Widok

Otrute psy

Bojano Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Mam bardzo smutną wiadomość dla miłośników psów w Bojanie. Po Bojanie grasuje ktoś kto rozrzuca trutki na szczury.Mój pies właśnie kuruje się po ciężkim zatruciu. Na pewno nie zjadł w domu, gdyż nie mamy takiego rodzaju specyfiku. Uważajcie na swoje pieski. Objawami są chlustające wymioty żywą krwią, przekrwione spojówki i dziąsła, z początku pies bardzo dużo pił. Czy kogoś pies także otruł się trutką? Proszę piszcie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgodnie z art. 77 KW właściciel może dostać mandat do 250 zł. A, że Policja podchodzi do tego light'owo i nie wystawia mandatów tylko robi jak dzieciom palcem "nu, nu, nu" to inna sprawa. Rzeczywiście musi dojść do nieszczęścia, aby coś się zmieniło.

Nie pozostaje nic innego jak zgłaszać, zgłaszać i jeszcze raz zgłaszać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ala tak jak mówisz pies jest agresywny gryzie inne zwierzęta a właściciele nic z tego sobie nie robią wiedzą że pies wychodzi jeszcze mu furtkę otwierają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Kiedyś widziałem jak furtka była otwarta jadąc z góry pobliskiego osiedla do pracy wczenym rankiem o 5:00 ale teraz to nie wiem bo za dużo dziur i inna trasą jeżdżę, a pies co prawda biegał po osiedlu.Ale tam chyba nikt nie mieszka bo dom z działką wyglądał na zaniedbany. Albo tacy właściciele co nic nie umieją.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Czyżby? Ciekawe kogo ugryzl?
Rozumiem stres obszczekanego człowieka ale nie rozumiem kłamstw i donosicielstwa.
Ale skoro donosicielstwo jest w modzie to trzeba zacząć donosic na syfiarzy palących byle czym w piecach.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moim zdaniem ty nic nie rozumiesz. Jedyne co rozumiesz to jak się najeść, załatwić potrzebę i iść spać a reszta gó...o cie obchodzi. Czas się zainteresować pieskiem.Ten pies ucieka bo nikt się nim nie interesuje. Pies też potrzebuje zainteresowania i trzeba go pogłaskać, przytulić, pogadać z nim a to już przekracza możliwości takiej osoby o wysokim mniemaniu. Czas zejść na ziemię bo z chmur nic nie widać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Henia, naprawdę rozmawiasz z psami?
Psami się trzeba zajmować, ale niekoniecznie traktować jak małych ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Oj, z psem rozmowa jest bardzo interesująca. Często pies rozumie więcej niż człowiek.Spróbuj a się przekonasz.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
gaz pieprzowy zaoszczędzi stresu. Przykre ale pamiątka z dzieciństwa mi pozostała, blizny na nogach o bólu nie wspomnę. Zapobiegliwie anti dog za kilkanaście złotych zakupiony pozwala na spokojny spacer.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Szanowni Państwo
nazywam się Michał Koss i mieszkam w domu przy ulicy Klonowej 9. Bardzo dziękuję za te dobrosąsiedzkie uwagi dotyczące dziury w płocie (została naprawiona - było ciemno, zimno, huraganowo, nie zauważyłem, teraz będę tego pilnował), a także zawartości mojej czaszki; cytuję: "nasr...ne" i tego typu podobne uwagi. Dołożę wszelkich starań, by powetować państwa straty wynikające z karygodnego zachowania mojego psa. Dzięki Państwa uważności będziemy mogli poprawić zasady współżycia dobrosąsiedzkiego jak w najlepszych dziełach literatury polskiej opisujących te standardy (Gabriela Zapolska np.). Gdyby jednak trzeba bezpośredniej i niezwłocznej interwencji, to podaję także swój numer komórki, aby doraźnie reagować a także ewentualnie zaspokajać Państwa ciekawość co do zawartości mojej czaszki, rekompensować Państwa straty moralne, psychiczne i cielesne: 660191167.
Z poważaniem
Michał Koss
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
No, wreszcie wpis niebanalny i nie anonimowy, dlatego w internecie poszukałam i znalażłam.
Jeśli jest pan nauczycielem w III L.O. w Gdyni, to gratuluję
Mam szczególny sentyment do tego Liceum, ponieważ moja rodzina jest z nim związana. Absolwentami są; syn, synowa i wnuczka, aktualnie uczy się w niej wnuczek(czasowo za granicą).

Pozdrawiam , życzę sukcesów w tym niebanalnym zawodzie ,
Jadwiga Orenowicz

PS. Czy na forum nie powinno się zaniechać anonimowości?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Forum absolutnie musi być anonimowe.
Śmiałam się z Heni, że rozmawia z psami.
Jeśli za jakiś czas też zacznę gadać do moich, to wystarczy, że zmienię nick i będę udawała, że wszystko jest ok.
A tak, musiałabym przyznać racje, że się myliłam:D

Gdyby to oczywiście kogoś obchodziło oprócz mnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gratuluję sarkazmu, proszę swoją anergię skierować na właściwy tor. A jeśli jet pan tym nauczycielem do którego podlizuje się przedmówczyni to może warto aby pana postawa świeciła przykładem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Proszę Pana/Pani
ja się nikomu nie podlizuję. Ja jednak przepraszam. Ma Pan/Pani mój numer komórki, przez którą może mnie Pan/Pani pouczyć w tej sprawie. Czekam pokornie. Z dobrosąsiedzkim pozdrowieniem Michał Koss
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Gratuluję sarkazmu, proszę swoją anergię skierować na właściwy tor. A jeśli jet pan tym nauczycielem do którego podlizuje się przedmówczyni to może warto aby pana postawa świeciła przykładem" - "pouczacz" się znalazł, jak rozumiem wzór cnót wszelakich
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Psy mieszkające pod tym adresem są bardzo agresywne, szczególnie jeden. Proszę mi uwierzyć ile razy właścicielka była proszona o pilnowanie psa i nic. Było zgłaszanie na policję i nic jak widzę! Nie było to proszenie na forum, anonimowe ale osobiste. Brakuje mi słów kiedy widzę takie odwracanie kota ogonem. Pana wpis jest ciekawym zabiegiem psychologicznym mającym na celu pokazanie "ja jestem czysty, to wy jesteście głupi".
Swoją drogą ironiczna chęć dzielenia się "zawartością czaszki" i pouczanie innych na temat dobrosąsiedzkich zachowań jest bardzo interesujące mają na uwadze Państwa zachowanie w tym względzie. Biorą powyższe pod wagę "prześwietlenie zawartości czaszki" być może byłoby na miejscu.
Pozdrawiam mimo wszystko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
to jest POLSKA i polacy, poczytajcie ten artykol

http://www.tvn24.pl/lesniczy-zabil-psa-na-podworku-wlascicieli,517543,s.html
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
myslisz ze w innych panstwach jest inaczej? na ukrainie przed euro2012 zabijali wszystkie bezpanskie psy a chinole dzikusy porywaja psy i koty z ulic, zabijaja i podaja je ludziom w knajpach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
zawsze uważałem, ze Polska zalicza się do cywilizowanych krajów. Przyrównywanie do Ukrainy czy Chin jest obelga dla każdego polaka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
w Chinach cywilizacja rozkwitała kiedy w europie ludzie po drzewach skakali, ubrani w skóry zwierząt które wcześniej pożarli. Bardziej obrzydliwe jest jedzenie ślimaków i żab
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taaaa, szczególnie mała suczka z połamaną łapką. No i koty żyjące z tymi psami. To dopiero bydlaki. Szukam ofiar tych potworów.
Za to zupełnie nieciekawym zabiegiem psychologicznym jest permanentne, tchórzliwe i anonimowe łgarstwo na forum.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry