Widok

Osiedle 5 Wzgórz Ekolan - mieszka ktoś?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak się tam mieszka, jak było z odbiorem mieszkań? Kupujemy tam mieszkanie, już trochę opinii od znajomych słyszałam, ale potrzebuję więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znajoma tam mieszka, ale już niedługo.. wytrzymała tam 2 lata.. szadółki, wieczne korki... jeszcze to przetrwania ale młodzi blokersi, którzy ostatnio się pojawili to już porażka.. zyczę powodzenia..
Żeby określić uciążliwość w sumie możnaby samemu pod osiedle podjechać. W Gdańsku bowiem przez większą część roku (jakieś 300dni) wieją wiarty zachodnie i południowo zachodnie, a więc jeśli w taki dzień nie czuć to można pewnie przyjąć, że smród nie powinien stanowić problemu. Można też spojrzeć na usytuowanie osiedla względem wysypiska - do takich inwestycji jak jak orle gniazdo murapolu albo osiedle pięciu mostów Solidinu nawet nie ma szans przywiać tego zapaszku, bo nie leżą na "linii strzału".

No i poza tym Szadółki dostały grube miliony, więc jest nadzieja dla tamtejszych deweloperów ;) no i Gdańszczan oczywiście

http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,49422,7133703,Koniec_smrodu_z_Szadolek__Juz_za_rok.html

Już za rok ma przestać śmierdzieć :oo!!
Na osiedlu Miłym to myślę, że moze już być problem z zapachem z szadółek, do mnie ten zapach wprawdzie nie dochodzi ale zdażało mi się przejeżdzać przez Kowale, gdzie juz zapach był nie do zniesienia no ale ponoć wyspypisko ma zostać zmodernizowane
a co z Szadółkami? bardzo uciążliwe? myślałam o mieszkaniu na osiedlu miłym z ekolanu
mile osiedle to fakt, jest gdzie spacerowac, ale bez samochodu to niestety koniec świata

polecam forum moje osiedle :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
Ja tez mieszkam w bloku Hossy. Bardzo przyjemnie...
Ja mieszkan na osiedlu 5 Wzgórz ale Hossy i jestem baaardzo zadowolona z tego wyboru
5 wzgorz to hossa, ekolan, kokoszki.. i cos jeszcze :) też sie zastanawiamy nad kupnem mieszkania...
poza tym Czarna Żmijo

bardzo przydatne forum i znajdziesz tam cenne informacje od samych mieszkancow:

http://mojeosiedle.pl/forum.php?r=11&c=1

tylko znajdz osiedle, 5 wzgorz albo mile wzgorze..;-))
jesli Ekolan to miłe wzgórze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
5 Wzgórz - a to nie Hossa przypadkiem?
może_tu?

do góry