Widok
Otwieram Klub Samotnych SERC
No to nadszedł ten upragniony dzień dla wszystkich ludzi na tym Ziem padole!!!
Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!
Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!
Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!
Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.
Zapraszam do rozmowy ...
Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!
Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!
Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!
Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.
Zapraszam do rozmowy ...
afandi napisał(a):
> Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w
> necie!
> Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Mam maly problem mormalny bo co nie odpowiem to bedzie klamstwem...samotny istotnie sie czuje ale nie szukam osob w necie, od netu jestem uzalezniony...wlasciwie to ja nikogo nie szukam....bo tak to jest ze jak swie szuka to sie zawsze znajdzie, tylko nie zawsze dokladnie to czego by sie szukalo.....a z drugiej strony jak sie czegos usilnie szuka to dokladnie tego czego sie chce jest trodno znalezc, za to kiedy nie szukamy tego i nie jest nam to potrzebne to samo toqwpada nam w rece, a czasami sie nawet o to potykamy:))...pozatym z moim stanem psychicznym to by byla glupota sie w cos pakowac i myslec o poprzedniej....po co ranic innych jak lepiej przeczekac.....
Pozdrawiam
PS: chyba cos namieszalem ale to wina wczesnej godziny
> Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w
> necie!
> Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Mam maly problem mormalny bo co nie odpowiem to bedzie klamstwem...samotny istotnie sie czuje ale nie szukam osob w necie, od netu jestem uzalezniony...wlasciwie to ja nikogo nie szukam....bo tak to jest ze jak swie szuka to sie zawsze znajdzie, tylko nie zawsze dokladnie to czego by sie szukalo.....a z drugiej strony jak sie czegos usilnie szuka to dokladnie tego czego sie chce jest trodno znalezc, za to kiedy nie szukamy tego i nie jest nam to potrzebne to samo toqwpada nam w rece, a czasami sie nawet o to potykamy:))...pozatym z moim stanem psychicznym to by byla glupota sie w cos pakowac i myslec o poprzedniej....po co ranic innych jak lepiej przeczekac.....
Pozdrawiam
PS: chyba cos namieszalem ale to wina wczesnej godziny
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tak, ja to zrobię.
10 euro plus VAT miesięcznie jak indywidualnie,
15 euro plus VAT dla firm (mozemy wystawiać faktury bez podpisu ;-)
Mozna placic z góry za cały rok, wówczas przysługuje 20% zniżki oraz pakiet bonusów i dodatkowych atrakcji, np. uścisk reki prezesa, futrzane stringi gizma (jeśli sie zgodzi oddać, a jak nie to pdorobimy ;-)
No tak, tylko teraz trzeba wybrac prezesa :-(((
athena
10 euro plus VAT miesięcznie jak indywidualnie,
15 euro plus VAT dla firm (mozemy wystawiać faktury bez podpisu ;-)
Mozna placic z góry za cały rok, wówczas przysługuje 20% zniżki oraz pakiet bonusów i dodatkowych atrakcji, np. uścisk reki prezesa, futrzane stringi gizma (jeśli sie zgodzi oddać, a jak nie to pdorobimy ;-)
No tak, tylko teraz trzeba wybrac prezesa :-(((
athena
I tak zaczyna sie biurokracja....hahaha
Od razu nasuwają sie pytania:
1. Skąd wiesz że TY jestes najwiekszym zboczeńcem w tym gronie?
2. Dzieki za poświęcenie i przekazanie stringów
3. Kto miałby być Twoim nastepcą?
4. I według jakich kryteriów?
5 I w ogóle?
No więc głosujmy, kto ma być Prezesem i nastepcą itd...Tylko jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? :-)))))))))))))))
athena
Od razu nasuwają sie pytania:
1. Skąd wiesz że TY jestes najwiekszym zboczeńcem w tym gronie?
2. Dzieki za poświęcenie i przekazanie stringów
3. Kto miałby być Twoim nastepcą?
4. I według jakich kryteriów?
5 I w ogóle?
No więc głosujmy, kto ma być Prezesem i nastepcą itd...Tylko jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? :-)))))))))))))))
athena
lemon napisał(a):
> Afandi, miales super pomysl. Tylko potrzebujesz kogos do spraw
> organizacyjnych :) Moze Zuzka podsunie Ci serniczek, herbatke
> i ... "tresc umowy" oraz "warunki wstepu do Klubu" :)
Lemon, pomysły to ja mam....heh... ale co do realizacji to u większości forumowiczów to zazwyczaj kończy się na gadaniu i różnej masci "trudnościach" ( patrz wątek* świetny pomysł*)
Pozdr
Zuzka
> Afandi, miales super pomysl. Tylko potrzebujesz kogos do spraw
> organizacyjnych :) Moze Zuzka podsunie Ci serniczek, herbatke
> i ... "tresc umowy" oraz "warunki wstepu do Klubu" :)
Lemon, pomysły to ja mam....heh... ale co do realizacji to u większości forumowiczów to zazwyczaj kończy się na gadaniu i różnej masci "trudnościach" ( patrz wątek* świetny pomysł*)
Pozdr
Zuzka
GRATULACJE!!!!!
Niniejszym ogłaszam ROZPOCZĘCIE DZIAŁALNOŚCI KLUBU SAMOTNYCH SERC !!!! bez (nikogo nie obrażając) członków :(
Jak nowi kandydaci poczytaja wasze posty, to NIKT się nie zapisze!!!!!!
A jak się zapisze i włączy się już aktywnie w działalność "forumową", to stwierdzi (o zgrozo!) że już nie jest SAM i że ma NAS !!!!!!!!!!!
No to do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co z tymi składkami? A serniczek ? mmmmmmmmmmmmm zjadło by się !!!!!!!!!!!!!
i sprawa najważniejsza!!!!
Kiedy bal zapoznawczy ;) no i opijanie nowego klubu (zamawiam dużo P...) ?????
Namówcie znajomych (i nieznajomych), aby się przyłączyli !!!!
Niech przyniosą "serniczki" i p..... picie :)
Gratuluję nowo samowybranemu PREZESOWI życzę długiej.... ;) kadencji (co by stringi ładnieleżały).
Pozdrawiam Was wszystkich !!!! mam nadzieję, że przesyłając sobie "Motyla" nie będziecie tak odczuwać odległości jaka nas ... dzieli !!!
Niniejszym ogłaszam ROZPOCZĘCIE DZIAŁALNOŚCI KLUBU SAMOTNYCH SERC !!!! bez (nikogo nie obrażając) członków :(
Jak nowi kandydaci poczytaja wasze posty, to NIKT się nie zapisze!!!!!!
A jak się zapisze i włączy się już aktywnie w działalność "forumową", to stwierdzi (o zgrozo!) że już nie jest SAM i że ma NAS !!!!!!!!!!!
No to do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co z tymi składkami? A serniczek ? mmmmmmmmmmmmm zjadło by się !!!!!!!!!!!!!
i sprawa najważniejsza!!!!
Kiedy bal zapoznawczy ;) no i opijanie nowego klubu (zamawiam dużo P...) ?????
Namówcie znajomych (i nieznajomych), aby się przyłączyli !!!!
Niech przyniosą "serniczki" i p..... picie :)
Gratuluję nowo samowybranemu PREZESOWI życzę długiej.... ;) kadencji (co by stringi ładnieleżały).
Pozdrawiam Was wszystkich !!!! mam nadzieję, że przesyłając sobie "Motyla" nie będziecie tak odczuwać odległości jaka nas ... dzieli !!!
...wow...7 lat to więcej niz moje pięć...może popiszmy sobie o tym...heh na priv...jestem ciekawa czy tylko ja miałam wielkiego doła i problemy zes woim życiem, któe się pomieszało wtedy strasznie...
...aha...jestem za balem zapoznawczym...heh...mam nadziję, że będą tańce i śmiechy i w ogóle hulanki i swawola...:)
...a propo stringów to mam jedne na kompie , takie jesiienne...heh
...kto chce...?:)
pozdrawiam
...aha...jestem za balem zapoznawczym...heh...mam nadziję, że będą tańce i śmiechy i w ogóle hulanki i swawola...:)
...a propo stringów to mam jedne na kompie , takie jesiienne...heh
...kto chce...?:)
pozdrawiam
Uuuu, wasze 5 i 7 to nawet lepiej niż moje 4.....
no cóż w momentach podłamania całą tą sytuacją, które mam już za sobą, mam nadzieję że już ostatecznie, człowiek naiwnie myśli że takie rzeczy tylko jego spotykają....
A co do wieczorków zapoznawczych to zawsze jestem chętna, zwłaszcza gdy w planie są "...hulanki i swawole..." :)))
Pozdrawiam
Zuzka
no cóż w momentach podłamania całą tą sytuacją, które mam już za sobą, mam nadzieję że już ostatecznie, człowiek naiwnie myśli że takie rzeczy tylko jego spotykają....
A co do wieczorków zapoznawczych to zawsze jestem chętna, zwłaszcza gdy w planie są "...hulanki i swawole..." :)))
Pozdrawiam
Zuzka