Widok

Osiedle Rodzinne - Koty

Witam,
chciałbym poinformować właścicieli szarego kota z osiedla Rodzinnego, że uprzejmie "oznaczył" on zabawki moich dzieci przez co są do wyrzucenia. Mam to nagrane na kamerze.
W związku z powyższym informuję, że przyjrzę się dokładnie do którego domu ten kot chodzi i przyjdę z nagraniem i rachunkiem do zapłaty. Jeśli nie uda mi się namierzyć, zastawię klatkę, złapię kota i go wywiozę do schroniska.
Tyczy się to również rudego kota, który porysował mi maskę samochodu.
Temat co chwilę pojawiający się na tym forum, lecz właściciele tych zwierząt nic sobie nie robią z tego, że ich koty szkodzą u sąsiadów. Dosyć tego!
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28
Jakby mi twój kot wlazł na posesję, to moje psy by z nim zrobiły porządek, a jego ście*wo mógłbyś wyjąć z kubła na śmieci na pamiątkę :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wojtek, kot to zwierzę po prostu, ale łapie myszy - to jego główna zaleta, na wsi bardzo istotna.
Natomiast jak ich nie chcesz na swoim terenie, to są preparaty do rozpylenia albo rozsypania - i działają, sprawdzałem.
Są odstraszacze ultradźwiękowe - też działają, i to właśnie raczej na koty niż psy. Na np.allegro pełno tego.
Kot zawsze jakiś przyjdzie, nie ten szary to inny. Szkoda nerwów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry