Widok
Klimatyzacja na sali jest, nad miejscami pary młodej, w akwarium pływaja już rybki :)
Jestem obecnie w fazie negocjacji przedweselnych i jak do tej pory jestwem bardzo zadowolona ze współpracy - ceny nie poszybowały do góry od chwili podpisania umowy , Pani z którą omawialiśmy szczegóły wesela bardzo sympatyczna i otwarta na nasze sugestie, a przy tym potrafi doradzić.
W pierwotnym menu można baaardzo dużo pozmieniać bez jakiegokolwiek wpływu na cenę, z czego też jestem bardzo zadowolona.
Jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało , postaram się pomóc.
Jestem obecnie w fazie negocjacji przedweselnych i jak do tej pory jestwem bardzo zadowolona ze współpracy - ceny nie poszybowały do góry od chwili podpisania umowy , Pani z którą omawialiśmy szczegóły wesela bardzo sympatyczna i otwarta na nasze sugestie, a przy tym potrafi doradzić.
W pierwotnym menu można baaardzo dużo pozmieniać bez jakiegokolwiek wpływu na cenę, z czego też jestem bardzo zadowolona.
Jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało , postaram się pomóc.
Już po weselu, więc mogę wystawić ocenę. Jak dla mnie rewelacja i będziemy polecać ośrodek zawsze i wszędzie.
Bardzo ładnie przygotowane stoły i dekoracja, masa jedzenia, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Wzięliśmy dodatkowo tylko żurek na rano i pomimo tego , że na poprawinach zostali prawie wszyscy nasi goście masę jedzenia wzięliśmy ze sobą.
Obsługa była fantastyczna- dziewczyny uwijały się przez cały czas, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Pani Julita, która nadzorowała organizację - niezwykle sympatyczna, pomocna i elastyczna.
Goście byli zadowoleni z noclegów ( część nocowała w domkach, a część w części pensjonatowej), wszędzie było czyściutko. Jedyne do czego mogę się przyczepić to woda w kranach- strasznie chlorowana.
Podsumowując jesteśmy przezadowoleni z naszego wesela i polecamy:)
Bardzo ładnie przygotowane stoły i dekoracja, masa jedzenia, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Wzięliśmy dodatkowo tylko żurek na rano i pomimo tego , że na poprawinach zostali prawie wszyscy nasi goście masę jedzenia wzięliśmy ze sobą.
Obsługa była fantastyczna- dziewczyny uwijały się przez cały czas, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Pani Julita, która nadzorowała organizację - niezwykle sympatyczna, pomocna i elastyczna.
Goście byli zadowoleni z noclegów ( część nocowała w domkach, a część w części pensjonatowej), wszędzie było czyściutko. Jedyne do czego mogę się przyczepić to woda w kranach- strasznie chlorowana.
Podsumowując jesteśmy przezadowoleni z naszego wesela i polecamy:)
U mnie na blogu skrócona relacja z Adlera:
http://blog.krzysztofzietarski.pl/marta-marcin-fotografia-slubna-kaszuby
http://blog.krzysztofzietarski.pl/marta-marcin-fotografia-slubna-kaszuby
Prowadziłem tam wesele jedno z pierwszych jakie tam się odbywały jakieś 2 lata temu.Jestem wodzirejem. Mogę śmiało polecić ten ośrodek. Właściciele są przemili. Nie wiem kto im dekoruje stoły ale jest to zrobione z dużym smakiem i gustem. Samo miejsce jest bardzo urokliwe. Jeziorko, pomost i widok z okna jak by się było na statku. Strumyk wewnątrz sali. Goście byli najedzeni - nocleg w domkach campingowych i chyba maja jeszcze hotelik - ale tego juz nie pamietam-może coś mylę. Na naszej stronie powinny być jakieś zdjęcia z tego wesela. Zapraszam http://www.superzabawa.com
Poszukuję osób, które miały bądź będą miały wesele w Adlerze...
Chodzi konkretnie o kwestię noclegów i poprawin.
Kto z Was robi (robił) poprawiny (i noclegi), a kto tylko wesele?
Jeśli tylko wesele, to jak było z powrotem?
My jesteśmy i nasi Goście są - z Gdańska, więc to chyba jakieś 80km...
Jak zorganizowac transport? Autokar? O jednej godzinie, np. o 5ej?
A co z tymi, chocby ze starszymi osobami, które nie wytrzymają RACZEJ tak długo...
Bardzo proszę o opinie! :)
Chodzi konkretnie o kwestię noclegów i poprawin.
Kto z Was robi (robił) poprawiny (i noclegi), a kto tylko wesele?
Jeśli tylko wesele, to jak było z powrotem?
My jesteśmy i nasi Goście są - z Gdańska, więc to chyba jakieś 80km...
Jak zorganizowac transport? Autokar? O jednej godzinie, np. o 5ej?
A co z tymi, chocby ze starszymi osobami, które nie wytrzymają RACZEJ tak długo...
Bardzo proszę o opinie! :)