Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pytanko do osób które już odebrały mieszkania ... czy były jakieś poprawki? jakie są stałe opłaty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podatku się nie płaci na rynku pierwotnym ( na wtórnym owszem), opłata notarialna w zależności od wartości nieruchomości - za mieszkanie ok 2500 , umowa przedwstępna - my płaciliśmy 5000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam więcej pytań:
Czy przy zakupie nieruchomości płaci sie podatek za zakup mieszkania? tj 2% wartości mieszkania. Czy oplatę notarialna i ile wynosi?
Jaki jest koszt umowy przedwstepnej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak dobrze wie ktory to wlasciciel chyba nic nie robi ta Pani tylko stoi przy plocie i obserwuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to co tu pisze ta Pani nie ma nigdzie pokrycia :) deweloper super , kontakt wręcz wzorowy na każdym etapie budowy ,a materiały i wykończenie i zaangażowanie ludzi pracujących w tej firmie 5+ , naprawdę polecam , najlepszy jest tekst : właściciel jeździ po wsi i zgrywa ważniaka hahaha Pozdrawiam Panią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie jedno i drugie a chyba tych zazdrosnikow to wiecej zal im ze Banino sie rozbudowuje i coraz wiecej mieszkancow bedzie .w 7 niebie kontakt naprawde wzorowy i bardzo milo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

do ~mieszkanka 7 piekla:(((

A na czym to dokładnie Pani zdaniem oszczędzają?
heh, konkurencja nie śpi ;)
a tak na poważnie ,- jak narazie kontakt z 7niebem super - aż jestem pełna podziwu , bo przy tak wielu klientach nadal są dla mnie super mili , jakość obsługi super -mimo że mnie już "złapali" prawie rok temu :)
więc bla bla bla oni źli , drogi złe , samoloty hałasują i inne głupie wypowiedzi na forum - nie wiem czy konkurencji , czy zazdrośników
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A opinie o 7 niebie to tylko tak ze slyszenia czy na wlasniej skorze doswiadczone?
Witam, chcialabym przestrzec wszystkich kupujących w firmie 7 niebo!!!Uwaga bo dom z marzen moze okazac się istnym 7 pieklem,!!!!!! To nazwa jest adekwatna do jakosci i obsugi w tej firmie....Oczywiscie na poczatku jest milo i pieknie, tylko zeby zlapac klienta...Pozniej tylko gorzej...:(((.Materialy sa bylejakie i oszczedzaja na kazdym kroku...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
Witam przyszłych sąsiadów ;)
Synek będzie miał napewno koleżankę gdyż mamy 6 letnią córkę i też będziemy mieszkać w budynku nr 7 ;))) już się nie mogę doczekać! A pod którym nr nędziecie Państwo mieszkać?
pozdrawiam...
Okolica bardzo ładna. Jeśli chodzi o szeregowce, to już wprowadzili się pierwsi mieszkańcy, a kolejne budynki powstają, wydaje się, że budowa szybko idzie. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne :-)
witam,

i jak spodobał się budynek nr 9? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziekuje za odpowiedz my czekamy na szereg 4 ma byc na koniec grudnia i wlasnie dlatego pytam o punktualnosc w oddaniu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W 2 szeregu odbiory są na koniec maja więc jeszcze troszke...
Witam. Czy ktoś odebrał już mieszkanko w budynku nr2 ciekawa jestem jakości wykonania i czy mieszkanka zostały oddane w terminie?
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku nr 9. Dzisiaj jadę obejrzeć jak to wszystko wygląda.
Może jest ktoś kto również planuje kupić mieszkanie w tym budynku a chciałby się podzielić ciekawymi informacjami, chętnie poczytam :-)
pozdrawiam

Nowe forum naszego osiedla już działa. Zapraszam wszystkich mieszkańców do dzielenia się opiniami. Wspólnie rozwiążemy wszystkie teraźniejsze oraz przyszłe problemy na naszym osiedlu. Razem możemy więcej - http://banino.phorum.pl/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
My bedziemy z drugiego szeregu.mamy 3 dzieci :-)) do tego bardzo duzo kupilo rodzin z dziecmi wiec napewno znajdzie przyjaciela:-))
hej przyszli sąsiedzi:)bedziemy mieszkac w szeregu nr 7- ktos jest z tego rowniez?mam pytanko,a wlasciwie moj 7 letni synek czy bedzie mial kolegow w podobnym wieku?dla niego to powazna sprawa a i ja przynzam ze fajnie byloby miec sasiadke z podobnymi problemami hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry