Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, a czy wie Pani może jaki deweloper buduje to osiedle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak siódme niebo.Ale nic nie wiem o deweloperze. Pozdrawiam
też jesteśmy zainteresowani tematem.
Planujemy zakup mieszkania na osiedlu rodzinnym, ale nie możemy znaleźć nic na temat dewelopera
najlepiej popytajcie tych z os. miodowego, bo to ten sam deweloper
http://forum.trojmiasto.pl/osiedle-blizniakow-ul-Miodowa-prosba-o-opinie-t177485,4,12.html
kupujcie kupujcie apózniej bedziecie sprzedawać bo dojazdy ludzi wykańczają i koszty za paliwo hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Niestety wszystkie mieszkania już sprzedane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osiedle rodzinne nie będzie małe ;] Kupiliśmy z mężem tam mieszkanie, kontakt z deweloperem puki jest ok zobaczymy co będzie dalej ;]
image
image
Bianka & Vincent ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam
Tez wlasnie kupilismy mieszkanko z siodmego-nieba.Poki co jestesmy bardzo zadowoleni.Moja kuzynka juz tam mieszka developer budowal dla niej dom sa bardzo zadowoleni
I czekamy na nie z niecierpliwoscia. Czy ktos kupil mieszkanka ktore bylo oddane w grudniu na Pszennej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamierzamy kupić mieszkanie od tego dewelopera. Jak na razie musimy go sprawdzić, ale pierwsze wrażenie robi całkiem niezłe. Czy ktoś odebrał już klucze do pierwszych bloków przez nich wybudowanych?? Ile opóźniło się wydanie mieszkania w stosunku do zakładanego terminu?? Jak z jakością?? Czy są jakieś niedoróbki??
No wlasnie tez czekamy na odbior w drugim szeregu.Jak narazie wszytsko jest ok.Moja kuzynka mieszka w domu przez nich wybudowanym jest bardzo zadowolona.Z tego co nam proponuja w wykonczeniu tez jest super.Zobaczymy reszte przy odbiorze.Narazie budowa postepuje wedlug planu:-))
Kilka dni temu miałem okazję oglądać te mieszkania i wszystko wygląda dość imponująco i wręcz aż dziwnie pozytywnie. My będziemy musieli poczekać jeszcze rok na mieszkanie budowane przez nich, bo w budynkach aktualnie stawianych wszystko już zajęte, zostaje budynek nr 4 (ustawiony ukośnie do reszty) i budynek 6 na który się nastawiamy. Martwi mnie trochę to, że już chcą zaliczki, a nie mają jeszcze pozwolenia na budowę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.My tez chyba z pol roku szybciej placilismy zaliczke a pozwolenie na budowe bylo kilka miesiecy pozniej i juz czekamy spokojnie na odbior:-)
A tak przy okazji ogladala Pani mieszkania z budynku nr1?Sami jestesmy ciekawi jak bede wykonczone?Z tego co nam proponuja do wyboru wydaje sie ze jest niezle jeszcze za taka cene!!
Witam przyszłych sąsiadów! Jeśli chodzi o dewelopera to wszystko wygląda dobrze, i mam nadzieje że tak pozostanie do końca. Nie ma żadnych negatywnych opinii, a to wiele znaczy.Już się nie mogę doczekać przeprowadzki do Banina,ale to jeszcze niestety trochę potrwa ;(
witam a na ktory budynek czekasz? My kupilismy z drugiego i tez sie niemozemy doczekac:-))
Zarezerwowaliśmy bliźniaka. Odbiór niestety dopiero w lutym 2013. Jak ja wytrzymam do tego czasu ;)
A to my kupilismy w szeregu mieszkanie.Odbior na lipiec tego roku mam nadzieje ze bedzie szybciej.Tez niemozemy sie doczekac:-))
oo sąsiadki ;) my też odbieramy w lipcu ;) kupiłaś mieszkanko 0 czy 1p???
image
image
Bianka & Vincent ;)
Witam:-)My kupilismy 1p a Wy?
a my parter skrajny ;)
image
image
Bianka & Vincent ;)
My jak sie zdecydowalismy juz dolnych niebylo ,ale za to bedzie duze:-)) A bylas moze teraz na budowie?Jak postepuje budowa?
