Widok

Otwieram Klub Samotnych SERC

No to nadszedł ten upragniony dzień dla wszystkich ludzi na tym Ziem padole!!!

Niniejszym otwieram Pierwszy Internetowy Klub Samotnych Serc!!!

Słuchajcie To nie żadna zgrywa!!! !!! !!!
Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w necie!
Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!
Komu czego brak! w uczuciach?
Najtrudniej się samemu określić!

Wpis do PIK Ss jest bezpłatny! Do niczego nie zobowiązuje!

Celem Klubu jest przełamanie SAMOTNOŚCI !!!
Wymiana doświadzeń.

Zapraszam do rozmowy ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
I to sie wlasnie nazywa kreatywnosc (!). Brawo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
i wychodzenie potrzebie bliźnich na przeciw... ;))
good girls go to the Heaven, bad girls follow their cats...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
afandi napisał(a):

> Z tego co widzę na forum to obecnie ludzie szukają INNYCH w
> necie!
> Skoro tak to powiedzmy otwarcie KTO czuje się samotny!

Mam maly problem mormalny bo co nie odpowiem to bedzie klamstwem...samotny istotnie sie czuje ale nie szukam osob w necie, od netu jestem uzalezniony...wlasciwie to ja nikogo nie szukam....bo tak to jest ze jak swie szuka to sie zawsze znajdzie, tylko nie zawsze dokladnie to czego by sie szukalo.....a z drugiej strony jak sie czegos usilnie szuka to dokladnie tego czego sie chce jest trodno znalezc, za to kiedy nie szukamy tego i nie jest nam to potrzebne to samo toqwpada nam w rece, a czasami sie nawet o to potykamy:))...pozatym z moim stanem psychicznym to by byla glupota sie w cos pakowac i myslec o poprzedniej....po co ranic innych jak lepiej przeczekac.....

Pozdrawiam

PS: chyba cos namieszalem ale to wina wczesnej godziny
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moze miec tylko sens w przypadku tchorzostwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja bym tylko chciala, by mnie ktos przytulil, byl, gdy czasami jesien za mocno uderza swoim zimnym chlodem... przytulil i powiedzial .... i pokochal?

...tylko gdzie tej osoby wlasnie szukac?...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak brzmi jakbys o Antym gagdala, ale on sie zaparl i koniec.
Afandi, miales super pomysl. Tylko potrzebujesz kogos do spraw organizacyjnych :) Moze Zuzka podsunie Ci serniczek, herbatke i ... "tresc umowy" oraz "warunki wstepu do Klubu" :)
> "tresc umowy" oraz "warunki wstepu do Klubu" :)
???? Buli ???? (jeśli ktoś pamięta jeszcze te czasy ;) )
:D
slynne wiekopwe widelki, buehehehe....

a co do klubu to pewnie zaraz ktos ustali skladki?;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tak, ja to zrobię.
10 euro plus VAT miesięcznie jak indywidualnie,
15 euro plus VAT dla firm (mozemy wystawiać faktury bez podpisu ;-)
Mozna placic z góry za cały rok, wówczas przysługuje 20% zniżki oraz pakiet bonusów i dodatkowych atrakcji, np. uścisk reki prezesa, futrzane stringi gizma (jeśli sie zgodzi oddać, a jak nie to pdorobimy ;-)
No tak, tylko teraz trzeba wybrac prezesa :-(((
athena
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zróbmy przechodnie stanowisko Prezesa, zaczyna Największy Zboczeniec, Wielki Posiadacz Futrzanych Stringów - czyli ja, a na najbliższym spotkaniu przekażę stringi i władzę mojemu pierwszemu następcy, i tak dalej...
...Remember the jester that showed you tears...
I tak zaczyna sie biurokracja....hahaha
Od razu nasuwają sie pytania:
1. Skąd wiesz że TY jestes najwiekszym zboczeńcem w tym gronie?
2. Dzieki za poświęcenie i przekazanie stringów
3. Kto miałby być Twoim nastepcą?
4. I według jakich kryteriów?
5 I w ogóle?

No więc głosujmy, kto ma być Prezesem i nastepcą itd...Tylko jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? :-)))))))))))))))
athena
athena napisał(a):

> I tak zaczyna sie biurokracja....hahaha
> Od razu nasuwają sie pytania:
> 1. Skąd wiesz że TY jestes najwiekszym zboczeńcem w tym gronie?

Juz mnie nie lubisz ??????? :-(.....................
...Remember the jester that showed you tears...
Ależ skąd te insynuacje Gizmo?
Przecież wiesz, że Cię uwielbiam...nie tylko ja zresztą ;-))))) PIESZCZOCHU!
pozdrawiam cieplutko
athena
lemon napisał(a):

> Afandi, miales super pomysl. Tylko potrzebujesz kogos do spraw
> organizacyjnych :) Moze Zuzka podsunie Ci serniczek, herbatke
> i ... "tresc umowy" oraz "warunki wstepu do Klubu" :)

Lemon, pomysły to ja mam....heh... ale co do realizacji to u większości forumowiczów to zazwyczaj kończy się na gadaniu i różnej masci "trudnościach" ( patrz wątek* świetny pomysł*)
Pozdr
Zuzka
GRATULACJE!!!!!
Niniejszym ogłaszam ROZPOCZĘCIE DZIAŁALNOŚCI KLUBU SAMOTNYCH SERC !!!! bez (nikogo nie obrażając) członków :(
Jak nowi kandydaci poczytaja wasze posty, to NIKT się nie zapisze!!!!!!
A jak się zapisze i włączy się już aktywnie w działalność "forumową", to stwierdzi (o zgrozo!) że już nie jest SAM i że ma NAS !!!!!!!!!!!
No to do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co z tymi składkami? A serniczek ? mmmmmmmmmmmmm zjadło by się !!!!!!!!!!!!!

i sprawa najważniejsza!!!!

Kiedy bal zapoznawczy ;) no i opijanie nowego klubu (zamawiam dużo P...) ?????

Namówcie znajomych (i nieznajomych), aby się przyłączyli !!!!
Niech przyniosą "serniczki" i p..... picie :)

Gratuluję nowo samowybranemu PREZESOWI życzę długiej.... ;) kadencji (co by stringi ładnieleżały).

Pozdrawiam Was wszystkich !!!! mam nadzieję, że przesyłając sobie "Motyla" nie będziecie tak odczuwać odległości jaka nas ... dzieli !!!
No właśnie ja też szukam fajnefo faceta który mnie przytuli i pójdzie ze mną na długi spacer.
m
Maju ja też szukam fajnej kobiety która mnie przytuli pójdzie na dłóugi spacer i wypije malą czarną lub cherbatkę zmalym słodkim co nieco pozdrawiam czekam na odpowiedz
to przytul nas dwie bo ja też mam cięzkie chwile :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szukam kobiety
Cześć . Nazywam się Bonzo . I j a Cię z chęcią przytule .
Antyspołeczny bardzo ważne sprawy poruszyłeś - samo życie i niektórzy tak mają jak piszesz.
Wszystko w życiu mija i to co dobre i to co złe.... I cały czas czymś nas to życie zaskakuje bo życie jest pełne niespodzianek...
A samotności w życiu chyba jest naprawdę wiele i nie wiadomo co lepsze samotność czy niepewność?
Pozdrawiam wszystkich.
ja czuję się samotna !!!!
i nie chcę już nikogo poznawać tu, na necie.
szkoda zachodu, szkoda marzyć o czymś co kiedyś i tak się skończy..

Anty ma rację !
dlaczego tak pesymistycznie ???

poznałabym kogoś

Poznam mężczyznę przed 40 :)
Ja dziś kategorycznie zakończylem 7-letni związek i się zapisuje :)
...wow...7 lat to więcej niz moje pięć...może popiszmy sobie o tym...heh na priv...jestem ciekawa czy tylko ja miałam wielkiego doła i problemy zes woim życiem, któe się pomieszało wtedy strasznie...
...aha...jestem za balem zapoznawczym...heh...mam nadziję, że będą tańce i śmiechy i w ogóle hulanki i swawola...:)
...a propo stringów to mam jedne na kompie , takie jesiienne...heh
...kto chce...?:)
pozdrawiam
Uuuu, wasze 5 i 7 to nawet lepiej niż moje 4.....
no cóż w momentach podłamania całą tą sytuacją, które mam już za sobą, mam nadzieję że już ostatecznie, człowiek naiwnie myśli że takie rzeczy tylko jego spotykają....
A co do wieczorków zapoznawczych to zawsze jestem chętna, zwłaszcza gdy w planie są "...hulanki i swawole..." :)))
Pozdrawiam
Zuzka
A mój związek miał 22 lata... :(

Życzę miłego dnia
40-stka, chrzanić drania...
Jeszcze spotkasz kogoś, kto będzie Ciebie wart :))))))))))))))))))))))))))))))
...ja zostałam sama też po dobrych kilku latach... i po moim wypadku...
a teraz sie z tego cieszę, bo lepiej być samej, niz z niewłaściwym facetem :)))))))))))))))))
No i poznałęm kogos cudownego - mam nadzieje ze nam sei ulozy i bedzie cacy, a jak nie to sie odezwe :(
Mam 49 lat jestem kawalerem , w miłości nie miałem szczęścia i myślę , że tu kogoś odnajdę , która mnie nie odrzuci , nie zwątpi moją osobą .
Jestem człowiekiem , kulturalnym , bez nałogów , ale jest tylko małe ale , że palę papierosy , jeśli to nie przeszkadza odmiennej płuci
Jestem osobą inteligentną uwielbiam przedwojenne rzeczy , historię , zwiedzanie zabytków , przyrodę uwielbiam obserwować ssaki i ptaki w dzikiej naturze .
Uwielbiam filmy archiwalne z lat 30-tych ,40- tych i 50 - tych - te polskie i hollywódzkie z wielkimi gwiazdami jak z Gretą Garbo , Marleną Dietrich , Ritą Hayworth , czy z Marylin Monroe , czy z Elizabeth Taylor , czy nawet z Giną Lollbrigidą czy ze Sophią Loren
Jestem z pod znaku zodiaku - ryby .
Poszukuję panny i wdowy no i osoby samotnej .
Bo ja jestem osobą samotną z mieszkaniem
Jeśli mnie za akceptujesz to odezwij się do mnie - czekam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam , zapomniałem dopisać do mej oferty mogą też być rozwiedzione , którym w poprzednim małżeństwie nie udało się i uważam , że kobieta rozwiedziona też jest takim samym człowiekiem jak my wszyscy i dlatego nie odrzucam jej .
witam
z tego co widzę dużo nas tu samotnych każdy coś od czasu do czasu skrobnie na tym forum jak ma mega dola i nadal sami siedzimy sami w domach Zuzka ma racje nie da się nic z nami zrobić niby chcemy ale tak do końca to tego nie wiemy, boimy się lub zamykamy w naszych skorupach sam siedzę od7 lat sama i tylko narzekam ale nic z tym nie robię a może na początek zorganizujmy się w mniejszy grupkach poznajmy się pisząc sobie i miedzy sobą. Tak szczerze mówiąc mam już dosyć tego samotnego siedzenia nie znoszę siebie za to że tylko użalam się nad sobą chce coś robić nie wiem spacerować ugotować kolację chodzić do kina. Moi znajomi zawiedli i nie tylko każdy ma swoje życie i obowiązki czas poznać kogoś innego.
jeśli macie ochotę coś tak naprawdę zrobić to dajcie znać boruszek2@gmail.com
witam
no właśnie to siedzenie w domu, tylko można popaść w deprechę,u mnie już rok mija jak zostalem sam i myślałem na początku,że jakoś to będzie ale samotność dobija,nie mogę przyzwyczaić się do życia bez tej drugiej bliskiej osoby,znajomi mają swoje sprawy i rodziny,teraz jeszcze ta zima więc i wyjść specjalnie się nie chce.
Jestem jak najbardziej za. Też mam dość siedzenia w domu, chociaż pogoda nie nastraja do wychodzenia z niego.
Jest tu na forum informacja o spotkaniu 20-go w Gdyni. Ja się wybieram.
witajcie to i ja dołącze do samotnego grona :) otwórzmy się na Siebie :) a na pewno kogos wrtościowego poznamy :)

Ja też , jestem po rozstaniu i 2 letnim związku wiem , krótki czas ale boli czasem jak się przegląda gdzieś stare zdjęcia itp :(...

