Widok

Os 4 Pory Roku i okolice

czy któraś z Was mieszka na tym osiedlu bądź w okolicy?
Głownie interesuje mnie Osiedle Nowy Horyzont... polecacie,odradzacie? czekam na wszystkie opinie na temat tych osiedli :)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi znajomi mieszkają na 4 Porach Roku, i bardzo sobie chwalą :) ja pomieszuję też w okolicy i powiem szczerze że super :) Gdybym miala kupić własne mieszkanie to napewno i tylko w tej częśći Gdańska :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
ja mieszkam na Oruni Górnej, wiec pewnie mamy do siebie niedaleko :) ale myślimy o czymś swoim, i póki co dwa mieszkanka mamy na oku...
image

ja mieszkam na Oruni Górnej, wiec pewnie mamy do siebie niedaleko :) ale myślimy o czymś swoim, i póki co dwa mieszkanka mamy na oku...
image

To mozna powiedzieć że jesteśmy prawie sąsiadkami :)
Wydaje mi się, że te okolice są najlepsze, jest gdzie iść na spacer, spokój, czysto, no i dodatkowy + to nowe budownictwo...
Mam nadzieję, że my też niedługo zaczniemy szukać czegoś swojego w tych okolicach :)

image
teraz jestesmy dalszymi sąsiadkami, to moze w przyszłości bedziemy bliższymi ;)
a tak poważnie, to zastanawiamy sie miedzy 5wzgorzami,wiszącymi ogrodami (przed auchan), morenowe wzgórze (miedzy migowem a kartuską) no i ten nowy horyzont... to są osiedla z najtańszymi mieszkankami, z dopłatą rządową...
image

Ja w okolice Auchan bym się nie szła, pracowalam w tamtych rejonach i dojazd jest tragiczny, nawet o godzinie 14 jest mega gigantyczny korek, który się ciągnie i ciągnie... Do pracy zawsze byłam spóźniona :)

image
również mieszkam w tych rejonach ,,... przychodzi mi do głowy tylko jedno słowo korki, korki, korki...
juz mnie nie bawi dojazd z centrum do domu w godzinę... i komunikacja której praktycznie brak (rejony 5 wzgórz, 4 pory roku)
ja stąd uciekam..
...
CKf1tH twbtplmpxbcc

Inne tematy z forum Kobieta

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

do góry