stoja scianki na pietrze wiec idzie calkiem spoko,ogladalam mieszkanie w budynku nr 1 i jak dla mnie wyglada super
image
image
Bianka & Vincent ;)
No wlasnie stoja scianki a ja mialam doslac jak chcemy podzielic mieszkanko a wybralas okna te debowe?Widzialas je w budynku nr1? Ciekawe jak bedzie sie mieszkac w Baninie. Wogole to mamy nadzieje ze jednak oddadza w czerwcu.Do konca lipca chcielibysmy sie wprowadzic:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stoja sciany ale zewnetrzne, wiec w srodku jeszcze masz czas cos zmienic.My wybralismy biale okna, tych dębowych nie widzialam.
No ja tez mam nadzieje na szybki odbior bo w czerwcu nam sie maluszek rodzi.
image
image
Bianka & Vincent ;)
Ale to pierwsze macie mieszkanko czy na koncu?Moze pogadamy na @ albo na fb?
A cos w biurze mowili o wczesniejszym oddaniu mieszkan? Ciekawe jak grudniowy budynek zostal oddany.Powiem szczeze my kupilismy jak kota w worku:-))
ZGROZA
domki zwane KOMUNĄ wprowadza sie niestety chamstwo , brudactwo zaśmiecające banino i kretyni w służbowych furach z kredytami , którzy jeżdza jak debile po Baninie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
zastanawialiśmy się nad kupnem bliżniaka w zeszłym roku na tym własnie osiedlu ale niestety wykonanie (niechlujność przy stawianiu ścian), syf na placu budowy, nieustawność pokoi, bardzo niskie skosy, DOJAZD ;/ zniechęciły nas do tego osiedla. a na dodatek w okresie w którym się zastanawialiśmy nad kupnem została wstrzymana sprzedaż. I dobrze bo dzięki temu wybraliśmy inna lokalizację również w Baninie. :)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm, w takim razie to ja nie wiem o jakim osiedlu mowa... Osiedle które ja widzę - super dojazd, kanalizacja, na budowie porządek i ład, wszystko starannie i ładnie wykonane. Pokoje ustawne - no chyba że nie wiem co chce się tam wstawić - szafy gdańskie?...Ja tam weszłam i od razu wiedziałam gdzie co będzie stało. Mała wyobraźnia? A że jest błoto- prawie zawsze na budowie jest błoto, to normalne. Nie wiem też kto ocenia kulturę przyszłych mieszkańców tego osiedla, ale ewidentnie ktoś z deficytem inteligencji. Pozdrawiam miłych sąsiadów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokladnie popieram poprzedniczke.Bedac na budowie tego osiedla tez na mnie zrobilo super wrazenie.A uklad mieszkania niemoglbyc lepszy:-))pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z drogą? Deweloper też o to zadba? Bo na razie przy rodzinnym kończą się płyty jumbo, a zaczyna gliniasta polna droga = masakra o tej porze roku. Mam nadzieję, że dzięki tej inwestycji droga będzie utwardzona na kolejnym odcinku :)
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
Mam nadzieje ze zadba o to developer:-))
na plyty skladali sie mieszkancy wiec mozecie zapomniec
Płyty na Pszennej zostały ufundowane przez Siódme Niebo, a kładła je gmina. Dalszy ciąg Pszennej pewnie jeszcze troche poczeka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego wlasnie co sie orientuje to wlasnie Siodme-niebo ma to zapewnic:-))
Czy jest ktos kto juz odebral mieszkanko na Osiedlu Rodzinnym?Pozdrawiam
Raczej nie, chyba, że mają dalej przylegające do drogi tereny wzdłuż Pszennej.
ale te domy byly do odbioru w grudniu i podobno poszedl w terminie
Też czekamy na odbiór budynku nr 2, kontakt z deweloperem jak najbardziej ok i mamy nadzieję że będzie tak do końca.
Zaciekawiło mnie co przyszłe sąsiadki piszą o odbiorze mieszkań w budynku nr 2. Z tego co nam wiadomo odbiór przewidziany jest na kwiecień, czy coś się zmieniło w tej sprawie?
