Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podobno dach i okna juz sa. Wiec licze na pierwsza polowe do odbioru. Co do ogrzewania ciezko mi powiedziec co taniej wychodzi.My mamy mieszkanie gorne niewzielismy podlogowego troche dla nas drogi jest montaz. Zostajemy przy tradycyjnym ogrzewaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napiszcie prosze jak idą roboty w 2 szeregu? wiem ze teraz idą elektryka z hydrauliką , a jak z ociepleniem i dachem ? Ja robie sobie ogrzewanie podłogowe w salonie zamiast grzejników , kto wie jak wychodzi lepiej/ taniej ? tradycyjne czy podłogowe?
Witam, jakie są koszty ogrzewania - mieszkanie ok 75 m, parter
Witam witam ja tez niemam pomyslu na schody ale tez niemam pomyslu co zrobic u gory? Goga a spod ktorego jestes numeru ? tz ktory numer bedziesz miala?
Sasiedzi z siódemki:) Jeszcze nie mam pomysłu na schody,ale napewno odpadaja szklane i kręte.

Tez jestem ciekawa gdzie takie domy sa? City house?
Nika a gdzie kupiłaś dom na karczemkach za tą cenę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rano niestety sa wszedzie korki czy to banino czy Karczemki.Co do lotniska to akurat niejest tak blisko Rodzinnego osiedla wiec niesadze zeby to przeszkadzalo.Mysle ze domy jak i mieszkania sa godne zakupu widac to ewidentnie jak schodza jak swieze bulki:-)))ja mam nadzieje ze niebede zalowac bo za ta cene tyle metrow niewidzialm nigdzie:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam zarezerwowany dom na Osiedlu Rodzinnym ale zrezygnowałam, popytalam ludzi i po pierwsze sa mega korki rano po drugie nad Baninem jest korytarz powietrzny a samolotow bedzie coraz wiecej więc odpuscilam sobie Banino i za te same pieniadze kupilam dom na Karczemkach
Elektryka i hydraulika wchodzi od dzisiaj przynajmniej w moim mieszkanku:-)) Wlasnie co doandresoli mamy pomysl ale niewiem czy odrazu sie wyrobimy:-))chcemy szybko sie wprowadzic
Budowa idzie ładnie , kładą już styropian i wstawili okna , teraz kolej na elektrykę i hydraulikę :) A czy ktoś już myślał nad schodami na antresolę? Macie jakieś projekty, lub wykonawca godny polecenia?
My wlasnie chcielismy poswiecic pokoik na to ale narazie nierobimy niestety gory wiec nieposwiecimy na to pokoiku:-)) a spod jakiego numeru sa mili Sasiedzi?
hehehe myle sie ;):) faktycznie nie ma za duzo miejsca na piwniczke:) ale może coś da się wymysleć:)

Szkoda pokoiku na "magazynek"
Nasza klatka ma 9,8m:-)))
Witam sąsiadów!:) Wydaje mi się, że wszystkie mieszkania posiadaja klatki schodowe o wymiarach 15.5 m2. Myle sie?:)
Witam ja tez mam na gorze mieszkanko,ale na dole z tego co wiem tez niema piwniczki:-))
Witam wszystkich nowych mieszkańców , zwłaszcza szereg 2. Mieszkanka są ładne ustawne , jednak ja mam na piętrze i nie mam żadnego pomieszczenia na "graty" (piwniczka lub wnęka) tylko prosta klatka która idzie na piętro, muszę więc jeden pokoik poświęcić :(
Bravo dla ekipy:-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wątpię, żeby przy -20 stopniach dalej budowali. Ostatnio tam byłem i mimo mrozu prace szły pełną parą, układali dalszą część kostki wewnątrz osiedla.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyszedl mróz mam nadzieje ze budowa naszego szeregu nr 2 niestanie.:-( czy ktos z Sasiadow cos wie????
Tak Sasiadki ma byc na kwiecien odbior...huraaa
do góry