Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, a czy wie Pani może jaki deweloper buduje to osiedle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak siódme niebo.Ale nic nie wiem o deweloperze. Pozdrawiam
też jesteśmy zainteresowani tematem.
Planujemy zakup mieszkania na osiedlu rodzinnym, ale nie możemy znaleźć nic na temat dewelopera
najlepiej popytajcie tych z os. miodowego, bo to ten sam deweloper
http://forum.trojmiasto.pl/osiedle-blizniakow-ul-Miodowa-prosba-o-opinie-t177485,4,12.html
kupujcie kupujcie apózniej bedziecie sprzedawać bo dojazdy ludzi wykańczają i koszty za paliwo hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Niestety wszystkie mieszkania już sprzedane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osiedle rodzinne nie będzie małe ;] Kupiliśmy z mężem tam mieszkanie, kontakt z deweloperem puki jest ok zobaczymy co będzie dalej ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam
Tez wlasnie kupilismy mieszkanko z siodmego-nieba.Poki co jestesmy bardzo zadowoleni.Moja kuzynka juz tam mieszka developer budowal dla niej dom sa bardzo zadowoleni
I czekamy na nie z niecierpliwoscia. Czy ktos kupil mieszkanka ktore bylo oddane w grudniu na Pszennej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamierzamy kupić mieszkanie od tego dewelopera. Jak na razie musimy go sprawdzić, ale pierwsze wrażenie robi całkiem niezłe. Czy ktoś odebrał już klucze do pierwszych bloków przez nich wybudowanych?? Ile opóźniło się wydanie mieszkania w stosunku do zakładanego terminu?? Jak z jakością?? Czy są jakieś niedoróbki??
No wlasnie tez czekamy na odbior w drugim szeregu.Jak narazie wszytsko jest ok.Moja kuzynka mieszka w domu przez nich wybudowanym jest bardzo zadowolona.Z tego co nam proponuja w wykonczeniu tez jest super.Zobaczymy reszte przy odbiorze.Narazie budowa postepuje wedlug planu:-))
Kilka dni temu miałem okazję oglądać te mieszkania i wszystko wygląda dość imponująco i wręcz aż dziwnie pozytywnie. My będziemy musieli poczekać jeszcze rok na mieszkanie budowane przez nich, bo w budynkach aktualnie stawianych wszystko już zajęte, zostaje budynek nr 4 (ustawiony ukośnie do reszty) i budynek 6 na który się nastawiamy. Martwi mnie trochę to, że już chcą zaliczki, a nie mają jeszcze pozwolenia na budowę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.My tez chyba z pol roku szybciej placilismy zaliczke a pozwolenie na budowe bylo kilka miesiecy pozniej i juz czekamy spokojnie na odbior:-)
A tak przy okazji ogladala Pani mieszkania z budynku nr1?Sami jestesmy ciekawi jak bede wykonczone?Z tego co nam proponuja do wyboru wydaje sie ze jest niezle jeszcze za taka cene!!
Witam przyszłych sąsiadów! Jeśli chodzi o dewelopera to wszystko wygląda dobrze, i mam nadzieje że tak pozostanie do końca. Nie ma żadnych negatywnych opinii, a to wiele znaczy.Już się nie mogę doczekać przeprowadzki do Banina,ale to jeszcze niestety trochę potrwa ;(
witam a na ktory budynek czekasz? My kupilismy z drugiego i tez sie niemozemy doczekac:-))
Zarezerwowaliśmy bliźniaka. Odbiór niestety dopiero w lutym 2013. Jak ja wytrzymam do tego czasu ;)
A to my kupilismy w szeregu mieszkanie.Odbior na lipiec tego roku mam nadzieje ze bedzie szybciej.Tez niemozemy sie doczekac:-))
oo sąsiadki ;) my też odbieramy w lipcu ;) kupiłaś mieszkanko 0 czy 1p???
do góry