Pozdrawiam
M
Myśmy kupili mieszkanie w drugim szeregu, na razie jesteśmy zadowoleni, budują terminowo, współpraca z P. Dorotą i deweloperem również bez zarzutu. Całość osiedla ma powstać w ciągu 3 lat, z tego co wiem 4 pierwsze szeregi są już sprzedane. Również mamy nadzieję, że płyty na Pszennej położy deweloper:)

Pozdrawiamy serdecznie sąsiadów,
My tez czekamy na drugi i wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie ze bedzie na kwiecien +maj
Tak Sasiadki ma byc na kwiecien odbior...huraaa
Przyszedl mróz mam nadzieje ze budowa naszego szeregu nr 2 niestanie.:-( czy ktos z Sasiadow cos wie????
Wątpię, żeby przy -20 stopniach dalej budowali. Ostatnio tam byłem i mimo mrozu prace szły pełną parą, układali dalszą część kostki wewnątrz osiedla.
Bravo dla ekipy:-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam wszystkich nowych mieszkańców , zwłaszcza szereg 2. Mieszkanka są ładne ustawne , jednak ja mam na piętrze i nie mam żadnego pomieszczenia na "graty" (piwniczka lub wnęka) tylko prosta klatka która idzie na piętro, muszę więc jeden pokoik poświęcić :(
Witam ja tez mam na gorze mieszkanko,ale na dole z tego co wiem tez niema piwniczki:-))
Witam sąsiadów!:) Wydaje mi się, że wszystkie mieszkania posiadaja klatki schodowe o wymiarach 15.5 m2. Myle sie?:)
Nasza klatka ma 9,8m:-)))
hehehe myle sie ;):) faktycznie nie ma za duzo miejsca na piwniczke:) ale może coś da się wymysleć:)

Szkoda pokoiku na "magazynek"
My wlasnie chcielismy poswiecic pokoik na to ale narazie nierobimy niestety gory wiec nieposwiecimy na to pokoiku:-)) a spod jakiego numeru sa mili Sasiedzi?
Budowa idzie ładnie , kładą już styropian i wstawili okna , teraz kolej na elektrykę i hydraulikę :) A czy ktoś już myślał nad schodami na antresolę? Macie jakieś projekty, lub wykonawca godny polecenia?
Elektryka i hydraulika wchodzi od dzisiaj przynajmniej w moim mieszkanku:-)) Wlasnie co doandresoli mamy pomysl ale niewiem czy odrazu sie wyrobimy:-))chcemy szybko sie wprowadzic
Miałam zarezerwowany dom na Osiedlu Rodzinnym ale zrezygnowałam, popytalam ludzi i po pierwsze sa mega korki rano po drugie nad Baninem jest korytarz powietrzny a samolotow bedzie coraz wiecej więc odpuscilam sobie Banino i za te same pieniadze kupilam dom na Karczemkach
Rano niestety sa wszedzie korki czy to banino czy Karczemki.Co do lotniska to akurat niejest tak blisko Rodzinnego osiedla wiec niesadze zeby to przeszkadzalo.Mysle ze domy jak i mieszkania sa godne zakupu widac to ewidentnie jak schodza jak swieze bulki:-)))ja mam nadzieje ze niebede zalowac bo za ta cene tyle metrow niewidzialm nigdzie:-))
Nika a gdzie kupiłaś dom na karczemkach za tą cenę?
Sasiedzi z siódemki:) Jeszcze nie mam pomysłu na schody,ale napewno odpadaja szklane i kręte.

Tez jestem ciekawa gdzie takie domy sa? City house?
Witam witam ja tez niemam pomyslu na schody ale tez niemam pomyslu co zrobic u gory? Goga a spod ktorego jestes numeru ? tz ktory numer bedziesz miala?
Witam, jakie są koszty ogrzewania - mieszkanie ok 75 m, parter
napiszcie prosze jak idą roboty w 2 szeregu? wiem ze teraz idą elektryka z hydrauliką , a jak z ociepleniem i dachem ? Ja robie sobie ogrzewanie podłogowe w salonie zamiast grzejników , kto wie jak wychodzi lepiej/ taniej ? tradycyjne czy podłogowe?
Podobno dach i okna juz sa. Wiec licze na pierwsza polowe do odbioru. Co do ogrzewania ciezko mi powiedziec co taniej wychodzi.My mamy mieszkanie gorne niewzielismy podlogowego troche dla nas drogi jest montaz. Zostajemy przy tradycyjnym ogrzewaniu.
hej przyszli sąsiedzi:)bedziemy mieszkac w szeregu nr 7- ktos jest z tego rowniez?mam pytanko,a wlasciwie moj 7 letni synek czy bedzie mial kolegow w podobnym wieku?dla niego to powazna sprawa a i ja przynzam ze fajnie byloby miec sasiadke z podobnymi problemami hehe
My bedziemy z drugiego szeregu.mamy 3 dzieci :-)) do tego bardzo duzo kupilo rodzin z dziecmi wiec napewno znajdzie przyjaciela:-))
Witam przyszłych sąsiadów ;)
Synek będzie miał napewno koleżankę gdyż mamy 6 letnią córkę i też będziemy mieszkać w budynku nr 7 ;))) już się nie mogę doczekać! A pod którym nr nędziecie Państwo mieszkać?
pozdrawiam...

Nowe forum naszego osiedla już działa. Zapraszam wszystkich mieszkańców do dzielenia się opiniami. Wspólnie rozwiążemy wszystkie teraźniejsze oraz przyszłe problemy na naszym osiedlu. Razem możemy więcej - http://banino.phorum.pl/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku nr 9. Dzisiaj jadę obejrzeć jak to wszystko wygląda.
Może jest ktoś kto również planuje kupić mieszkanie w tym budynku a chciałby się podzielić ciekawymi informacjami, chętnie poczytam :-)
pozdrawiam
Witam. Czy ktoś odebrał już mieszkanko w budynku nr2 ciekawa jestem jakości wykonania i czy mieszkanka zostały oddane w terminie?
W 2 szeregu odbiory są na koniec maja więc jeszcze troszke...
dziekuje za odpowiedz my czekamy na szereg 4 ma byc na koniec grudnia i wlasnie dlatego pytam o punktualnosc w oddaniu)
witam,

i jak spodobał się budynek nr 9? :)
Okolica bardzo ładna. Jeśli chodzi o szeregowce, to już wprowadzili się pierwsi mieszkańcy, a kolejne budynki powstają, wydaje się, że budowa szybko idzie. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne :-)
Witam, chcialabym przestrzec wszystkich kupujących w firmie 7 niebo!!!Uwaga bo dom z marzen moze okazac się istnym 7 pieklem,!!!!!! To nazwa jest adekwatna do jakosci i obsugi w tej firmie....Oczywiscie na poczatku jest milo i pieknie, tylko zeby zlapac klienta...Pozniej tylko gorzej...:(((.Materialy sa bylejakie i oszczedzaja na kazdym kroku...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
A opinie o 7 niebie to tylko tak ze slyszenia czy na wlasniej skorze doswiadczone?
heh, konkurencja nie śpi ;)
a tak na poważnie ,- jak narazie kontakt z 7niebem super - aż jestem pełna podziwu , bo przy tak wielu klientach nadal są dla mnie super mili , jakość obsługi super -mimo że mnie już "złapali" prawie rok temu :)
więc bla bla bla oni źli , drogi złe , samoloty hałasują i inne głupie wypowiedzi na forum - nie wiem czy konkurencji , czy zazdrośników
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie jedno i drugie a chyba tych zazdrosnikow to wiecej zal im ze Banino sie rozbudowuje i coraz wiecej mieszkancow bedzie .w 7 niebie kontakt naprawde wzorowy i bardzo milo :)

do ~mieszkanka 7 piekla:(((

A na czym to dokładnie Pani zdaniem oszczędzają?
to co tu pisze ta Pani nie ma nigdzie pokrycia :) deweloper super , kontakt wręcz wzorowy na każdym etapie budowy ,a materiały i wykończenie i zaangażowanie ludzi pracujących w tej firmie 5+ , naprawdę polecam , najlepszy jest tekst : właściciel jeździ po wsi i zgrywa ważniaka hahaha Pozdrawiam Panią
i jak dobrze wie ktory to wlasciciel chyba nic nie robi ta Pani tylko stoi przy plocie i obserwuje.
Mam więcej pytań:
Czy przy zakupie nieruchomości płaci sie podatek za zakup mieszkania? tj 2% wartości mieszkania. Czy oplatę notarialna i ile wynosi?
Jaki jest koszt umowy przedwstepnej?
Podatku się nie płaci na rynku pierwotnym ( na wtórnym owszem), opłata notarialna w zależności od wartości nieruchomości - za mieszkanie ok 2500 , umowa przedwstępna - my płaciliśmy 5000
Pytanko do osób które już odebrały mieszkania ... czy były jakieś poprawki? jakie są stałe opłaty?
Witajcie!!!
!zamierzamy kupic szeregowiec w domu nr 26 A na OR. mamy synka w wieku 6 lat i pytanko czy bedziemy mieli sasiadow rowniez z dziecmi w wieku naszego synka?;)pozdrawiam serdecznie i czekam na wiesci od nowych sasiadek:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
No to gdzie będziecie w końcu mieszkać??? W budynku nr 7 czy w szeregu nr 26, bo wczesniej piszesz że w budynku nr 7 więc się zastanów!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zlosc pieknosci szkodzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tez bede mieszkac z dziecmi w 26. MAm troje 6, 7 i 2 .Ktos jeszcze z dziecimi?
czy ktos wie gdzie najblizej osiedla rodzinego beda takie sklepy jak biedronka lub Lidl? lub gdzie bedzie najblizsza stacja benzynowa???prosze o podpowiedzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jest juz biedronka,zaraz przy wjezdzie na pszenna.
Witam wszystkich czy ktos moze slyszal o firmie Marsol z Luzina ktora buduje domy w bliskiej odleglosci od 7 Nieba???moze ktos juz kupil?prosze o informacje:)
a z której strony?????
Ja słyszałem. Gości był u mnie, chciał kupić ode mnie działkę, a teraz stawia kolejnego bliźniaka na sąsiedniej..
kupiłam domek od Marsol, wszystkie formalności bardzo ok, bez żadnych problemów, da się dogadać z deweloperem. Wiadomo, nie obyło się bez drobnych usterek, ale nie ma idealnych deweloperów. Ogólnie mogę polecić. Pozdrawiam
Wymień prosze drobne usterki jakie były , na co zwracać uwagę ?
Do Iron...
no włąsnie jestesmy zainteresowani zakupem szeregu ktory buduje p. Marek z firmy Marsol. Słyszałam ze chcial kupic ta niezabudowana dzialke przed "nasza" a my zastanawiamy sie co bedzie na niej docelowo stało( czy to twoja dzialka, ta po lewej stronie od wjazdu na Różana, przed słupem wysokiego napiecia?) Zamierzasz sie tam tez budowac?;) jakby co to pisz na e-maila :lokatorzy100@wp.pl
Dzieki z góry za info!!!
Do Sisi!!!
To w takim razie chyba bedziemy sasiadkami, bo my tez zamierzamy tam kupic domek. Napisz jak sie mieszka. Czy sa na ulicy dzieciaczki, bo ja mam synka w wieku 6 lat. W ktorym domku mieszkacie, bo nasz bedzie sie dopiero budowal;)
halo halo! piszecie nie na tym forum co trzeba
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś już odebrał mieszkanie w 2 szeregu ? Odbiór na Maj a mamy lipiec!!!
to maja az takie opoznienie? to niedobrze :(
odbiory miały być na koniec czerwca i są tylko należy zadzwonić i się umówić z kierownikiem budowy
Asia ty chyba piszesz o parterach , bo piętra do dziś nie są skończone ! wiec żaden odbiór nie wchodzi w grę! Zobacz... balustrady balkonowej brak , dojazdu brak (kostki brukowej) , brak płotu , skrzynek gazowych , liczników brak! sam bym chciał już wejść i zacząć cekolować bo tynki chyba łokciem zacierali a nie łatą i pacą.
witam, jesli chodzi o drugi szereg, to wlasnie ja mam mieszkanie gorne i juz odebrane i prawie skonczone:-)) pozdrawiam
Witam:) a można jakies informacje odnośnie jakości wykonania i czy były jakieś poprawki? my czekamy na szereg 4.
Raczej nie bylo, moze jakies drobne rzeczy.
a jeśli chodzi o ściany? bo Pan wyzej pisze że są takie straszne.
No my wyrównywaliśmy, kladlismy podklad pod farbe,i oczywiscie dwa razy malowane:-)
tynki mogły być gładsze ale jak jest w projekcie 3klasa , zawsze trzeba szpachlować przed malowaniem ,a jak ktoś chce idealnie pod halogenem to widać ze są niestety fale. to takie moje zboczenie zawodowe ....
Witam.
Mam pytanie do osob mieszkających już na osiedlu rodzinnym. Jakie wychodzą oplaty miesięcznie chodzi o gaz, prad ,śmieci? Dziękuję za odpowiedz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, odebraliśmy mieszkanie w styczniu i nie było żadnych zastrzeżeń, kaloryfer był w miejscu które nam się nie podobało ale bez problemu i kosztów dodatkowych deweloper go ściągnął. Trochę schrzanili sprawę z odwodnieniem ogródka, zwróćcie na to uwagę u siebie - u nas robi się błotniste bajoro jak popada ale mają kopać studnię - dam znać jak zrobią.
Pozdrawiam
Właściciel czyli Pan Prezes? Jako pierwsza podpisywałam umowę z Siódmym Niebem w obecności tego jak piszesz "ważniaka" - bardzo miły człowiek, z deweloperem jest dobry kontakt, odebrałam mieszkanie w lutym tego roku i nie miałam "prawie" żadnych zastrzeżeń a te które miałam od razu zostały załatwione. Nie wiem skąd wyciągasz takie informacje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
biedna poczula,ze juz nie jest najwazniejsza na swojej wsi. boli,boli hehhe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niestety - samoloty to wielkie utrapienie ;/ niezdecydowalismy sie na zakup pomimo "atrakcyjnej" oferty - ciszy nie da sie wycenic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
zli sasiedzi to gorsze utrapienie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam nowych mieszkańców na forum Osiedla Rodzinnego:
http://banino.phorum.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do SHAKALAKA
idz leczyć kompleksy gdzie indziej Paniusiu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
hahhaaa naprawde ,dogadalas mi haaaaaaahaaaaaaa zal mi cie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sprzedam mieszkanie na 1 piętrze ok 120m2 ,jest już odebrane , posiada ogrzewanie podłogowe w części dziennej, wycekolowane , podświetlane schody , wyjście wi-fi i sat. antresola do wykończenia (lub +20tyś wykończona ) aktualnie 5 okien dachowych , wyciągnięte piony inst. kanalizacji , ciepła/zimna woda , ogrzewanie , prąd.
Cena mieszkania 280tyś tel 605-145-099
teraz nad każdą dzielnicą latają samoloty, ja w Brzeźnie też je słyszę, byłam na or w czasie startów i lądowań nie było tak źle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio mam mieszane uczucia co do dewelopera. Odebrałam dom w styczniu z półrocznym opóźnieniem, którego przyczyn niestety nie znam bo dom stoi od wakacji 2012. O niektóre prace musiałam się upominać i niektóre zostały zrobione zimą, w związku z czym obecnie składam reklamacje. Niestety na naprawę i wywiązanie się z prac zawartych w protokole odbioru nie mogę się doczekać, dzwonię co dwa dni się przypominam, i niestety od miesiąca nic...Mam wrażenie że tylko nam się tak trafiło, ale ja już wymiękam...
Tak właśnie wygląda kupno domu od dewelopera, cały czas walka o swoje, u każdego dewelopera to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie Tylko u tego dewelopera taka sytuacja u innych banińskich również, właśnie się borykam od grudnia z wymuszeniem poprawek, chałupa tez miała być rok temu odebrana a przesunelo sie na czerwiec. MASKARA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja`jestem`zalamana.czy`ktos`wygral`walke`z`grzybami?...
Mozna kupic srodek przeciwgrzybiczy, nam pomogl.

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry