Widok

Osiedle Rodzinne - Koty

Witam,
chciałbym poinformować właścicieli szarego kota z osiedla Rodzinnego, że uprzejmie "oznaczył" on zabawki moich dzieci przez co są do wyrzucenia. Mam to nagrane na kamerze.
W związku z powyższym informuję, że przyjrzę się dokładnie do którego domu ten kot chodzi i przyjdę z nagraniem i rachunkiem do zapłaty. Jeśli nie uda mi się namierzyć, zastawię klatkę, złapię kota i go wywiozę do schroniska.
Tyczy się to również rudego kota, który porysował mi maskę samochodu.
Temat co chwilę pojawiający się na tym forum, lecz właściciele tych zwierząt nic sobie nie robią z tego, że ich koty szkodzą u sąsiadów. Dosyć tego!
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28

Wojtek, kot to zwierzę po prostu, ale łapie myszy - to jego główna zaleta, na wsi bardzo istotna.
Natomiast jak ich nie chcesz na swoim terenie, to są preparaty do rozpylenia albo rozsypania - i działają, sprawdzałem.
Są odstraszacze ultradźwiękowe - też działają, i to właśnie raczej na koty niż psy. Na np.allegro pełno tego.
Kot zawsze jakiś przyjdzie, nie ten szary to inny. Szkoda nerwów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakby mi twój kot wlazł na posesję, to moje psy by z nim zrobiły porządek, a jego ście*wo mógłbyś wyjąć z kubła na śmieci na pamiątkę :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dookoła działki takiego elektrycznego pastuszka i działa doskonale. 220V koty włażą, ale jak sikną to tylko raz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wywiezienie bezpańskiego kota do schroniska dla zwierząt to groźba, chyba tylko w twoim kocim móżdżku :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ty co podskakujesz tępaku,sam jestes odważny jak ...
płacz to mozesz miec jak chcesz d*pku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

I żebyś się nie zdziwił panie odważny, niejeden był taki mocny stosując groźby karalne. A potem płacz i zgrzytanie zębów, uważaj żeby ci mydło na Kurkowej pod prysznicem nie spadło, dla garusów matki i dzieci to rzecz święta, a twoje kwity poznają szybciej niż ciebie :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co zaraz płot pod napięciem, mocz wilka/niedźwiedzia (do kupienia w sklepach) załatwi sprawę, a jak nie to wiatrówki są dzisiaj tanie jak barszcz :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

No sorry ale to własciciel zwierzatka powinien sie nim zajac a nie sasiad u ktorego owy kot robi szkody. Moze powinien miec jeszcze plot pod napieciem?Popieram Pana Wojtka. Jesli nie potrafici
e odpowiednio dbac o swoje zwierzatka to nie dojrzeliscie do tego zeby je miec i jeszcze te dziecinne komentarze bo ktos dba o swoje mienie. Jesli wam na tym nie zalezy to zycze zeby codziennie przychodzily do was kotki i zalatwialy sie gdzie popadnie. Miłego dnia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

i jak tam Wojtek sprawę zgłosiłeś ....a tu nikt nie przylazł..... to jak to z tobą jest ...masz jaja czy nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zupełnie jak niektórzy ludzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Śmierdzące i wszędzie sr*jace szkodniki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeszcze media powiadom ....się tylko nie rozpłacz jak dziecko któremu kot zabawkę obsr*ł :))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

kurcze , to całkiem poważna sprawa jest , myślę Wojtiechu ze powinieneś zadzwonić do telewizji , no bo gdzie taki temat na lokalnym forum.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kociarstwo poszło to z forum. Raz dwa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

no już dobrze Panie Wojtulu drogi , obiecuje , ze dzisiaj prezprowadzę męska rozmowę z kotem ....powiem mu którędy ma chodzić.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

co za typ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszam owe stowarzyszenie. Jeśli padły groźby krzywdzenia zwierząt, proszę przede wszystkim zawiadomić prokuraturę.
To, że ktoś rzeczywiście groził tu naruszeniem nietykalności moich dzieci to już nie przeszkadza? Proszę się nie martwić, zgłoszenie o tych groźbach sam osobiście złożyłem na policję i prokuraturę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

tia.... zajace nie przychodza... dobre
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba nie rozumiesz , że ktoś nie ma ochoty na koty na swoim ogrodzie. Ja mam trzy psy i ich pilnuje a na mojej działce sąsiadów trzy siersciuchy koty chodzą , sr*ja i sikają ! Ale już niedługo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

wywoz do schroniska to nie grozba. No ale dla konfidentow wszystko się nadaje by tylko kogos zawiadomić.. Ale wygląda to na zwykly blef
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry