Widok
Też czekamy na odbiór budynku nr 2, kontakt z deweloperem jak najbardziej ok i mamy nadzieję że będzie tak do końca.
Zaciekawiło mnie co przyszłe sąsiadki piszą o odbiorze mieszkań w budynku nr 2. Z tego co nam wiadomo odbiór przewidziany jest na kwiecień, czy coś się zmieniło w tej sprawie?
Pozdrawiam
M
Zaciekawiło mnie co przyszłe sąsiadki piszą o odbiorze mieszkań w budynku nr 2. Z tego co nam wiadomo odbiór przewidziany jest na kwiecień, czy coś się zmieniło w tej sprawie?
Pozdrawiam
M
Myśmy kupili mieszkanie w drugim szeregu, na razie jesteśmy zadowoleni, budują terminowo, współpraca z P. Dorotą i deweloperem również bez zarzutu. Całość osiedla ma powstać w ciągu 3 lat, z tego co wiem 4 pierwsze szeregi są już sprzedane. Również mamy nadzieję, że płyty na Pszennej położy deweloper:)
Pozdrawiamy serdecznie sąsiadów,
Pozdrawiamy serdecznie sąsiadów,
Rano niestety sa wszedzie korki czy to banino czy Karczemki.Co do lotniska to akurat niejest tak blisko Rodzinnego osiedla wiec niesadze zeby to przeszkadzalo.Mysle ze domy jak i mieszkania sa godne zakupu widac to ewidentnie jak schodza jak swieze bulki:-)))ja mam nadzieje ze niebede zalowac bo za ta cene tyle metrow niewidzialm nigdzie:-))