Widok
Oryginalny prezent
Miałabym prośbę do wszystkich aby podzielili się ze mną swoimi doświadczeniami lub pomysłami. Jestem zaproszona z moim chłopakiem na ślub jego siostry, chcielibyśmy wręczyć młodej parze jakiś oryginalny prezent. Nie przekonują mnie za bardzo praktyczne prezenty typu odkurzacz, robot kuchenny itp. Myślałam np. o jakimś niezbyt "oklepanym" prezencie, np. lampa witrażowa, obraz, rzeźba (oczywiście cena w granicach rozsądku i możliwości). Pomóżcie i poradźcie mi czy wypada dać taki prezent, a może ktoś ma ciekawszy pomysł. Z góry WIELKIE PODZIĘKOWANIA.
ja dostalam piekny obraz i naprawde ladne srebrna waze z kwiatami suszonymi, oba preznty bardzo mi sie podobaly. Ostatni bedac na slubie podarowalam witrazowa lampe (kosztowala 560 zł)
wszystkie te rzeczy sa ladne, ale naprawde trzeba znac druga osoba dobrze zeby trafic w gusta z prezentem niepraktycznym. Rzezbe odradzam.
wszystkie te rzeczy sa ladne, ale naprawde trzeba znac druga osoba dobrze zeby trafic w gusta z prezentem niepraktycznym. Rzezbe odradzam.
Jeśli chodzi o prezenty to radzę bardzo uważać - kilka lat tem podarowalam kuzynce w prezencie ślubnym obraz w skorze - z zegarem - myślę że im się nie spodobał bo nigdy go u nich nie widzialam a szkoda bo wg mnie był bardzo ładny - jak widać kwestia gustu. Niektorzy wolą 15-ty zestaw filiżanek do kawy . A chciałam być wtedy oryginalna - jak widać byłam aż za bardzo.
Ania
Ania