną, był rehabilitowany, ale teraz czas na ortopedę.Do ortopedy muszę też iśc ja, podobne objawy.

Rozumiem, że dla dziecka polecacie dr Mazurka, a dr Rybaka dla dorosłych?
Ja byłam u dr Cieśli w Gdańsku prywatnie, przyjmuje tez w Gdyni... jestem zadowolona z wizyty, dodatkowo mam wizyte -konsultacje u dr Rybaka na NFZ na 27 wrzesnia 2011 w szpitalu kolejowym...
image

Proszę o niezaśmiecanie dodatkowymi nazwiskami wątku. Tytuł jest jednoznaczny i dotyczy dwójki lekarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ojej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój mąż bardzo chwali dr Tomasza Mazurka i poleca. Wcześniej miał kontakt z innymi.
Wiecie może czy dr Rybak przyjmuje na NFZ?
to zależy idzie dziecko czy dorosła osoba ?
polecam dr Mazurka sama jako dziecko się u Niego leczyłam, a teraz pomógł mojemu synkowi :)
Mnie w zeszłym roku przyjmował w Gdańsku w Wojewódzkim
w jakim szpitalu pracuje dr rybak otropeda
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

do góry