Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też czekamy na odbiór budynku nr 2, kontakt z deweloperem jak najbardziej ok i mamy nadzieję że będzie tak do końca.
Zaciekawiło mnie co przyszłe sąsiadki piszą o odbiorze mieszkań w budynku nr 2. Z tego co nam wiadomo odbiór przewidziany jest na kwiecień, czy coś się zmieniło w tej sprawie?
Pozdrawiam
M
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myśmy kupili mieszkanie w drugim szeregu, na razie jesteśmy zadowoleni, budują terminowo, współpraca z P. Dorotą i deweloperem również bez zarzutu. Całość osiedla ma powstać w ciągu 3 lat, z tego co wiem 4 pierwsze szeregi są już sprzedane. Również mamy nadzieję, że płyty na Pszennej położy deweloper:)

Pozdrawiamy serdecznie sąsiadów,
My tez czekamy na drugi i wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie ze bedzie na kwiecien +maj
Tak Sasiadki ma byc na kwiecien odbior...huraaa
Przyszedl mróz mam nadzieje ze budowa naszego szeregu nr 2 niestanie.:-( czy ktos z Sasiadow cos wie????
Wątpię, żeby przy -20 stopniach dalej budowali. Ostatnio tam byłem i mimo mrozu prace szły pełną parą, układali dalszą część kostki wewnątrz osiedla.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bravo dla ekipy:-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam wszystkich nowych mieszkańców , zwłaszcza szereg 2. Mieszkanka są ładne ustawne , jednak ja mam na piętrze i nie mam żadnego pomieszczenia na "graty" (piwniczka lub wnęka) tylko prosta klatka która idzie na piętro, muszę więc jeden pokoik poświęcić :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja tez mam na gorze mieszkanko,ale na dole z tego co wiem tez niema piwniczki:-))
Witam sąsiadów!:) Wydaje mi się, że wszystkie mieszkania posiadaja klatki schodowe o wymiarach 15.5 m2. Myle sie?:)
Nasza klatka ma 9,8m:-)))
hehehe myle sie ;):) faktycznie nie ma za duzo miejsca na piwniczke:) ale może coś da się wymysleć:)

Szkoda pokoiku na "magazynek"
My wlasnie chcielismy poswiecic pokoik na to ale narazie nierobimy niestety gory wiec nieposwiecimy na to pokoiku:-)) a spod jakiego numeru sa mili Sasiedzi?
Budowa idzie ładnie , kładą już styropian i wstawili okna , teraz kolej na elektrykę i hydraulikę :) A czy ktoś już myślał nad schodami na antresolę? Macie jakieś projekty, lub wykonawca godny polecenia?
Elektryka i hydraulika wchodzi od dzisiaj przynajmniej w moim mieszkanku:-)) Wlasnie co doandresoli mamy pomysl ale niewiem czy odrazu sie wyrobimy:-))chcemy szybko sie wprowadzic
Miałam zarezerwowany dom na Osiedlu Rodzinnym ale zrezygnowałam, popytalam ludzi i po pierwsze sa mega korki rano po drugie nad Baninem jest korytarz powietrzny a samolotow bedzie coraz wiecej więc odpuscilam sobie Banino i za te same pieniadze kupilam dom na Karczemkach
Rano niestety sa wszedzie korki czy to banino czy Karczemki.Co do lotniska to akurat niejest tak blisko Rodzinnego osiedla wiec niesadze zeby to przeszkadzalo.Mysle ze domy jak i mieszkania sa godne zakupu widac to ewidentnie jak schodza jak swieze bulki:-)))ja mam nadzieje ze niebede zalowac bo za ta cene tyle metrow niewidzialm nigdzie:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nika a gdzie kupiłaś dom na karczemkach za tą cenę?
Sasiedzi z siódemki:) Jeszcze nie mam pomysłu na schody,ale napewno odpadaja szklane i kręte.

Tez jestem ciekawa gdzie takie domy sa? City house?
Witam witam ja tez niemam pomyslu na schody ale tez niemam pomyslu co zrobic u gory? Goga a spod ktorego jestes numeru ? tz ktory numer bedziesz miala?
do góry