Było mineło , teraz pasują słowa piosenki Seweryna Krajewskiego Więcej wiary :)
Tak trzeba wychodzić do ludzi , a nie siedzieć w domu .
Kochani forumowicze spotkajmy się wszyscy , ktoś napisał , ze 20 stycznia jest spotkanie z przyjemnościa przyjdę na to spotkanie - jeśli to sobota ewentualnie niedziela .
Proszę napisać kiedy , gdzie i o której godzinie .
Może by tak zrobić wieczorek zapoznawczy , a nie gniezdzić się w domu , bo do niczego nie prowadzi .
Wyjdżmy do siebie i poznajmy się
Ja chętnie dołączę do klubu, też mam dość siedzenia w domu,
trzeba wyjść do ludzi, bo małe jest prawdopodobieństwo, że ta/ten jedyna/jedyny zapuka do drzwi.
Ja tez mam siedzenia w domu może byśmy się spotkali , ale to w wekend bo w tygodniu pracuję - jeśli Mea , ze chce się ze mną spotkać - pozdrawiam
ja po 8 latach samotności mam dość gdzie to spotkanie w Gdyni piszcie na gg 5330398
po co czekać do 20 zorganizujmy się w tą sobotę w gdańsku
Ja niestety w ten weekend mam zjazd i nie będę mogła się spotkać.
20 stycznia na dzień dzisiejszy mam wolny. A co myślicie o Barbadosie
w Gdyni, może tam się spotkamy? I chyba czas zrobić jakąś listę członków klubu.

Mea 30+ Sopot
jestem na tak :) gdynski barbados bardzo fajna opcja amoze cpt cook :)

Tam tez niczego sobie muzyczka a i posiedziec fajnie i pogadac oraz potanczyc można :)
A ja jednak pracuję w piątek bo 20 stycznia zorganizujmy to nasze spotkanie w tym Barbadosie , ale w sobotę przed 20 -tym stycznia , albo następną sobotę po 20- tym stycznia , albo w pierwszą sobotę lutego .
Wolałbym w tą sobotę przed 20- tym stycznia - ruszmy te tyłki i rzeczywiście spotkajmy się przy dobrej muzyce i zapoznajmy się bo znowu nic z tego nie wyjdzie i będziemy nadal samotnikami .
Bo tego ja mam już mam dość
Albo ktoś zaproponował w Gdańsku mi jest wszystko jedno .
A gdzie ten jest Barbados w Gdyni - proszę o podanie adresu
Fajna ta propyzycja spotkania w tą sobotę w Gdańsku - popieram i wy też chyba - tylko napiszcie gdzie ?
Co wy na to ?
Bo większość 20 stycznia pracuje - bo to piątek .
Wolałbym w Gdyni w tym Barbadosie , ale w soboty , a nie w piątek jak ktoś zaproponował przecież mamy karnawał
Ja bym wolała w Gdyni, bo mieszkam w Gdyni a do Gdańska ciężko się dostać ;)
Barbados jest w Kwiatkowskim na 10 Lutego, koło Batorego.

W piątek też można się pobawić przecież, jeżeli mowa o karnawale :)
Dla mnie może być piątek lub sobota.
Dzięki , ze Anne odezwała się w tej sprawi e .
Ale tak się zastanawiam bo wszyscy chcemy się spotkać czy to nie jest bujda na resorach czy to dojdzie do skutku .
Dajdzie mi pewność , że to się nasze spotkanie odbędzie.
Bo czasem się dużo mówi , a mało się robi .
Ja muszę mieć pewność , że rozmawiam z konkretnymi ludżmi , ze rzeczywiście chcą tego co ja.
Jeśli chodzi o to spotkanie to wolę w sobotę .
zróbmy dwudniowy bal :) w piątek wieczorek zapoznawczy a w sobote poprawiny :)

Również chciałbym wiedzieć na czym stoję i czy opcja jest cały czas aktualna.

Skoro juz tak ustalamy szczegóły to chyba warto by było zrobić rezerwację na lożę :)

Pozdrawiam Tomasz :)
Rezerwację? Dajcie jakiś konkretny termin i zobaczymy ile osób jest chętnych.
Moja droga :) oficjalną datą jest 20.01 :) więc dlatego proponuję już ustalić listę uczestników i wpisac kto idzie kto nie idzie :)

Annie a jak sobie wyobrażasz ,że będziemy stac pod ścianą fajnie po tańcach hulankach czasami odpocząc :)
A ja stanę przy swoim zróbmy to w sobotę , a za rezerwację trzeba zapłacić dogadajmy się konkretnie -, albo 14 stycznia , , albo w ostatnią sobotę stycznia czy w pierwszą sobotę lutego , czy musimy się dostosowywać wszyscy i podporządkowywać się jednej osobie , gdzie większość chce spotkać w sobotę - tu podaję trzy terminy sobót wybierzcie sami bo widzę , że nie jest jeszcze stworzona lista osób , które z chęcią by się spotkali i nie ma konkretnej daty ja proponuję 14 stycznia im szybciej tym lepiej nie odciągajmy się !!!!!!!!!
Jutro już piątek czekam na konkretną datę spotkania , ale w sobotę bo w piątek nie bo pracuję i to też weżcie pod uwagę !!!!!
Mariusz nikt do Ciebie nie będzie się dopasowywał , data proponowana 21.01 uważam,że jest najrozsądniejsza .

Co do pracy w piątek nikt nie zabrania , pracować zawsze można przyjśc po pracy wiem nie raz tak gdzieś chodziłem :)

Co do płacenia za, loże to uważam , że jest to rozsądna opcja ktoś np poda nr konta pojedzie wpłaci przedstawi reszcie potwierdzenie i będzie uczciwie.

Chyba ,że byśmy mieli stać pod ścianą , a tak kulturalnei na siedząco , będzie można wypić czy to drinka czy to piwo :) a nie stać

Jak już gdzieś iśc to lepiej by to było dopięte na ost guzik
Tak zgadzam się na 21 stycznia , ale nie mam konta w internecie czy może być przed spotkaniem czyli wpłacę tę sumkę przed naszym spotkaniem bo nie wiem , gdzie mam i komu te pieniążki dać .
Potem po czytaniu twej propozycji wydała mi się nie głupia ale czy ta sobota 21 dojdzie do skutku .
Tylko Tomku ja naprawdę nie mogę w piątek bo jak już pisałem idę do pracy na noc
Wolał bym sobotę bo o co chodzi jak przyjdzie więcej osób 20- tego czyli w piątek , a 21 będę ja tylko sam to co w tedy .
Ja muszę mieć tą pewność - rozumiesz
Tak ta data 21 stycznia mi odpowiada i zgłaszam moje przebycie , ale proszę mi napisać ile by to kosztowało .
Bardzo proszę o potwierdzenie czy mogę wpłacić tę sumkę przed przebyciem - pozdrawiam
Czyli mam tam pojechać i wpłacić , ale czy to będzie aktualne dajdzie znać abym nie wyszedł na DUTKA .
A w piątek idę na noc do pracy ja pracuję na nocne zmiany , a nie jak ty na rano
Czekam na to , że to spotkanie odbędzie 21 stycznia - to pewne , gdzie i o której do którego dnia wpłacić tam pieniązki no i zeby to było pewne
Mariusz spokojnie jak narazie to wszystko wydaje mi sie byc strsznie śliskim tematem :)

Niech w końcu płec piekna się określi czy idzie czy nie idzi e:)
A jaki ogólny wiek zainteresowanych? Bo nie wiem czy nie za młoda jestem..
A ile masz Katie wiem że o wiek kobiety się nie pyta:)
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
23 :>
Kasiu ja mam 29 jeszcze ale czuje się na 20 :)

Proponuje już zacząć się wpisywać , kto chętny.
Kasiu wiek nie ma różnicy mimo tego , że od Ciebie i Tomka jest dosyć starszy , ale ja też dogaduję się z młodymi , ale myślę ,że mimo wieku też znajdę swoją drugą połowę odpowiadającą mego wieku.
Aby się do siebie dopasować to jest najważniejsze w życiu .
Ja byłem w trzech związkach partnerski , ale to płeć piękna nigdy nie powiedziała tego czego od niej oczekiwałem i nie była odwzajemniona.
I dlatego chciałbym znależć płeć piękną aby zaakceptowała moją miłość
I myślę , że tu kogoś znajdę niech moja miłość do kobiety była ta szczęsliwa i odwzajemniona - tego pragnę
Czy tak dużo w tym życiu chcę?
Mariusz nie Ty jesteś sam w takiej sytuacji ja tez tego pragnę co Ty więc miejmy nadzieję że rok 2012 przyniesie nam samotnym ludziom same dobre rzeczy w miłości
www.it-service.aq.pl Serwis Komputerowy
Bardzo tak bym chciał , żeby rok 2012 był w osobistych sprawach samotnych na prawdę szczęśliwy
chętnie bym dołączyła ale Gdynia to za daleko dla mnie mam nadzieje że będziecie się dobrze bawić
Póki co to widząc ten "tłum " uczestników to nie wiem czy ma sens to organizwać zero odzewu i tyle.
Każdy jest dobry w mowie , ale w czynie nic .
Każdy narzeka na samotność , a nic w tej dziedzinie nie robi - zastanówcie się czy chcecie poznać swą drugą połowę czy .
Jak nie to nie zawracajcie tyłka .
Jak chcecie to się zbierzmy - no decyzja - tak czy nie
Ale Tomasz moja decyzja jest nadal aktualna czyli tak - a pozostali ?
Ale my sami - to nie wyda prawda Tomasz ?
Jak nie macie kasy to przenieśmy to spotkanie na pierwszą sobotę lutego , ale , żeby to były czyny , a nie sama mowa i chęci
To i ja jestem za!
Zgłaszam swoją osobę na ochotnika.
Magdallena o ile nie przeskztałciłem nicka podaj czy termin 21.01 Tobie pasuej zawsze to juz lepiej iśc we 3 osoby niż 2ch samców :)
Chętnie przyłączyłabym się, ale 22 lutego mam egzamin i niestety w sobotę muszę posiedzieć nad książkami, może innym razem. Dobrej zabawy.
mea ale do egzaminu będzie rowny miesiąc a chwila relaksu dla Ciała i duszy dobrze Ci zrobi :)
Zapewne miała na myśli styczeń ;)
Kciuki trzymam!
Swoją drogą to ja tez już wiosny wyczekuję.

