Widok

Osoby pracujące w sklepach/delikatesach itd.

Jaką macie stawkę godzinową? Na rozmowach o pracę często pytają o oczekiwania finansowe i nie wiem jaką sumę podawać, by nie przesadzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie kiedyś też tak pytali :) ale że jestem skromną dziewczynką to powiedziałam tak żeby mi starczyło :) dodałam w okolicach 1500 netto :)
Już się nie odezwali :D
Nie ważne ile powiesz będąc na rozmowach w supermarketach to i tak dostaniesz najniższą krajową plus ewentualne premie uznaniowe, które nie zawsze dostaniesz bo przełożonemu niekoniecznie będzie podobała się Twoja praca :) praca w handlu - nie polecam !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też pracowałam w sklepie delikatesy najgorsze było to ze pracowalam po 2 godzin na 2 zmiany i raz w miesiącu niedziela, oczywiście soboty w pracy .masakra , wspolczuje kobietom ktore maja dzieci .ja jestem sama i mi ciezko a co dopiero one.pełny etat to 8 godzin , dlaczego nikt nie sprawdza pracodawcow i warunków, przeciez to wykorzystywanie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mała poprawka w pierwszym zdaniu ;) PRACOWAŁAM PO 10 GODZIN
A ile miałaś płacone za godzinę?

Inne tematy z forum Praca

praca z otto w holandii (49 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

do góry