Widok
Nowe forum naszego osiedla już działa. Zapraszam wszystkich mieszkańców do dzielenia się opiniami. Wspólnie rozwiążemy wszystkie teraźniejsze oraz przyszłe problemy na naszym osiedlu. Razem możemy więcej - http://banino.phorum.pl/
Witam, chcialabym przestrzec wszystkich kupujących w firmie 7 niebo!!!Uwaga bo dom z marzen moze okazac się istnym 7 pieklem,!!!!!! To nazwa jest adekwatna do jakosci i obsugi w tej firmie....Oczywiscie na poczatku jest milo i pieknie, tylko zeby zlapac klienta...Pozniej tylko gorzej...:(((.Materialy sa bylejakie i oszczedzaja na kazdym kroku...
heh, konkurencja nie śpi ;)
a tak na poważnie ,- jak narazie kontakt z 7niebem super - aż jestem pełna podziwu , bo przy tak wielu klientach nadal są dla mnie super mili , jakość obsługi super -mimo że mnie już "złapali" prawie rok temu :)
więc bla bla bla oni źli , drogi złe , samoloty hałasują i inne głupie wypowiedzi na forum - nie wiem czy konkurencji , czy zazdrośników
a tak na poważnie ,- jak narazie kontakt z 7niebem super - aż jestem pełna podziwu , bo przy tak wielu klientach nadal są dla mnie super mili , jakość obsługi super -mimo że mnie już "złapali" prawie rok temu :)
więc bla bla bla oni źli , drogi złe , samoloty hałasują i inne głupie wypowiedzi na forum - nie wiem czy konkurencji , czy zazdrośników
to co tu pisze ta Pani nie ma nigdzie pokrycia :) deweloper super , kontakt wręcz wzorowy na każdym etapie budowy ,a materiały i wykończenie i zaangażowanie ludzi pracujących w tej firmie 5+ , naprawdę polecam , najlepszy jest tekst : właściciel jeździ po wsi i zgrywa ważniaka hahaha Pozdrawiam Panią