Widok

Osiedle Rodzinne - Koty

Witam,
chciałbym poinformować właścicieli szarego kota z osiedla Rodzinnego, że uprzejmie "oznaczył" on zabawki moich dzieci przez co są do wyrzucenia. Mam to nagrane na kamerze.
W związku z powyższym informuję, że przyjrzę się dokładnie do którego domu ten kot chodzi i przyjdę z nagraniem i rachunkiem do zapłaty. Jeśli nie uda mi się namierzyć, zastawię klatkę, złapię kota i go wywiozę do schroniska.
Tyczy się to również rudego kota, który porysował mi maskę samochodu.
Temat co chwilę pojawiający się na tym forum, lecz właściciele tych zwierząt nic sobie nie robią z tego, że ich koty szkodzą u sąsiadów. Dosyć tego!
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28
Wow ile jadu ... To jak z getta normalnie glosy. Jak ci ptak nasr* to kogo poinformujesz ? Soltysa banino ?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 22

Człowieku uważaj bo zbliża się wiosna, no i może się zdarzyć, że Ci pszczoły sąsiada wlecą na posesję i możesz nie zdążyć z ich rejestracją
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ja rąbie. Współczucia dla sąsiadów takiego delikwenta.

PS. Ja bym wynajął Rutkowskiego do śledztwa zakrojonego na tak szeroką skalę.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 23
Normalnie kot bandyta ;D haha
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tragedia powiedz dzieciakowi zeby sprzatal po sobie i po klopocie a z kotem zyj dobrze to myszy i innych paskudztw nie będziesz miał w chałupie. Mi też koty paskudza ale takie to zwierzę i tyle.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 20
Nie mogę się doczekać aż wszyscy wyżej udzielający się będą płakać na forum, że im kotek zaginał.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 14
Rozumiem, że ty byś skakał/a z radości widząc porysowaną maskę swojego samochodu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tia z tą maską porysowaną maską to obstawiam jakiegoś życzliwego sąsiada a nie kota ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 21

Ewidentnie ślady pazurów kota na masce i mam nagranie jak zeskakuje z samochodu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7

Lakier na samochodzie jest za śliski na kocie pazury to ,że koty rysują lakier jest stereotypem. Ludzie przeprowadzają się na wieś, żeby mieć zwierzęta. To był Twój wybór, że tu mieszkasz a grożenie innym i posiadanie klatki do łapania zwierząt jest karalne.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 19

Spróbuj tylko to się przekonasz jakie będą konsekwencje tego czynu ! Na to przestepstwo są odpowiednie paragrafy! Już się przedstawiłeś .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 22

Niedawno na forum ktoś ostrzegał właścicieli kotów i psów, że giną koty i ktoś rozrzuca kawałki zatrutego jedzenia i psy po spacerze są podtrute. Może właśnie ujawnił się przestępca? Będziemy czujni!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 16

Kotom i innym zwierzętom trzeba zimą pomagać, więcej empati panie Wojtku! Pozdrawiam.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21

https://kcp.pl/lekarz/psychiatra/banino/

radzę skorzystac panie Wojtku
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 23

Jeśli publicznie nazywasz mnie przestępcą to się chociaż podpisz z imienia i nazwiska i podaj adres. Poniesiesz konsekwencje prawne.
Jak wspominałem, koty które znajdą się u mnie na posesji, bez wahania będę wywoził do schronisk. Tam spotka ich lepszy los niż pod skrzydłami osób wypuść i miej z głowy.
Aż żal patrzeć jak wiele osób nie dorosło do posiadania zwierząt.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 24

Zdecydowanie tak. Dlatego będę wywoził koty do schronisk, gdzie będą miały lepszą opiekę.
Przynajmniej nie będą wypuszczane na cały dzień na mróz.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 17

Panie Wojtku przedstaw się. Nie masz pojęcia o schroniskach dla zwierząt, nie masz pojęcia o zwierzętach. Widzisz tylko siki i koty potwierdzam radę baninianki
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 23
Tatuś był ormowcem czy to schorzenie nabyte? Ubawiłeś mnie do łez, lokalny Rutkowski lata po wsi z kamerką za cudzymi kotami. To się kwalifikuje do leczenia.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 23

Zostawia Pan zabawki na podwórku to plastiki nie przeżyją mrozu a inne to chyba zanim je Pan da dziecku do zabawy to wypada umyć żyje Pan na wsi krąży tu wiele zwierząt których Pan nie jest w stanie zauważyć proponuję jednak chować zabawki kiedy pociecha przestaje się nimi bawič
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry