Widok

Otrute psy

Bojano Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Mam bardzo smutną wiadomość dla miłośników psów w Bojanie. Po Bojanie grasuje ktoś kto rozrzuca trutki na szczury.Mój pies właśnie kuruje się po ciężkim zatruciu. Na pewno nie zjadł w domu, gdyż nie mamy takiego rodzaju specyfiku. Uważajcie na swoje pieski. Objawami są chlustające wymioty żywą krwią, przekrwione spojówki i dziąsła, z początku pies bardzo dużo pił. Czy kogoś pies także otruł się trutką? Proszę piszcie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedni abfiutyści strzelają a inni, na przykład w tym pięknym przysiółku bojańskim, trują zwierzęta. I zawsze znajdą wytłumaczenie tak więc oni zrozumieją wszystkich morderców zwierząt
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
;( straszne, płacze i wspolczuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
baba miała puszczonego psa bernenskiego luzem. Ugrzł mnie w kolano, pobyt tygodniowy w szpitalu,trzy miesiace na zwolnieniu lekarskim,a ona 100 zł mandatu w zaocznej sprawie sądowej dostała :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytam te ataki i bardzo współczuję mieszkańcom Klonowej 9. Ale macie podłych sąsiadów. Pewnie powinniscie według nich popełnic harakiri. To by ich usatysfakcjonowało.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oczywiście jest to okrutne,
jednak nie dziwię się, ze dochodzi do takich sytuacji, gdyż właściciele są niejednokrotnie proszeni, aby pilnowali swoich psów, które biegają po Bojanie i skaczą/gryzą ludzi...

Proszę pilnować swoich psów i trzymać ich na swojej posesji i się nimi zajmować, bo ciągłe szczekanie także może powodować agresję u ludzi, to nic zwierzęciu się nie stanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się, odpowiedzialnych właścicieli zwierząt jest bardzo mało, większość wypuszcza psy luzem żeby sobie pobiegały, a dzieci się boją jak idą do szkoły i do domu po szkole jak psy się rzucają i gryzą. Wiec co tu się dziwić jak właściciele psów nie przestrzegają prawa by pies był na smycz a duży dodatkowo w kagańcu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry