Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mozna kupic srodek przeciwgrzybiczy, nam pomogl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja`jestem`zalamana.czy`ktos`wygral`walke`z`grzybami?...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie Tylko u tego dewelopera taka sytuacja u innych banińskich również, właśnie się borykam od grudnia z wymuszeniem poprawek, chałupa tez miała być rok temu odebrana a przesunelo sie na czerwiec. MASKARA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak właśnie wygląda kupno domu od dewelopera, cały czas walka o swoje, u każdego dewelopera to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ostatnio mam mieszane uczucia co do dewelopera. Odebrałam dom w styczniu z półrocznym opóźnieniem, którego przyczyn niestety nie znam bo dom stoi od wakacji 2012. O niektóre prace musiałam się upominać i niektóre zostały zrobione zimą, w związku z czym obecnie składam reklamacje. Niestety na naprawę i wywiązanie się z prac zawartych w protokole odbioru nie mogę się doczekać, dzwonię co dwa dni się przypominam, i niestety od miesiąca nic...Mam wrażenie że tylko nam się tak trafiło, ale ja już wymiękam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz nad każdą dzielnicą latają samoloty, ja w Brzeźnie też je słyszę, byłam na or w czasie startów i lądowań nie było tak źle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprzedam mieszkanie na 1 piętrze ok 120m2 ,jest już odebrane , posiada ogrzewanie podłogowe w części dziennej, wycekolowane , podświetlane schody , wyjście wi-fi i sat. antresola do wykończenia (lub +20tyś wykończona ) aktualnie 5 okien dachowych , wyciągnięte piony inst. kanalizacji , ciepła/zimna woda , ogrzewanie , prąd.
Cena mieszkania 280tyś tel 605-145-099
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahhaaa naprawde ,dogadalas mi haaaaaaahaaaaaaa zal mi cie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do SHAKALAKA
idz leczyć kompleksy gdzie indziej Paniusiu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zapraszam nowych mieszkańców na forum Osiedla Rodzinnego:
http://banino.phorum.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
zli sasiedzi to gorsze utrapienie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety - samoloty to wielkie utrapienie ;/ niezdecydowalismy sie na zakup pomimo "atrakcyjnej" oferty - ciszy nie da sie wycenic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
biedna poczula,ze juz nie jest najwazniejsza na swojej wsi. boli,boli hehhe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Właściciel czyli Pan Prezes? Jako pierwsza podpisywałam umowę z Siódmym Niebem w obecności tego jak piszesz "ważniaka" - bardzo miły człowiek, z deweloperem jest dobry kontakt, odebrałam mieszkanie w lutym tego roku i nie miałam "prawie" żadnych zastrzeżeń a te które miałam od razu zostały załatwione. Nie wiem skąd wyciągasz takie informacje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, odebraliśmy mieszkanie w styczniu i nie było żadnych zastrzeżeń, kaloryfer był w miejscu które nam się nie podobało ale bez problemu i kosztów dodatkowych deweloper go ściągnął. Trochę schrzanili sprawę z odwodnieniem ogródka, zwróćcie na to uwagę u siebie - u nas robi się błotniste bajoro jak popada ale mają kopać studnię - dam znać jak zrobią.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Mam pytanie do osob mieszkających już na osiedlu rodzinnym. Jakie wychodzą oplaty miesięcznie chodzi o gaz, prad ,śmieci? Dziękuję za odpowiedz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
tynki mogły być gładsze ale jak jest w projekcie 3klasa , zawsze trzeba szpachlować przed malowaniem ,a jak ktoś chce idealnie pod halogenem to widać ze są niestety fale. to takie moje zboczenie zawodowe ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No my wyrównywaliśmy, kladlismy podklad pod farbe,i oczywiscie dwa razy malowane:-)
a jeśli chodzi o ściany? bo Pan wyzej pisze że są takie straszne.
Raczej nie bylo, moze jakies drobne rzeczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry