Widok

Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32
A może ktoś z domków szeregowych 65m2 się wypowie na temat dźwięków. Jak u Was wygląda sytuacja?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taka cisza jak na tym forum:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w Juniorach też słychać? teoretycznie podwójna ściana oddzielona jest jeszcze styropianem, więc nie powinno być masakry. Byłabym wdzięczna gdyby wypowiedziały się osoby mieszkające w odebranych już Juniorach.
Dokładne. Jesli oceniasz domy i zasobnosc innych ludzi to najpierw pokaz jak sam mieszkasz zeby inni tez mogli oceniac ciebie. Straszne ze takie rzeczy trzeba tłumaczyć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kto wygraża? Bardzo słaba umiejętność czytania ze zrozumieniem.... mieszkańcu pałacyku o hrabiowskich korzeniach. Hahahaha!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czego Ci zazdroszczą inni mieszkańcy domów? Brnij dalej ale nie musisz obrażać i wygrażać bo to karalne.
Obrzucanie się błotem do niczego nie prowadzi.
Wyluzuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podaj w takim razie cwaniaczku adres, to podjedziemy i sobie sami zobaczymy w jakiej "willi" mieszkasz i jaka z ciebie "elyta". Jak dla nas to jesteś jakimś frustratem na bezrobociu którego nie stać na kredyt i zazdrości innym bo mieszka w zgrzybiałej lepiance. A 15 lat na zmywaku to raczej nie jest coś czymś warto się chwalić...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
igraszki są spoko:) mieszkałem w wielu mieszkaniach i w każdym było słychać wiele.

ostatnio byłem w mieszkaniu u kolegi. Budowane przez hossę. Kupione za 5700 zł za metr i było słychać jak sąsiedzi z boku rozmawiają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy, które mieszkania. Wbrew pozorom nie jest tak źle a raczej nie powinno. W szeregowcach 64m i 75m salony oddzielone są ścianą suporek 24cm + styropian + suporek 24cm. Ściana tam gdzie schody jest pojedyncza tylko ale tam bezpośrednio do niej nie przylega żaden pokój a jedynie łazienka i klatka schodowa. Komin wędruje wewnątrz mieszkania więc nie dzieli się go z sąsiadem. Nie powinno być najgorzej ale to wyjdzie w praniu. Jak ktoś chce 100% spokój u siebie to nich kupi dom wolnostojący.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to się popisałeś kultura wypowiedzi, niestety coraz więcej takich ludzi sprowadza się do Banina. Z braku argumentów wyzwiska,wyprowadzanie psów po płot innych, ,śmieci przy blokowisku. Chamstwo i dziwić się ,że ludzie Was nie lubią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ogólnie
Niestety słychać wszystko od zapalania światła przez otwarcie lodówki do wieczornych igraszek i wiele,wiele innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Burak co wyżej sr* niż du..ę ma ot cała prawda o tobie. Normalnie tym własnym domem zrobiłeś na mnie piorunujące wrażenie, a pobyt za granicą normalnie mnie rozwalił, szok takie panisko na naszej wsi - proponuję 1kwietnia ustanowić dniem Świętego Jaśnie Wielmożnego Buraka i wszyscy mieszkańcy "blokowisk" będą urządzać pielgrzymki do Jaśnie Wielmożnego Buraka i kłaniać mu się w pas, bo to taki wielki pan ma własny dom i był 15 lat za granicą i to Polski.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
zazdrościć mieszkania w szeregu ( zapewne kredyt w banie uwiera i dlatego tak sie napinasz) skoro ma się własny duży dom
Za wsią bywał a nawet mieszkał 15 lat za granica ale Polski. Nie ośmieszaj się już.
Nie mam zamiaru dyskutować z Tobą bo szkoda mi czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak - Zazdrość i zawiść, i to mega. Aż zżera od środka. Blokowisko ? Widać że nie widział nigdy blokowiska, za mało bywa poza wsią...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiscie ze słychać. Dźwięki przechodzą najbardziej przez kanały wentylacyjne, nie ma się czemu dziwić skoro cienka ceramiczna ściankę kształtki kominowej przykrywa jedynie tynk. Niby mieszkasz na swoim, niby tylko sąsiad z dołu czy po bokach, to komfort ciszy i spokoju w niedzielny poranek o zgrozo gorszy niż w 4 piętrowym bloku. Eeee.....takie to nasze 7niebo w którym zamieszkaliśmy.
Pozdrawiam sąsiadów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zazdrość buhahah a to się popisałaś, czego tu zazdrościć , blokowiska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam pytanie, czy słyszycie swoich sąsiadów u Was w mieszkaniach/domach na osiedlu familijnym ??

Chodzi mi o rozmowy, kłótnie, wodę w łazience itp ??
Ktoś kto pisze takie bzdury ,to zbyt mądry nie jest !!! getto musisz mieć u siebie na podwórku Prostaku !!! Zazdrość i tyle !!!Zycie idzie dużymi krokami do przodu !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A metraż 65 lub 75 wchodzi w rachubę i z kredytem

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry