Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super miejsce wątek zamknięty Polecam wszystkim to miejsce. Najlepiej zadbany ośrodek narciarski w Polsce...
~Janusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

Super wątek zamknięty Z całą rodziną dosyć często jeździmy na narty do Trzepowa. Bardzo nam się tam...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Anna - opinia wątek zamknięty Stok przygotowany bardzo słabo. Obsługa poniżej krytyki, orczyk ciągnął...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 stycznia 2017

Za dużo płaskiego wątek zamknięty Przygotowanie ośrodka - generalnie ok. Tyle że tam jest płasko, a dokładniej:...
~kkt
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 grudnia 2016

katastrofa wątek zamknięty Niestety w Trzepowie byłam pierwszy i ostatni raz.Przezyłam chwile grozy przy...
~xxx
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 stycznia 2016

Elegancko wątek zamknięty Miejsce dobre do jazdy dla ludzi lubiących adrenalinę (stok jest bardzo...
~pierzu
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 lutego 2015

jest super wątek zamknięty bardzo miła i profesjonalna obsługa w wypożyczalni dająca gwarancję...
~częsta bywalczyni
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 marca 2013

Trzepowo mało bezieczne wątek zamknięty Byliśmy z pięcioletnim dzieckiem na zjeżdżalni na oponach na dłuższym torze....
~Piotr
-

dodano: 26 lutego 2013

Trzepowo 14.02.2013 wątek zamknięty Spędziliśmy na stoczku około 4 godzin. W tym czasie jeden orczyk przez chwilę...
~Kasia
-

dodano: 15 lutego 2013

;/ wątek zamknięty Ogólnie dobrze ale mogli by zainwestować w sprzęt dla zaawansowanych i więcej...
~;*
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 stycznia 2013

.. wątek zamknięty Wczoraj ukradli mi tam kijki do nart! Stały sobie z nartami w stojaku przy...
~zniesmaczony
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

Polecam :) wątek zamknięty W szczególności rano w tygodniu, całe 2 stoki na wyłączność:) Nawet z...
~mich
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 marca 2011

kolejki do wypożyczalni potrafią wystraszyć wątek zamknięty szkoda, że wyciąg z dętkami jest nieczynny
~ink
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry