Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam:-)My kupilismy 1p a Wy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my parter skrajny ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
My jak sie zdecydowalismy juz dolnych niebylo ,ale za to bedzie duze:-)) A bylas moze teraz na budowie?Jak postepuje budowa?
stoja scianki na pietrze wiec idzie calkiem spoko,ogladalam mieszkanie w budynku nr 1 i jak dla mnie wyglada super
No wlasnie stoja scianki a ja mialam doslac jak chcemy podzielic mieszkanko a wybralas okna te debowe?Widzialas je w budynku nr1? Ciekawe jak bedzie sie mieszkac w Baninie. Wogole to mamy nadzieje ze jednak oddadza w czerwcu.Do konca lipca chcielibysmy sie wprowadzic:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stoja sciany ale zewnetrzne, wiec w srodku jeszcze masz czas cos zmienic.My wybralismy biale okna, tych dębowych nie widzialam.
No ja tez mam nadzieje na szybki odbior bo w czerwcu nam sie maluszek rodzi.
Ale to pierwsze macie mieszkanko czy na koncu?Moze pogadamy na @ albo na fb?
A cos w biurze mowili o wczesniejszym oddaniu mieszkan? Ciekawe jak grudniowy budynek zostal oddany.Powiem szczeze my kupilismy jak kota w worku:-))
ZGROZA
domki zwane KOMUNĄ wprowadza sie niestety chamstwo , brudactwo zaśmiecające banino i kretyni w służbowych furach z kredytami , którzy jeżdza jak debile po Baninie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
zastanawialiśmy się nad kupnem bliżniaka w zeszłym roku na tym własnie osiedlu ale niestety wykonanie (niechlujność przy stawianiu ścian), syf na placu budowy, nieustawność pokoi, bardzo niskie skosy, DOJAZD ;/ zniechęciły nas do tego osiedla. a na dodatek w okresie w którym się zastanawialiśmy nad kupnem została wstrzymana sprzedaż. I dobrze bo dzięki temu wybraliśmy inna lokalizację również w Baninie. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm, w takim razie to ja nie wiem o jakim osiedlu mowa... Osiedle które ja widzę - super dojazd, kanalizacja, na budowie porządek i ład, wszystko starannie i ładnie wykonane. Pokoje ustawne - no chyba że nie wiem co chce się tam wstawić - szafy gdańskie?...Ja tam weszłam i od razu wiedziałam gdzie co będzie stało. Mała wyobraźnia? A że jest błoto- prawie zawsze na budowie jest błoto, to normalne. Nie wiem też kto ocenia kulturę przyszłych mieszkańców tego osiedla, ale ewidentnie ktoś z deficytem inteligencji. Pozdrawiam miłych sąsiadów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokladnie popieram poprzedniczke.Bedac na budowie tego osiedla tez na mnie zrobilo super wrazenie.A uklad mieszkania niemoglbyc lepszy:-))pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z drogą? Deweloper też o to zadba? Bo na razie przy rodzinnym kończą się płyty jumbo, a zaczyna gliniasta polna droga = masakra o tej porze roku. Mam nadzieję, że dzięki tej inwestycji droga będzie utwardzona na kolejnym odcinku :)
Mam nadzieje ze zadba o to developer:-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
na plyty skladali sie mieszkancy wiec mozecie zapomniec
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Płyty na Pszennej zostały ufundowane przez Siódme Niebo, a kładła je gmina. Dalszy ciąg Pszennej pewnie jeszcze troche poczeka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego wlasnie co sie orientuje to wlasnie Siodme-niebo ma to zapewnic:-))
Czy jest ktos kto juz odebral mieszkanko na Osiedlu Rodzinnym?Pozdrawiam
Raczej nie, chyba, że mają dalej przylegające do drogi tereny wzdłuż Pszennej.
ale te domy byly do odbioru w grudniu i podobno poszedl w terminie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry