Widok
no jak wentylacja pozapychana? wszystko ok. wentylacja jest działa - nie zapchana. Instalacja grzejników odpowietrzona.
dom jest dobrze ocieplony + trójszybowe okna - brak strat ciepła
ustawienie na piecu 37*. parter podłogówka + grzejnik w łazience góra grzejniki na 3jkę (21*C). Jest to wystarczające. Nie rozumiem jak niektórzy mogą mieć po 60 pare stopni na piecu ;/
dom jest dobrze ocieplony + trójszybowe okna - brak strat ciepła
ustawienie na piecu 37*. parter podłogówka + grzejnik w łazience góra grzejniki na 3jkę (21*C). Jest to wystarczające. Nie rozumiem jak niektórzy mogą mieć po 60 pare stopni na piecu ;/
bliżniak ale nie na familijnym 140 m, gaz średnio 400 zł za zimowe miesiace (w tym podgrzanie wody i kuchenka gazowa) sporadycznie kominek więc dochodzi opłata za drewno.
tak na prawdę to ile się zużywa się gazu na ogrzewanie zależy od dobrych ustawień na piecu.
prad również ok 400zł za dwa miesiące.
woda 50-60 zł
szambo 120
+ śmieci
tak na prawdę to ile się zużywa się gazu na ogrzewanie zależy od dobrych ustawień na piecu.
prad również ok 400zł za dwa miesiące.
woda 50-60 zł
szambo 120
+ śmieci
Kredyt? Daj spokój! Ja nawet dowodu osobistego nie mam. Kto by mi dał kredyt? Ja to lokum w getcie, które w swej łaskawości nazywasz blokowiskiem, po prostu ukradłem. Chwytasz? Skubnąłem mieszkanko deweloperowi. A jadem zionę, bo taki jestem zły, że nie mogę przeżyć fali katolickiej miłości do bliźniego i radości z życia bijącej z tego forum. Powiem Ci jeszcze w sekrecie, że uwielbiam chłeptać krew niemowląt.