Zastanawiam się nad organizacja wesela w Salinie. Czy macie może jakieś informacje na temat tego miejsca ? Bardzo proszę o odpowiedzi, gdyż na forum nie ma zbyt wielu wiadomosci. Z góry dziękuję !!
Ja zainteresowałam się Salinem tylko dlatego, ze gdzieś na tym forum wyczytałam, że cena to 110 zł z ciastami i alkoholem ale fakt, że wydawało mi się to zbyt mało aby mogło być prawdziwe. A ślub planowałam na kwiecień 2007 choć nie mamy jeszcze dokładnie ustalonej daty.
jak doliczysz ciasta napoje owoce, alkohol to i tak wyjdzie z 150-180:(( oj dobra, rozgadalam sie tu :)) musze zmykac pisac prace dalej:)))) a mi sie nie chce.. taka pogoda..az grzech :))))
No ja licze 12-130 tylko za menu, wiadomo, ze jak dolicze cista, napoje, alkohol to wyjdzie wiecej :-( A to tylko jedna noc, ale coz to tylko raz w zyciu:-)
Pilusia, w cenie za 125 zł masz powitanie szampanem, obiadek, zakąski, kawa i herbata b/o, puchar lodowy, tort + 10 gatunków ciast, oraz patery z owocami.
kuszaco:)) teraz to mnie zdziwilas, slyszalam duzo neg. na tem. tego lokalu:( ale chybasie nawet zaineteresuje!!!:)))) masz juz menu???mozesz mi przeslac szczegoly na meil:amsta@wp.pl :))dz:))