To może zaczekamy na koleżankę? I spotkanie zorganizujemy w następny weekend?
I gdzie? Gdynia? Sopot? Gdańsk? Jakby co to ja jestem z Gdyni.
Ale Ci wszyscy z gory co byli tacy chetni sie wykruszyli i zostaly na koncu 3 osoby! Lepiej zorganizowac to w innym miejscu bez wkladu finansowego kazdy przyniesie cos do picia i jedzenia i napewno wtedy bedzie nas mnogo.....
Czy nie lepiej wybrać klimatyczny klub?
Ustalić termin spotkania i godzinę.
Zebrać zainteresowanych (więcej niż 1 osoba), a nie bajkopisarzy i bawić się. Bawić na całego :)
Magdo dlatego na próbe proponowałem 21.01 by zobaczyć z jakim odzewm można sie liczyc a pozniej w maire możliwości starać się organizować spotkania cykliczne np raz w miesiącu lub na 2 tyg :)

Jeśli nie masz nic przeciwko napisz meil-a toom20@interia.pl a może we 2 je wymyślimy coś ciekawego :)
dołączam do spotkaia na 21.01 w Gdyni :) o ile kobieta lat 32 pasuje :)
Też dołączamy do spotkania.
Ja 30 lat i koleżanka 31 lat :)
To gdzie się spotykamy?
Jejku , a ja już myślałem,że to odwołam z powodu braku chęci i uczestników ten pomysł umrze w butach :)

Ale jest znalezli się uczestnicy :)

Nie przeszkadz ami wiek chociaż będe najmłodszy 29 lat :)
damy rade :)
to kiedy i jak? i gdzie ??
To Tomasz podaj konkretną datę gdzie i kiedy .
Ale z tym pomysłem , kto coś przyniesie do nie jest wcale takie głópie
Cały czas upieram sie na ten weekend 21.01 :)

Co do przynoszenia czegoś własnego do klubu tot ak słabiutko to widze ja np przyniosę własny dobry humor oraz Wy tez przynieście

Ale mam stresa od niechcenia stałem sie organizatorem :)
Gdyński Barbados godz 21 myślę będzie najlepsza opcją postaram się zwerbować kolegę singla i w kupie siła :)
Czyli 21 STYCZNIA godz 21- tak
Owszem :) teraz prosze o wpisanie się ilosci uczestników :)
A czy dziewczyna, która jest w połowie drogi do 30tki też może być? ;)

Tylko, że ja nie wiem na dzień dzisiejszy czy dam radę być 21.01. Jakby co to ja się wpraszam na kolejną imprezę :)
Madzia proszę o meil-a :) pewnie,że może byc osóbka posiadająca jeszcze 2 z przodu :)

A kolejna imprezę , to będzie trzeba zoorganizować ale najpierw , musze zobaczyć jak to wypali :)

Nie ukrywam,zżera mnie trema itp przed całym takim spotkainiem,zwłaszcza,że nikogo nie znam :)
Madziu ten komentarz powyżej pisalem ja tylko akurat jakis kod kopiwałem i wyszła chinszczyzna :)
Lubię chińszczyznę ;)

Domyśliłam się, że to Ty i już e-maila do Ciebie ślę :)
Ok, termin pasuje.
A jak my się tam wszyscy poznamy? :)
Aniu będę w dresach ha :) a tak na poważnie to proponuję np o 20:40 umuwić się pod Batorym i tam się rozpoznamy zainteresowanym n apw, mogę podać nr telefonu :)

Lub drogą meilową ale cieszę się , że się udało jakoś to zoorganizowac a co z miejscem siedzącym lożę jakąś organizować ??

Mój meil toom20@interia.pl
Tak Tomasz a w którym miejscu przy Batorym przy tych kręconych drzwi od strony 10 lutego , a zresztą zaraz piszę e-maila do Ciebie na poczcie internetowej .
Jak TY będziesz wyglądał podaj w co się ubierzesz , albo charakterystyczny znak , aby Ciebie rozpoznać .
Ja będę w wiśniowych spodniach i szarej kurtce z kapturem , będę szedł od strony Armii Krajowej gdzie jest przychodnia specjalistyczna - Ok
A czy to na pewno będzie sobota 21 stycznia , abym na lodzie nie został czyli sobota proszę o odp - czekam na potwierdzenie tego wszystkiego
Tomasz wybacz u mnie musi być wszystko zapięte na ostatni gużik i po prostu wszystko do grane .
Bo nie raz mnie oszukano - pozdrawiam .
A tego się boję myślę , że rozmawiam z rozsądnymi ludżmi , którzy nie wpuszczają mnie w maliny .
Jeśli to Tomasz jest głównym organizatorem tego spotkania to zaufałem , myślę , że to porządnych człowiek nie nabijający ludzi w przysłowiową butelkę .
Tomaszu ufam Tobie choć myśmy się nie widzieli nigdy .
Więcej wiary w ludzką dobroć Mariuszu :)
Mariusz tak jest to na pewno 21.01.2012 o czym poraz kolejny informuję :)

A będę na uczestnikow czekał od obrotowego wejścia od strony ul.10 lutego na przeciwko poczty głównej :)
koleżanka Annie i Annie bedziemy czekały równiez pod wejsciem od obrotowych drzwi.Prosimy o podanie dokładnej godziny :)
będą czekały dwie kobiety o bardzo odmiennych kolorach włosów :)
proponuję godz 20:45 :) dla spóźnialskich nie ma taryfy ulgowej :)

Chyba,że będzie kolejka przy barze :) to się puści w nie pamięć :)

Wiecie , co tj coś czego w życiu nie robiłem idę na imprezę z ludzmi , których na oczy nie widziałem :)
nie tylko Ty :) też się zastanawiam kogo poznam :)
koleżanko zapraszam na meila toom20@interia.pl chętnie z Toba popisze chyba ,że zaraz uciekasz w otchłań snu :)
A ja się nie doczekałam na odpowiedź na maila :/
Tak na pewno będę punktualnie .
Ja wierzę w ludzi ale ludzie są różni trzeba o tym pamiętać .
Ja też bym kogoś chciał spotkać jakąś miłą sympatyczną kobietkę.
No do soboty pod obrotowymi drzwiami Batorego .
Co Wy ciągle z tym poznawaniem kobietek?
Nie wiem jak reszta, ale ja się nie szykuję na żadne randki, więc proszę na mnie nie liczyć w tej kwestii :)
A po co to jest to forum ?
A by poznać kogoś .
Jak ktoś jest samotny a ma już wiek taki , aby założyć rodzinę .
Zobaczysz jak samotnemu jest ciężko żyć , i tym bardziej jak już zabrakło rodziców i przychodzisz do pustego mieszkania i z kim masz rozmawiać z czterema ścianami .
To znaczy przychodzisz na rozrywkę masz ku temu prawo nikt Tobie nie broni i zapraszamy do naszego grona
po ostatnich postach doszłyśmy do wniosku,że charakter matrymonialny owego spotkania nas nie interesuje.
Nie piszemy sie na taki rodzaj imprezy,aczkolwiek Wam życzymy jak najbardziej udanej :)
Drogie Panie , to nie żdane spotkanie matrymonialne ja po prostu chce miło spędzić czas

Nie moge brac odpowiedzi za to ,że ktoś się nastawia na nie wiadomo co dla mnie zapewne jak i dla reszty ma byc ot taki wypad by pogadać , wypic piwko w towarzystwie i potańczyc :)

Dlatego proszę tutaj o nie angażowanie się i nastawianie na kącik matrymonialny.

Jesli ktoś szuka żony to nie w sobotę :)

W sobotę po prostu fajnie się bawimy :)
Może zbyt mocno tu dałem słowa - proszę o wybaczenie mi drogie panie i przyjęcie mych przeprosin .
Ja wiem , że jestem od Was osobą najstarszą niech to nasze spotkanie odbędzie się czysto koleżeńskie i na pewno będziemy się dobrze bawić .
Proszę naszego towarzystwa nie opuszczać .
Bo to jest jednak forum towarzyskie
Tak się zgadzam z Tomaszem , że w sobotę idziemy się fajnie zabawić czyli spędzić miło czas - przyrzekam Wam to panie - proszę nie rezygnować z naszego spotkania .
Te sprawy będą po prostu przez moją osobę nie poruszane - przyrzekam Wam , a słowa naprawdę dotrzymuję
Proszę od naszego towarzystwa tak szybko nie uciekać
Ciekawa jestem, czy spotkanie Wam wyszło.
Zostało odwołane z braku płuci pięknej
Ale tak widzę nie tędy droga
Pomyślę nad czymś innym
po prostu , ktoś za bardzo wziął sobie do serca ,że będą kobiety i wyszła klapa

Nast razem proszę się nie napalać nastawiać na żdane miłości zakochania itp :) tylko na fajne spędzenie czasu przez jednego z uczestników wypad odwołany :(
Tak chyba powinien działać klub, przynajmniej ja tak uważam, zgrana grupa ludzi, która spotyka się by miło spędzić czas przy np. kawie, rozmowie, czy w w klubie na imprezie.
Nigdy nie wiadomo co stanie się, gdy poznajemy kogoś, ja nie zakładam niczego z góry, co ma być to będzie, a jak będzie to wtedy się nad tym zastanowię.
Egzamin zaliczony uff.
Może macie racje co ma być to będzie jak Mea pisze .
Może zbyt pochopnie tu zaaragowałem
Pewnie i zgadzam się z Meą ,że w miłym i zgranym w towarzystwie spędzić czas .
Ale ja tak się zastanawiam , czy ja dla Was nie byłem zbyt poważny wiekowo .
Ale pamiętajcie jedno , że każdy człowiek nie patrząc na wiek też potrzebuje towarzystwa i rozrywki takie jest moje zdanie
Ale każdy mężczyzna chce spędzić czas mile i przyjemnie z kobietą?
Ale to mówię ogólnie o wszystkich , żeby ktoś nie miał z mej po przedniego jakiś pod tekstów jak miały Anne z koleżanką , czy nawet Mea , z którą najzupełniej się zgadzam
Ktoś tu miał mieć egz w lutym tak pisałaś :) nazwę cię piszczotliwie kłamczuszkiem :)

Mea mozliwy jest meil do mnie toom20@interia.pl
Znam lepsze określenia haha
Rzeczywiście napisałam luty, mój błąd, ale od 4 tygodni nie miałam dnia wolnego, praca, szkoła w weekendy, to i o pomyłkę nie trudno.
rozumiem sam kiedyś studiowałem :) a co do błędu nie omylny jest ten co nic nie robi :)

A coz meilem :)
No tak, jeśli ktoś nastawia się na coś "konkretnego", to zawsze wyjdzie klapa. Najlepiej podejść do tego na luzie, spotkać się, wypić piwo, czy kawę, pogadać , pośmiać i tyle. Po prostu fajnie spędzić czas. Ja też jestem, w stosunku do niektórych tutaj , "wiekowa", ale wcale mi to nie przeszkadza spotykać się czasem z ludżmi w róznym wieku. Jedna zasada...niczego nie zakładać z góry.
jeśli człek jest wiekowy to ile ma na karku...30,40,50...........czy w zależności jak się czuje
Hmmm.."wiekowa", to znaczy z bagażem doświadczeń, dorosłymi dziećmi, itd. Co nie musi wcale iść w parze z psychicznym nastawieniem do życia.
Każda ilość lat nigdy nie jest za pózna do spotkania w miłym towarzystwie
Kobieta ma tyle lat na ile wygląda,
a mężczyzna na ile się czuję.
Ja mam 30+, nie mam pojęcia kiedy to zleciało, najpierw nie można doczekać się 18-stki, potem liczy się dziesiątki haha.
I nie wiek jest najważniejszy, a to jakim się jest.
Mea ja nie taki grożny jestem o łagodnej naturze można ze mną o wszystkim podyskutować tylko nie o technice
No tak wiek nie jest ważny , mimo tego , że jestem już w średnim wieku i mam stażu już 30 lat pracy - kiedy to zleciało naprawdę nie wiem
A czuję się naprawdę młodo.
Mea dobrze , że Ty tak reagujesz , ze nie odrzucasz kolegów , czy znajomych - to mi się bardzo u Ciebie podoba czyli jesteś równa dla Wszystkich - a to dla mnie i dla wszystkich bardzo ważna zaleta u Ciebie - pozdrawiam
Coś mi się wydaje, że klub nie podziała za długo, w zasadzie to nawet nie zaczął. Ciągle ktoś pisze, że ma dość samotności, a jak jest okazja poznać nowych ludzi, to chowa się w domu. Fajnie jest mieć grupę znajomych (mało prawdopodobne by wszyscy będą zajęci w tym samym czasie), z którymi można pójść na kawę, pizzę, do kina, czy pobawić się w klubie. Takie spotkanie do niczego nie zobowiązuje, a można miło spędzić czas. To co dalej będzie z klubem, są chętni na członkostwo?
Mea nadal Tobie przyznaję rację bo każdy narzeka na samotność i nic nie robi w tym kierunku .
LUDZIE WYCHODZCIE DO LUDZI ZOBACZYCIE JAK PŁYNIE SZYBKO I PRZYJEMNIE SCHODZI CZAS MIĘDZY LUDZMI .
Ja po skończonej szkoły średniej i zrobieniu matury w 1981 w Lęborku musiałem wszystkich kolegów i koleżanki tam zostawić .
I gdy za czołem pracować w 1981 roku zaraz po maturze to nie było to bo każdy po pracy się śpieszył do domu , a współpracownicy byli w różnym wieku i przychodziło się do domu i nie było się z kim spotkać .
A gdy uczyłem się i byłem w internacie to zawsze się miało kolegów i były spotkania i tego mi tu w Gdyni brakuje .
Pewnie , że po dwudziestu paru latach mieliśmy dwa spotkania tam w Lęborku spotkania i znów powróciły wspomnienia itd
Mówię Wam te cztery lata pod czas nauki w tym liceum rolniczym to były wspaniałe lata .
Czemu one nie wrócą w ciąż je wspominam i tęsknię za tym okresem .
Tu mi w Gdyni tego brakuje
Hej...nie można żyć tylko wspomnieniami !!!! Tamtych lat i znajomych nikt Ci nie zwróci, a czasu cofnąć się nie da. Życie jest za krótkie,żeby spędzić jego resztę w 4 ścianach, wspominając młode lata.
Pora ruszyć się z kanapy, wyjrzeć przez okno i zobaczyć, jaki świat jest piękny. Może spacer bulwarem, po plaży, a nuż spotkasz kogoś fajnego?

Jakoś nie widzę, żeby tu jakieś spotkanie doszło do skutku.
Dziewczyny, takie mądre jesteście, to czemu wtedy nie przyszłyście?
Większość tu właśnie tylko gada i narzeka. Ja się chętnie spotkam, ale nie w takiej atmosferze jaką proponował Mariusz. Jak dla mnie od niego bije na kilometr desperacją (bez obrazy) a to odpycha.
Może ta dyskusja nie jest odpowiednia w tym wątku?
Dla mnie Gdynia za daleko. Mariusz szuka sobie kobiety, a ja również na to się nie pisze. Lubię normalnie spotykać się z ludżmi, poznawać nowych, ale moja" samotnośc" mi odpowiada i nie zamierzam jej oddawać...hehe
Widzę , że od początku jestem dla Was nie wygodny , wiem , że na początku zbyt ostro wspomniałem .
Czyżbym był dla Waszego towarzystwa za stary , a czemu nic nie piszecie na temat Tomasza bo on pierwszy rozpoczął ten temat , bo on jest młodszy od mnie .
To co , ze on po studiach ja też jestem inteligentny i mogę w towarzystwie dość poprawnie zachować - proszę mnie nie obrażać ja też tęsknię za zgranym towarzystwem .
Wiecie ja uważam , że mieszkańcy Gdyni są bardzo zarozumiali i wynoszą się po nad stan .
Jeśli wy tak nie twierdzicie to udowodnijcie mi to , a nie huzia na Józia .
Halo , halo dziewczyny nie tędy droga .
Uważam , że Gdańszczanie są bardziej przyjazdni do ludzi , a Gdynianom tego brakuje .
Widać jak się jedzie komunikacją miejską .
Byście się wstydziły dziewczyny o mnie takie rzeczy wypisywać .
Jak mnie nie znacie i nie widzieliście , a pozory czasem mylą to najpierw mnie poznajcie i dopiero proszę pisać
Zobaczycie jak Wam rodzice po umierają i zostaniecie samotnie jak pionek , w czterech ścianach i przyjdzie ten wieczór ze nie będziecie mieli z kim spotkać czy nawet porozmawiać , a to jest dla mnie bardzo przykre jak ktoś jak Wy odrzucacie mnie z Waszego towarzystwa.
Najpierw zastanówcie się co robicie - bo to dla mnie bardzo przykre ,ja jeszcze mam werbę do tańczenia , czy na rozmowę nawet z młodszymi od mnie
Nikt Cię z niczego nie wyklucza. Ja tylko chciałam zwrócić Ci uwagę na to co robisz źle i co odpycha od Ciebie ludzi. Za bardzo emanujesz swoją samotnością. Każdy tu jest w jakim stopniu samotny, ale nie użala się nad sobą. Nie robił tego Tomasz, dlatego też o nim tego nie napisałyśmy.
Po co znowu mówisz o rodzicach? Myślisz, że jesteś jedyny w takiej sytuacji? Takie rzeczy ewentualnie mówi się osobom, które się zna a nie obcym ludziom.
Nie chcę dyskutować na ten temat, wiec nie odpowiadaj mi a tylko sobie to przemyśl.
Może Anne masz racje ja tylko chcę abyście mnie zrozumieli i tylko tyle chcę .
Pewnie , że nie chcę się nad sobą użalać - bo rzeczywiście tego ludzie nie lubią.
Ale jak ktoś wypisuje , ze myślę o sprawach matrymonialnych to się grupo myli tak przyznaję się do błędu mego - ja sam na samym początku popełniłem błąd pisząc o tym .
Ale nic za błędy trzeba zapłacić .
To co Ty w ostatnim poście napisała to Wam wybaczam , a nie chcę stać się dla Was wrogiem lecz przyjacielem Waszej grupy
Czy tak dużo chcę zrozumienia mnie i zostać równym dla Was kumplem na spotkania - tak sobie wszystko wyobrażam .
Ale co my niby mamy zrozumieć? Że czujesz się samotny? Każdy tu się tak czuje, więc nie musisz nas przekonywać i opisywać swojej sytuacji.

Nie jesteś dla nas wrogiem, tylko trochę zaczęłyśmy się Ciebie bać :)
Myślę, że większość chce po prostu kogoś poznać, żeby mieć z kim się z domu ruszyć. Ty to potraktowałeś jako spotkanie w celu poznania swojej drugiej połówki.

Tak na prawdę nie wiadomo o co Ci chodzi. Myślę, że u góry sobie zaprzeczyłeś. Najpierw piszesz "jak ktoś wypisuje , ze myślę o sprawach matrymonialnych to się grupo myli" a zaraz potem "tak przyznaję się do błędu mego - ja sam na samym początku popełniłem błąd pisząc o tym".
To w końcu ten ktoś się myli czy nie? :)

Przyjacielem naszej grupy możesz być, chociaż ja nie sądzę, żeby była jakaś "nasz grupa". Jak na razie nikt się nie spotkał i jak widzę na to się nie zapowiada.
Pozdrawiam
No właśnie, na początku napisałeś, że o co innego Ci chodzi, więc nie dziw się, że tak Ciebie inni postrzegają. Mało w Tobie radości życia, spontaniczności, a to odpycha. Trochę przegiąłeś pisząc o dzieciach. Ja też jestem już "wiekowa", mam dzieci dorosłe, ale nie przeszkadza mi to żyć normalnie, spotykać się z ludżmi, nawet młodszymi sporo od siebie. Rozumiem, że dla Ciebie samotność, to coś okropnego, więc coś z tym zrób, zamiast użalać sie nad nią.
Witajcie widzę ,że poruszono tutaj wątek istniena klubu jestem za tym byśMy się spotykali i wyskoczyli na kawę piwo czy nawet pizzę :)

KCzęść z użytkowników narzeka, że jest samemu więcej inicjatywy własnej otwarcia się na ludzi.

Nikt na nikogo z założonymi rękoma czekać nie będzie i hasła w stylu przyjdz dołącz do nas

Aby kogoś poznać wystarczy odrobina chęci

P.s co wy na to byśmy spróbowali się zoorganizowac na kulig :)

Tak dla bliższego poznania sie potem ciepła kawa lub grzaniec i taniec :)
Anne dlaczego macie mnie bać , aż tak strasznie wyglądam nie znając mnie każdemu może się oberwać jak to się mówi po łapach ,ale trzeba umieć przyznać się do swego błędu .
Ja się przyznaję , że na początku zagalopowałem się , żle odebrałem to forum , ale błędy trzeba naprawiać i ja to robię.
Bardzo mnie cieszy , że Wy mnie zaakceptowali .
Ja jestem z pod znaku zodiaku - ryby .
A ryby w naturze pływają w ławicach mało kiedy są samotne .
I dlatego osoba z pod tego znaku kocha towarzystwo i przede wszystkim uwielbia towarzystwo ludzi .
Czy to jakaś zbrodnia chyba nie .
Tak ja wyżej napisałem chodziło mi o to na samym początku , gdy zobaczyłem , ze nie o to chodzi to przebrałem inny kierunek działania .
Jak wyżej napisałem za galopowałem się - przepraszam Was dziewczyny.
Czy teraz jest jasne to dla Was ?.
Ale Tomku czy jest tyle śniegu , aby zorganizować kulig , tak teraz jest mrożno
A gdzie chcesz zorganizować ten kulig?
W lasach na Kaszubach , czy w lasach w pobliżu Trójmiasta .
Ja mam taką propozycję poczekajmy jak będzie mniejszy dwu czy trzy stopniowy mróz
Bo przy mrozie -10 albo i więcej to nie jest tak łatwo wytrzymać .
Co o tym myślicie ?
Uważam , że ten pomysł z kuligiem nie jest głupi - podoba mi się ten pomysł , a Wam ?
@Mariusz to są kobiety......
zacznij flirtować a nie się tłumaczysz.........
podziwiaj a nie udowadniaj.......
kobiety boją się szczerości........
podświadomie myślą że ona może zranić.......
konwersowałeś z trzema a wystarczyło że jedna powiedziała białe.....
i amen
pozdrawiam
Czy możemy przejść z tym tematem na moją i Twoją pocztę internetową to w tedy sobie bez światków pogadamy
Bo tu nie chcę wyrażać opini ok
KLUB SAMOTNYCH SERC-POMYSL MIODZIO ...... TUTAJ NIE JESTESMY SAMOTNI-MAMY SIEBIE ...... I TAK TRZYMAC I HEJA DO PRZODU . TRZYMCIE SIE CIEPLO ...... SERDUSZKA .
Drako masz racje i wszyscy trzymamy jak najmocniej jak umiemy.
Halo, halo
@mariuszu nie ukrywam, że całej waszej konwersacji nie czytałam, ale w trochę innym miejscu forum dogadałysmy (3 kobiety) spotkanie na 10lub 11 lutego może uda nam się połączyć plany skoro tylko panowie u Was byli ostatnio?
witam ;) chętnie bym dołączył ... 10-11.02 ale gdzie?

i mam pyt mnie więcej z jakiego przedziału wiekowego są tu kobiety i mężczyźni?
wstepnie jestem za tym tylko czy to wypali po ost to jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiony .

Prosze o kontakt meilowy osobnika tego posta
To zależy od innych forumowiczów jak będą zgrani to myślę , że coś nie coś wyjdzie - tylko chodzi wyłącznie o nasze zgranie .
Jak nie będzie zgrania to nic nie wyjdzie jak ostatnio było tuż spotkanie co nie które niewiasty wyłamały się i było po zawodach.
A przedział wiekowy jest różny .
Tu się nie patrzy na wiek
- m , a w jakim to miejscu myślicie podajcie ling bo to forum jest czysto towarzyski .
Aż trzy naraz - ho , ho - to jest tak na wesoło - żeby czasem inni forumowicze nie mieli podtekstów
Nic się nie dzieje na tym forum co zrezygnowaliście już z tego forum .
To co zapadła klapa ?
Jak tam ten kulig ?
hehe...wiele hałasu o nic....:)

Tak to tu zwykle bywa...umawianki, obiecanki, a głupiemu....stoją..:( Oczy w słup!
Ja mam konkretną propozycję dla tych, co z Gdańska.....
Umówmy się na piwo, tak po prostu, bez żadnych ą i ę. Pogoda się poprawiła, wiec wypad na "budy" w Brzeżnie będzie super pomysłem. Sobota, niedziela, wszystko jedno....byle doszło do skutku!!!!!!!
jak kulig nie wypali.... a jest taka możliwość bo szału niema i chyba nie z niechęci ale raczej mogą być to sprawy finansowe.....
za Brzeżnem jestem za.....co znowu okaże się niewypałem bo ludziska tylko marzą....
ale pozdro...
oj wprawdzie do głównego spotkania nie doszło, ale kilka osób się spotkało, może następnym razem będzie więcej?
a spotkanie spontan nie może być gdzieś bliżej Sopotu? z gdyni do brzeźna mega daleko...
i tu Cię mam .......spontan jest zarąbisty ale najlepiej pod domem w kapciach......;)
al

Dobrze powiedziane ;)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
rozumiem, że każdy pod swoim - no to ciekawe spotkania na wyższym szczebelku z piwkiem w ręku - szczyt nie tylko marzeń...
tylko ławkę trzeba jeszcze przytulić...
oj tu......nie czepiaj się ja w spontanie bez ściemy wyląduję u Ciebie po 2 h to już nie spontan lecz pielgrzymka.....;)
w 2h? ostatnio mówiłeś że na spontan ma być więcej czasu - więc mówisz i masz 2h :)))))
ojojoj no czepiasz się .....wtedy rozpoczynałem krucjatę...teraz o wiele lepiej........;)
mój drogi, ależ ja się nie czepiam...
ale pomyśl, przeze 2h spaceru do mnie ile mogę rzeczy przez ten czas przygotować?
no o ty nie pomyślałem.........odkurzysz, wyprowadzisz psa, wywiesisz pranie, poczytasz wiersze.......a ja przyjdę i coś ugotuję.....;P
no widzisz:)
ale wiesz co, może ja też coś tam umiem upichcić?
tylko te wiersze..., może być coś innego?
tylko wiesz to już nie nadaje się do publikacji :D
ok zaczynam szyfrować..........ale brzmi nie źle....
to może chociaż szyfr ustalmy bo za chwilę, wyjdzie na to że pietruszka to najważniejsze warzywo na świecie... a może kalafior?
jak Ci idzie spontaniczny spacer?
o kulach czy bez.....
na razie może być z...
cholera aby za dużo nie powiedzieć..... daje rade w tępię prehistorycznego ślmakusa.......
o rany...
to herbata wystygnie,
ja zasnę po dawce tlenu,
a Ty biedaku będziesz marzł po drodze...
trzeba było powiedzieć, że mam Cię z drogi zgarnąć...
tak z drogi mnie zgarniesz tzn rozjedziesz.......;)
wezmę Cię na maskę, ok?
albo jak wolisz zatrzymam się i Cię ...
dobiję?
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
hahahha

ok juz nie przeszkadzam :)

Dobranoc :)

Bawcie się dobrze!
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
oj od razu dobiję,
nie napisałam, bo mega dwuznacznie mi wyszło...
tyle porucznik się go naszukał, że to nieludzkie by było...
Ale Wam się czepiają żarty , ale żart to zdrowie , aby bez urazy .
A szkoda , że piwko jest gorzkie to bym się do Was pod blok dołączył , ale mi wystarcza Coca- cola , aby nie być takim skromnym to też nie pogardzę kieliszeczkiem czystej oczywistej , ale to w jakimś barze , albo w kafejce .
Ale coca- cola mi zupełnością wystarczy na Monte Casino w Sopocie - co wy na to - tak po środku między Gdynią , a Gdańskiem - Brzeżnem ?
mówię Wam że śmierdzi wspólnym spotkaniem....tylko spokojnie....
Abyś miała racje - każdy z nas by tak chciał - pozdrawiam
@AL, a tak właściwie dokąd doszedłeś w nocy?
do lodówki....;P...
ale była zamknięta...;(
:) a moja mnie dopuściła :D
widzisz, trzeba było ruszyć jednak dalej..
dalej to już balkon.....aż strach pomyśleć ile bym leciał i to jeszcze na głodnego...;(
no dobra czyli wyżej niz z pierwszego...
przecież był czas na przygotowanie czegoś do jedzenia więc sam możesz mieć do siebie ale... :)
spontan mój drogi spontan i to z 2h zapasem ...
Oj jej sam bym plądrował nocą lodówkę , ale zasnąć trudno by było
A co masz dobrego w tej lodówce sam bym przyjechał do Ciebie na szaberek i pobuszował na tym balkonie - smacznego jak to wszystko pochłonie mój żołądek
jak pisałem zamknięta na amen....
mam kolegę, który wysadza różne takie, chcesz kontakt?
chyba tak....nie widzę innego pomysła.....;)
słodkich snów z tymi ręcami...hehehe
AŻ TY cholerniku toś taki chytrusek , a myślałem , ze podzielisz swym jadłem ze mną ?
@Mariusz - no ja CIę kręcę ja nie mogę :P , no że panna by mi chciała trochę poprzeszkadzać w podrywaniu @al'a - to bym zrozumiała, ale Ty??? wyżej Panny rwiesz a teraz do jego lodówki?
no jeszcze bym zrozumiała, że do mojej bo bliżej, ale do jego?
i jeszcze balkonika Ci się zachciało? rany a o własnych siłach już nie potrafisz?
@al - normalnie się poddaję... pół wieczora esy floresy na forum a tu taki strzał.... :D wystawiłam Cię Mariuszowi...
Mariusz swój człowiek.... chodziło mu tylko o jedzenie....;p
no i o balkon......widoki rewelacja.....
no al toz ja tu widzę, że miezy wami to chyba jakieś ogniki czy cóś?...
a co widać z balkonu?
zimową aurę Wrzeszcza Niedźwiednika Zaspy Brzeżna wraz z Zatoką Gdańską i kawałek Gdyni .......
No przecież te ogniki z balkonu widać.
Im więcej nie potrzeba ;)
Mag do czego piejesz.....
balkon jak balkon.....;)
Kwadratowy i z podpórką, tak by lepiej kroczyć do przodu ;)
Do Ciebie pieję. Cud, że jeszcze mnie słyszysz ;)
@al - teraz to ty dostaniesz :DDD
dla borewicza obszar poszukiwań zawęźiłeś a właśicwie dla Bogny :) ale to nie ten wątek...
m uwierz ale z Mag do niczego nie doszło......
to tylko tak wyglądało....;D
yyyy?
Czy wy wiecie że dziś obchodzimy dzień Singla heh
no super........ale trza świętować samemu ! bo inaczej to nie Twoje święto...B].....miłego....
A i będę świętowała , uczczę to drinkiem ...jak tylko wrócę z pracy :)
miłego:)
pozytywne nastawienie to 90 % sukcesu.....;)
nie ważne jak ważne aby było super....;D
hulaj dusza piekła nie ma.....;)
Oj żartownisie do czego mnie porównujecie , ale jest wesoło .
Dziś jest tłusty czwartek może jakaś panna zrobiła mi trochę pączków i faworków .
W dobrym towarzystwie bym zjadł , bo w lodówce i na balkoniku nie ma gdzie je szukać .
To fajnie , że kawałek Gdyni z niego widać , a jak się dobrze przyjrzycie to i Oksywie zobaczycie z Waszego fajnego Gdańska - mimo tego lubię rozgadanych i przemiłych gdańszczan fajnie z nimi się gada i rozrabia - fajni towarzysze do spędzenia czasu wolnego - jestem za Wami .
Dobrze , że Gdańszczanie tu za gościli - pozdrawiam piękne Gdańszczanki i wspaniałych Gdańszczan i nie zapominajcie o Oksywiu na które zapraszam - bo też fajna dzielnica do spędzenia wolnego czasu - nie pożałujecie
ej,
ja jestem 100% GDYNIANKĄ!!!
Nie wiedziałem bo ktoś tu rozpisał się o Gdańsku - przepraszam koleżankę .
Będzie nam się Wszystkim bliżej spotkać jeśli dojdzie do jakiegokolwiek spotkania bo coś ostatnio nie dochodzą do skutku
Może i Ty miła koleżanko zapoznasz mnie tymi lepszymi gdyniankami i gdynianami bo ja coś ostatnio jakoś w tej kwestii szwankuję ?
lepszymi?
nie do końca rozumiem
Że pomożesz mi co nie których gdynian zrozumieć , aby nie byli dumni i zarozumiali nie mówiąc o Tobie , bo po raz pierwszy zdarza mi się spotkać choć na tym forum normalną i tak myślę koleżeńską wyrozumiałą i uczynną gdyniankę - o to w tej kwestii mi chodzi
Nie wiem czy dobrze się rozumiemy , ja nie z tych rasistów , bo ludzie z całej Polski i z całego świata są dla mnie równi.
W sumie to nie rozumiem, w gdyni są same fajne dziewczyny więc?
Mariusz a co jest takiego fajnego na Oksywiu?
Fajnie można spędzić czas ze znakomitym towarzystwem , aby tylko się zebrać .
Ja wiem , że są fajne dziewczyny w tej Gdyni ja tego nie kwestionuję
Ale jakoś poznajmy się w odpowiednim zgranym towarzystwie gdzie można pożartować , pośmiać i powygłupiać się.
Tak to rozumiem .
Wiem , że gdynianki od zarania dziejów były zawsze elegantki i suptelne .
Przede wszystkim elegantki co mi się to bardzo podoba
Ja tam nie widzę różnicy między mną a koleżankami z Sopotu cz z Gdańska....A tzw wojna między tymi dwoma miastami wynika z tego iż w obu jest za dużo kiboli debili. Bo z tego co wiem sport ma łączyć, zasady fp - a tutaj jakby się kilku głupków bez karku pozapominało:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
I może w tym wypadku masz racje kolego .
Tak rzeczywiście jest walka pomiędzy kibicami meczów piłki nożnej .
Ja raz byłem świadkiem takiej burdy między kibicami tych drużyn.
Okropność.
Koleżanko;)

Pozdrawiam:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Oj jej prawda koleżanko , jakieś dziwne macie pseudonimy , że trudno określić Waszą płeć .
Co znowu tu na forum nie mam z kim podyskutować lub pożartować .
Halo odezwijcie się koleżanki
Puk puk tu samotnica z Gdańska :))) płci żeńskiej bezsprzecznie
Oj to z Gdańska serdecznie witamy na forum .
Czy już nie mam z kim tu na forum to porozmawiania ?
kiedyś tu z wami pisałam ale odpadłam i teraz się zgubiłam. Widzę że jakieś
wątki się rozwinęły a kilka osób odpadł jak ja może nie czuły się interesujące. Tak to już z nami bywa jak nas nie chcą to znowu się zamykamy w swoich skorupach. Miałam nadzieje że jakoś ten wątek się rozwinie a wyszło jak zwykle..........
Pozdrawiam
Sama masz zupełną rację , że osoby samotne krzyczą , że są samotne i nic nie robią w tej sprawie.
Tylko zamykają się z własnymi problemami tak zwaną skorupkę jak zauważyłaś .
Chcąc wyjść do ludzi to trzeba działać , a tu nic się nie dzieje .
Gdzie jest w tym logika ?
Nie rozumiem Was .
bo to jest tak: chciałabym ale boję się? Myślę że każdy z nas ma swoją historię i swoje dęmony z którymi musi walczyć sam, więc czasem przychodzi taki dzień że zdaje się nam że damy radę logujemy się na takim forum nawet jesteśmy aktywni przez parę chwil, a później okazuje się,że nikt tam nas nie zauważa i pozostaje nam nasza skorupa bo to znamy wiemy jak tam jest nawet ŹLE ale jest nasza i nam znana
To moze jakis zapoznawczy spacerek? gg:36046247 Pozdrawiam :)
nie używam gg. M....
pozdrawiam
Nie trzeba się bać .
Tylko iść do przodu .
Trzeba zrobić pierwszy krok .
I trzeba zaakceptować tą osobę , nawet , której się w cale nie widziało na oczy.
I trzeba wyczuć pewne zaufanie i dobroć tej osoby .
Jeśli się po pewnym spotkaniu czy nawet po rozmowie na internecie można szybko ze znajomości z daną osobą zrezygnować .
Pewnie , że to powinien zrobić ten pierwszy krok mężczyzna .
A kobieta powinna jeśli chce zaakceptować .
Ale to zależy od Was forumowicze .
Ja też Tobie sama proponuję zapoznawczy spacer .
Jeśli chcesz nie wywieram na Ciebie presji .
Decyzja należy do Ciebie .
Zastanów się co z swoją samotnością chcesz robić .
Pozdrawiam .
Jest dużo racji w tym co piszesz ale lęk,i strach i samotność to jedyne uczucia które mi towarzyszą od 7 lat. Wole na początku trochę się zapoznać internetowo zanim zdecyduję się na spacer muszę jakoś okiełznać moje uczucia sama
Słuchaj sama ja wiem , że to nie jest takie łatwe .
Trzeba nad tym dużo pracować i stosować tak zwane treningi - aby to pokonać .
Więc w tym wypadku daję Tobie trochę czasu , abyś doszła do normalnej siły z Twoim problem.
Rozumiesz mnie tutaj .
Jest takie przysłowie - co po nagle to po diable .
Z okazji 8 marca wszystkim tu paniom składam wszystkiego najlepszego
dziękuj za życzenia.
Myślę o jakim spacerze jak zrobi się cieplej
Fajnie , że ty - sama - myślisz jak ja .
Pewnie wyrwij się z tej samotności .
Nic ona Tobie nie da tylko głowę sobie nabijasz głupimi myślami .
Ale kogo z nas wybierzesz na ten spacer - to jest zagadka ?
Widzę , że jesteś osobą kulturalną i na poziomie .
Umiesz się zachować .
A to mi się bardzo podoba.
Chetnie zaprosze wszystkich chetnych. Impreska nie wyszla moze uda sie wspolnie pospacerowac. Milo mi ze tak mnie postrzegasz.
jaka imprezka nie wyszła? sorry, że tak z butami w Wasze rozmowy

były spotkania, jutro też się wybieramy na koncercik reggae z @TB zawsze możesz dołączyć jeśłi chcesz poznać na pewno nowe koleżanki, najwiecej było nas czworo, ale jak to mówią lepszy rydz niż nic :)

Jajk sie postarasz to znajdziesz na rym forum emaile do mnumoze bedziesz:...........
chyba jeden z najstarszych wątków epoki z 2003 roku a początek zaczął się banalnie wystrzelił kreatywnością tamtych czasów...czy obecnie jesteśmy mądrzejsi czy tacy sami....ludzie czy wiecie że ten wątek rozpoczął człowiek który ma obecnie 9 lat więcej to powinno trafić do muzeum rozwoju społeczeństwa jako dowód że wtedy też myślano i były problemy z którymi obecnie nie możemy sobie poradzić.....pozdrawiam i myślę czy to ktoś przeczyta za 9 lat jeśli tak to pozdrawiam....ale jaja!!!
Rany wrocilam z szybkiego piwka w centrum ale jeszcze tak wystawiona nie jestem skoro muszę zastanawiać się nad Twym wywodem.....

To forum ma aż 9 lat no no .
To swiadczy o tym, ze od kiedy pojawil sie wszechwlwdny internet I bardzo nam ulatwil zycie to sprawil ze jestwesmy anonimowi I samotni posiadamy na portalach spolecznosciowych 200 I wiecej znajomych a jak dochodzi co do czewgo to nie mamy z kim sie wybrac do kina czy ma spacer to straszne nie uwazacie
Nie przesadzaj, trzeba tylko chcieć.

m -tucha ma rację - tylko trochę chęci i ruszyć ze znajomym chociaż poznanym przez internet w miasto .
Samo nie zrobi .
I się nie bać
Odwagi dziewczyno !!!!!!!m
Wlasni zbieram sie w sobie na odwge
No nareszcie coś robisz w tej dziedzinie - moje gratulacje , aby tak dalej
Jakos tu ucichlo?!????
bum tarara bum...głośniej :)
ja sie chetnie wybiore jak nie masz z kim iść, odwagi nie brakuje :) wlasnie z paula tez z neta idziemy w sobote może dołączysz do nas?
A ja mogę ?
Nie wpraszam się ale z miłego towarzystwa bym skorzystał
A co powiecie na niedziele w sobote jestem w pracy ale niedziele mam wolna I bardzo chetnie pospaceruje
Mariusz ja zaprasza niedziwele zbiorka o 14 na budach w brzeznue czekam na was I ewenlualne zmnany
Dobrze niedziela o 14 ale dokładnie gdzie proszę napisać .
Bo nic z drugiej części zawiadomienia nie zrozumiałem .
Dokładnie i powoli napisać gdzie ta zbiórka
Aha Brzeżno ja jestem z Gdyni , gdzie wysiąść na jakiej stacji SKM i gdzie dalej jechać bo ja Gdańska nie znam .
A może umówimy się na stacji SKM.
Proszę dokładnie napisać bo ja nie z Gdańska
maps cie pokieruje...niech szmoc będzie z toboj...
Moze ktos jest jeszcze chetny to zorganizujemy gdzies indziej zborke odezwe sie jeszcze wieczorkiem
To Budy jakieś nowe osiedle na Brzeżnie w Gdańsku .
Mapa mnie ma pokierować .
A jak ty będziesz wyglądać?
Ja w szarej kurtce .
Tak jakoś piszesz z błędami , że nie wiem o co chodzi ?
Popraw to wszystko i pisz dokładnie .
Bo to widzę , że jest to chyba bujda .
Jeśli chcesz naszego spotkania pisz dokładniej .
Dzielnicę i ulicę i charakterystyczny obiekt przy tym .
Gdzie mam wysiąść na jakiej stacji SKM , i jakim autobusem jechać i za ile przystanków wysiąśc na jakiej ulicy .
I to są według mnie dokładne dane naszego spotkania .
A co ty mi piszesz to nic mi nie daje .
Jeśli chcesz spotkania proszę o dokładne przedstawienia miejsca i w czym będziesz ubrana.
W tedy możemy się spotkać .
Czekam cierpliwie proszę się nie baćmm
A kto jest szmops ja tego nie rozumiem proszę poprawnie napisać po polsku .
Proszę się nie bać się mnie
A kto jest szmoc bo nie wiem
Pisze na komorce I czasami sadze byki te dotykowe telefony to nie moja bajka. Zastanawiam sie jak ci to wytlumaczyc jak tam trafic. Moze umowmy sie na stacji zaspa zejdziesz po schodach z mostu I ja gdzies bede sie tam szwedac bede w czarnej kurtce
Co dzisaj pogoda nie sprzyja spacerowi angielska aura I ma padac co dalej.......?
Dobrze ok i to mi chodziło .
To nic , że taka pogoda .
Szkoda takiego spotkania odwołać bo samotność nam nadal do by doskwierała
To mimo pogody spotykamy się .
Czekam 15 do 20 minut .
Proszę o odpis
a przy jakim mostku jest tam jakiś mostek - są dwa wyjścia z dworca - daj odp czekam
Wypogadza się więc spotkajmy się
Nalegam
Jak wyjdziesz z kolejki trzeba wejsc schodami na wiaduk, a pozniej w lewo I schodami w dol spotkajmy sie przy kiosku
Oj jej ja czekałem na Żabiańce a to na Zaspie , ale ja gapa .
Ja byłem tylko na Żabiance .
Byłem tam o 14 do 14 min 45 .
Kurcze pieczone sam narobiłem bigosu .
Zły jestem na Siebie .
Przepraszam
Faktycznie na Zaspie jest wiadukt .
Nie doczytam i tak to wychodzi.
Jak piszę do Ciebie to od razu odpisuj ja czekałem .
Myślę , że jeszcze się spotkamy ?
PRZEPRASZAM za pomyłkę .
Nie wiem jak Tobie udowodnić , że czekałem na Ciebie na Żabiance
Chyba myślisz , że wystawiłem Ciebie do wiatru , nie w żadnym wypadku tylko pomiliłem stacje SK
Przebaczysz mi może na drugą niedzielę spotkamy się
Zbyt póżno dałaś mi odpowiedz .
Pomyślisz o mnie ,ŻE ja Ciebie oszukałem w cale nie .
Nie mogę tego odżałować co za pech mnie prześladuje
OOOOh nie mogę tego sobie darować , że pomyliłem Żabiankę z Zaspą proszę o wybaczenie .
Ja czekałem na Ciebie o14 na Żabiance , a Ty na Zaspie .
Nie daruję sobie Tego
Sam na mawiałem Ciebie na to spotkanie .
Ale zawiniłem .
Wybacz mi to i spotkajmy się ponownie w następną sobotę ewentualnie niedzielę to już nie przegapię
Bardzo proszę
poproś o numer tel. będzie łatwiej następnym razem jak wysiądziesz w Głównym...;p
ooojej jak to TRZEBA dokładnie czytać .
Podaj mi numer telef sama , a ja podam swój
Sama czemu się nie odzywasz zła jesteś na mnie .
Ja nie chciałem Ciebie wystawić do wiatru .
Tylko nastąpiła moja pomyłka ze stacjami SKM .
Nie wiem jak mam Tobie udowodnić , że byłem na Żabiance o godz 14 do 14 45 czekałem na prawdę .
A ty na mnie na Zaspie .
Nie mogę sobie darować tej pomyłki .
Odpisz mi to w tedy się uspokoję i napisz czy byś chciała ponownie jeszcze raz ze mną spotkać .
Bo cały czas miałem w głowie stacja ZKM Żabianka .
Wyszło to tak , że dwa razy ze znajomym spotkałem się na Żabiance i on autem wiózł mnie do Nowego Portu .
Dlatego nastąpiła u mnie ta pomyłka .
A do Nowego Portu jedzie się przez Brzeżno .
Napisz czy mi wybaczasz mi tą pomyłkę .
Czekam na odp nie cierpliwie wtedy się uspokoję , bo tak nie mogę się uspokoić .
Szkoda zdrowia i liczę na ponowne spotkanie , ale to już na Zaspie
Sama czy to się da zrobić ?
Jutro spojrzę do internetu bo zaraz szykuję się do pracy na noc , jutro będę z rana
stary przestań już się pogrążać Żabianka Zaspa Żabianka Zaspa....
jej nie było na Zaspie bo czekała w Brzeźnie na budach ze mną....
Aha to ciekawe tylko nie jestem pewien czy mówisz prawdę , ale to forum towarzyskie .
A czemu ona nie odpowiada ja z jej postu to usłyszeć
Nie ma odwagi napisać jak naprawdę było .
Przestraszyła się mnie .
Ja nie taki groźny .
Niech ma cywilną odwagę napisać gdzie faktycznie czekaliście .
Bo zakłamania nie nawidzę
Ja za dużo w swoim życiu przeszedłem , aby mnie okłamywać .
Czekam na odpowiedz od niej
@sama to jest facet w przepoconym podkoszulku ciesz się że do niczego nie doszło...płacić alimenty na faceta...fuuu
Dobrze , żeś mnie ostrzegł - dzięki Tobie bardzo .
Nie mam czym Tobie za to ostrzeżenie zrewanżować
Nawet tu są na tym forum geje fuuuu
Witam bardzo chetnie sie dolacze do grona samotnych zakonczylem zwiazek ktory trwal 10 lat do tej pory lize rany bo tak jak moja byla jeszcze nikt mnie nie zranil dlatego postanowilem ulozyc sobie zycie na nowo i nie myslec o przeszlosci tylko o przyszlosci
Ja też bylem w związku partnerskim , aż 8 lat i dlatego Ciebie samotny 41 doskonale rozumiem - czy nam się uda znależć tą jedyną ?
Dzieki Mariusz mam nadzieje ze nadejdzie taki dzien ze znajdziemy swoje drugie polowki
Tak bym bardzo chciał może pan Bóg nas pokieruje do tych dobrych i wspaniałych drugich połówek
Mariusz bylam I czekalam na ciebie nie jestem ani zla ani obrarzona ani inne jakies tam glupie sugestie na formum. Przepraszam ale chyba nie byla, gotowa na to spotkanie bo sma zadalam sobie pytanie po co mi to idac tam przraszam chyba potrzebuje wiecej czasu
To już z tego nic nie rozumiem czyli ktoś inny podszywał pod Ciebie .
Dobrze ja to rozumiem i nie zmuszam .
Ale komu mam zaufać nie wiem .
Bo tym co wypisuje inna osoba .
Jak twierdzisz .
Daj temu dowód , że jesteś kobietą , a nie mężczyzną jak ktoś wypisuje .
Bo ja chcę z kobietą spotkać , a nie z mężczyzną .
Musisz mi dać temu dowód.
Jeśli jesteś kobietą niech ta osoba od nas się odczepi .
Bo nie wiem kto mówi prawdę .
Przede wszystkim bardzo dziękuję , że się nie gniewasz po prostu pomyliłem stacje SKM co za pech .
Jeśli jesteś gotowa na spotkanie i jesteś kobietą daj znać
Uważam , niech nasze spotkanie odbędzie się na początku maja .
Czy Tobie tyle czasu wystarczy , aby pokonać strach i zadecydować się na nasze spotkanie ?
Nie zamierzam ci udowadniac, ze jestem kobieta idac twoim tropem myslenia ty tez mozesz byc kobieta u co w tedy napisalam prawde czy w to uwierzysz.....? Co do spotkania w maju to jest jeszcze miesiac a stach przychodzi 5 minut przed
No jeśli tak piszesz to rzeczywiście jesteś 100 procentową kobietą , a ja 100 procentowy mężczyzna , a w praniu się okaże .
Okaże się jak się spotkamy - sama nie bój się nie bądź strachliwa - odwagi dziewczyno .
Bo widzisz jacy są tu ludzie w internecie na to trzeba być bacznym .
W trakcie naszego spotkania okaże się czy mówimy sobie prawdę
A może podajcie sobie nr gg lub skype albo maile i będzie Wam łatwiej i może będziecie trochę bardziej otwarci wobec siebie na rozmowę?
nawet w.kwestii spotkania będzie chyba Wam łatwiej się dogadać a nie zaczepiać wszysykich, którzy będą stali na dworcu np.
powodzenia

Niech zadecyduje sama .
Może masz rację bo to jest forum publiczne .
To "forum publiczne" zabrzmiało jakbyś mówił o wc lub burdelu:D
grubo grubo...

Nie tak nie myślałem tylko uważałem to co się tutaj napisze to wszyscy widzą i mogą sobie komentować .
A jak ty myślisz ?.
Wcale tak nie myślałem mylisz się
ale wkrętka ....chciałabym ale się boję
generalnie trzeba dać sobie spokój z niezrównoważoną nie wiedzącą czego chce kobietą.
Witam,i czy ja mogę dołączyć do ,,klubu''??
Zapytam bo może jakąś kartę wstępu trza mieć czy coś :D
Dokładnie tak samo pomyślałam. Albo ktoś się decyduje na spotkanie, albo niech nie miesza innym w głowie.
Mariusz przykro mi ze tak myslisz umowilismy sie i bylam i czekalam. Sory , ale to ty dales pleme. Nie jestem jakas mala glupia siksa napisalam to co czulam nie zmuszam nikogo do niczego. Zabilalo mnie to.
Nie rozumiem o co tu Tobie chodzi ? - cytuję Twoje słowa - Mariusz przykro mi że tak myślisz - nie rozumiem o czym mam tu myśleć ?
Tak przyznaję ja dałem plamę i rozumiem , że Ciebie to zabolało , a myślisz , że mnie czekając na Żabiance a nie na Zaspie .
Pomyłka każdemu może się zdarzyć czy możesz to przyjąć do swej wiadomości
Ja naprawdę byłem w tedy na Żabiance , czy to się nie liczy ..
Ja też piszę co czuję mamy do tego prawo .
Tylko jestem ciekawy kto w powyższych postach podszył się pod Ciebie .
Ja nie puszczam słów na wiatr i nienawidzę jak mnie ktoś robi w konia.
Proszę o dokładnie wyjaśnienie twego powyższego postu .
Coś to forum zamilkło
Zamilkło,bo znaleźli swoje 2 połówki ;)
Sobą pozostać,sobą być do końca..
A kto taki z naszego forum
Skoro piszesz,że ucichło na tym wątku,to możliwe,że znaleźli swoje połówki lub ewentualnie nie mają czasu na pogaduchy.
Nie bym się czepiał, ale ten wątek został zapoczątkowany w 2003:P
Oj czepiasz się i to bardzoo :P
9 lat swoje robi;) Ci co tu pisali mogą mieć już dzieci w wieku szkolnym:P
Mogą,ale nie muszę :). Nie wiesz jak się potoczyło ich życie dalej,a może i wiesz? Nie wnikam ;)
Ależ mogą się też inni nowi samotni forumowicze , którzy szukają drugiej połowy lub chcą sobie jeszcze pogadać czy się nawet umówić w gronie innych forumowiczów na spotkanie w kawiarni , czy na przechadzkę .
Bo o tu to chodzi , aby nie być tym samotnym
Z jednej strony samotność nie jest zła,bo ma też swoje plusy ,a minusy,no właśnie ,kiedy przychodzą takie dni,że człowiek chciałby porozmawiać z kimś,wyjść na spacerek.Ale jest małe zawsze ale,bo moim zdaniem człowiek nie pójdzie z osobą z którą nie zamieni ani jednego słowa,więc wyjście z taką osobą jest bez sensu.

A teraz czekamy na odpowiedź od Anty :) :P
Iwonko83 - nie zgodzę się z Tobą, udało nam się parę razy spotkać z ludźmi z forum na mieście i było na prawdę super, wiadomo nie wszystkie znajomości mogą przetrwać, ale na prawdę powinnaś się odawżyć i ruszyć na takie spotkanie jak jest ochota, trzeba tylko podjąć temat rzucany co jakiś czas na jakimś z wątków

Iwonka83, skoro zostałem wywołany do tablicy, to zgadzam się z tym co napisałaś.

Lubię samotność i czasem mam dni w których lubię ją mniej (czyli mam ochotę z kimś spędzić jakieś miłe chwile).

Szkoda jednak tracić czasu z takimi, z którymi nie można ciekawie porozmawiać, bo człowiek czuje się bardziej wyobcowany niż będąc samemu podczas tych gorszych dni.
M_Tucha

Może kiedyś się odważę,ale to w dalekiej przyszłości ;).

Anty

I tutaj zgodzę się również z Tobą.
Skąd to ja znam też pewna osoba czeka na póżniej .
Tak Iwonko 83 masz rację jeśli decydujemy się na spotkanie to trzeba podjąć temat .
A najgorzej jest spacerując milcząc ja tego nie znoszę .
Ja jestem człowiekiem rozgadanym mogę o wszystkim porozmawiać o teatrze , o kinie o obrazach , o przyrodzie i o zabytkach .
Czy to mało chyba nie .
Uwielbiam piękno krajobrazu i piękno przyrody .
Piękne jest połączenie przyrody z zabytkami .
To jest ze mną o czym porozmawiać .
Pewnie samotność jest w tedy potrzebna gdy chcesz odpocząć po trudnym dniu .
Ale nie jest to na dłuższą metę - pamiętaj o tym
To co ja mam zachęcać tu samotnych do rozmowy na tym forum ?
znajomosci z interntu to sami oszusci !!!
Tak sobie myślisz , a może masz racje .
Ale nie wszyscy
Oszust!
Kto oszust ?
Ten któremu odpisałem - na kogo wskazuje drzewko, czyli nie Ty:P
To jesteś w porządku
Czas letni , wakacji nikt się nie zgłasza czyżby nie było czasu

Czas letni wakacji i odpoczynku nikt tu od dłuższego czasu nie zagląda

/
jak bedziemy otwierac takie kluby to ludzie przestaną wychodzic z domu ale spoko kazdy ma to co lubi. Ludzie do ludzi !!!
Masz rację świat jest stworzony dla ludzi i ludzie do ludzi
jak na razie to widze że klapa z tego "klubu".
Krowa która duzo muczy mao mleka daje ...
może zacznijmy rozmawiać na gg ... grupowo :)
40791539
Może spotkajmy sie na plaży!!! Jest fajna pogoda, rowery między nogi i umawiamy się przy konkretnym wejsciu ...?
nienawisci jest tak duzo ale zawsze trzeba cenic tego kto powiedzial ci ze ciebie kocha bo zawsze on ci przebaczy i bedzie w tych zlych chwilach przy tobie
Klub powstał, zebrał rzesze uczestników, ludzie się poznali, pozakochiwali, pożenili i mają już dzieci... a Wy wciąż odświeżacie wątki sprzed niemal 10 lat:P
hahahaha
A co to komu przeszkadza , też jest wielu samotnych ludzi .
A co oni też nie potrzebują kontaktów z innymi ludźmi .
Antyspołeczniku kiepskie jest Twoje rozumowanie - pozdrawiam
To że go nie rozumiesz nie znaczy że jest kiepskie:P
Wystarczy byś czytał dokładnie, lub nawet spojrzał na co odpowiadałem, i byś wiedział że mój komentarz dotyczył pretensji jakie mają ludzie, że Ci ludzie którzy zaczęli ten wątek wcale się tu nie udzielają.
Antyspolczniku zgadzam się z Tobą masz racje ,że ludzie się poznali i pozakładali rodziny , a jest tu nas tak mało - pozdrawiam
Walczę cały czas o samotne osoby , bo sam jestem samotny i wiem co to znaczy - pozdrawiam
czesć ,
mam 42 lata po rozwodzie,samotna ,zadbana ,wykształcona,usmiechnięta ,szukam Pana w podobnym wieku:)
606 656 658
A może klub kochanek byłam mężatką przez 22 lata i zostałam wymieniona na młodszy model i nie chce już się zakochiwać ale chyba zdecydowała bym się zostać kochanką same plusy
Ale sama to jest jakiś kant z tym telefonem bo dzwoniłem pod ten numer nikt nie odp - pozdrawiam
Czy szukasz kochanki i ile masz lat
Ja nie szukam kochanki grubo się mylisz , ale towarzyszki , jestem kawalerem pół wiecznym , a czemu się pytasz .
Mi kochanki nie są w głowie
Źle mnie zrozumiałaś ja nie z tych
hej i jak z tym klubem samotnych serc dziala bo ja tez jestem chetna 2104419 moje gg
Dołączam. 45497237
hej hej to moze wyjdzmy gdzies wspolnie ja mam 46latek ale dopiero zaczynam nowe zycie chce poznac ludzi ktorzy lubia spedzac aktywnie wolny czas moj nr tel 888338734 pozdrawiam i zapraszam
ludzie wstydzą się do tego przyznac że są samotni
Zgadzam się wstyd się przyznać do samotności. Nawet będąc w związku.
ja też jestem mega samotna. Tak bardzo mi brakuje kogoś przy boku, ale też wstyd się przyznać...
Wstyd kraść, obgadywać sąsiadów, nie mieć swoich przekonań...
Samotność nie powinna nikogo wpędzać w kompleksy, bądź wpływać na samopoczucie. Często nie jest ona efektem decyzji osoby odczuwającej to uczucie.

Samotność w związku jest smutna, doskwiera najbardziej. Każda sytuacja może ulec zmianie, mimo że tę żabę trudno przełknąć.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkich samotnych zapraszam na szybkie randki w Gdyni i w Słupsku. randkawmiescie.pl organizuje spotkania, gdzie w łatwy i przyjemny sposób można spotkać ciekawych ludzi. Jest wiosna, wszystko budzi się do życia, pora obudzić miłość:)
Ja na temat samotności mogę dużo powiedzieć .
A gdzie można się spotkać z samotną osobą w Gdyni
Samotnych osob jest wiele, gdzies tam w zakamarkach.. to zalezy w jakim wieku jestes.
Jestem też samotna,może sie poznamy kasia.lewan@op.pl
Ja jestem sam i chętnie poznam kobiete.
Mam 40-,normalny,zdrowy,wesoły ale nie śmieszny Gdynianin.
Zainteresowana dziewczyne zapraszam do korespondencji.
sakuraj92@gmail.com
Do autora wątku:
Jesteś debilem, prawda?;)
Pozdr;)
Mail od sakuraj92@gmail.com otrzymany na moją skrzynke po zamieszczeniu towarzyskiego, grzecznego anonsu

"pitol SIE SZMATO...
SPOX,NARA..."

Taki poziom, pozdrawiam inne zainteresowane
A co mi szkodzi, spróbuję i tego;)

29 lat, niegłupia, bardziej wesoła, niż smutna, nie łasa na kasę, samowystarczalna, ale nie pod każdym względem, z sytuacyjnym poczuciem humoru - właśnie się uruchomiło;), brunetka, drobna, ale nie płaska ani tym bardziej płytka - doceni: bystry umysł i jego posiadacza, faceta mającego pomysł na swoje życie, niezależnego, optymistę, względnie bez odchyleń, chyba że dobrych, czyli w moją stronę ;)

Tutaj lub karolina84@wp.eu

Uff .... poszło...:)
Gg 9312150
Jagda fajny się wydajesz, ale 40 wiosen to dla mnie za dużo;)

Szczęścia i słodyczy;) Pzdr;)
Nawet jeśli wyglądam na kilka mniej?;)

Żart:)

Dzięki i pozdrawiam:)
i ja doIanczam GG 308429
Ludzie. wątek założony 11 lat wstecz. ostatni wpis ponad rok temu...
Jak wy to znajdujecie???
ostatnio w Castoramie łopaty były na wyprzedaży to sobie pewnie ludzie pokupowali . Teraz kopią.
"Jak wy to znajdujecie???"

M30+ niespełna czterysta stron do przewertowania ;)

No tak, a dodając do tego jeszcze nudę to mamy taki oto rezultat :)
Swoją drogą nie wiem jak musiałabym się nudzić żeby odkopywać i czytać takie starocie... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@M30+
to nie kwestia nudy, niektorzy po prostu lubia wszelkiego rodzaju 'starocie' ;)
Ja rozumiem, że lubią, czytają itd
Ale żeby odpisywać na post sprzed roku z nadzieja na odzew??
@M30+
to akurat chyba zalezy indywidualnie od tematu watku
To chyba nie zależy od tematu wątku tylko od stanu umysłu interesanta ;)
@Ilona
tez ;)
Akurat w tym temacie nie chodzi o stan umysłu, a serca ;)

Przeczytajcie pierwszy wpis, zresztą trafny i wciąż aktualny, a może dojdziecie do wniosku, że być może właśnie taki stan był powodem odkopania tego wątku. Fakt, że temat bardzo stary, ale najczęściej internauci czytają ostatnie wpisy ;)

Przyznaję, że też kiedyś zdarzyło mi się czytać wątek sprzed lat. Szukałam czegoś, trafiłam na coś innego, co mnie zainteresowało i przeczytałam "od dechy do dechy".

Już raz wypowiadałam się odnośnie wykopalisk. Uważam, że reanimacja tematu nie ma większego sensu, lepiej założyć nowy, aby obecni forumowicze mogli się wypowiedzieć. Tyle że nie wszyscy są stałymi bywalcami, a po prostu liczą na jakiś odzew.

Najwidoczniej odrobinkę mi się nudzi, gdyż rozpisałam się :D

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sissel
czyli cos w przegladanym watku cie zainteresowalo, skad pociagnelo to za soba wspomniane wchloniecie go w calosci? ;)

stan umyslu tez czasem bywa motywatorem, by w danej chwili skupic uwage na czyms, co w innym momencie zwykle sie omija :D

a jezeli chodzi o zakladanie nowego watku to tez nie zawsze jest to regula, szczegolnie gdy ktos przeczyta historie i chcialby poznac reakcje aktualnie obenych forumowiczow, niekoniecznie pokrywajacymi sie z tymi przeszlymi, na 'stare' wpisy ;)

a to nie zasada, ze zwykle jestes 'rozpisana'? :D
"a to nie zasada, ze zwykle jestes 'rozpisana'? :D"

Potrafię być oszczędna w słowach ;)

Nie będę chyba jednak sobą, jeśli nie odniosę się obszerniej do Twoich słów :D

To nie poruszany temat sprawia, że jest on dla mnie interesujący, a raczej wypowiedzi jakie się w nim pojawiają. W mojej ocenie nawet najbardziej błahy może być ciekawy, jeśli znajdą się osoby potrafiące w sposób przemyślany i niebanalny przedstawić argumenty albo chociaż zainspirować pomysłem.
Wierz mi na słowo, że można dorobić ideologię do najbardziej debilnego tematu i tym samym zmienić jego bieg ;)

Wydaje mi się, że nie tyle stan umysłu może wpływać na to czego szukamy, a bardziej forma psychiczna, nastrój.

@sissel
'Potrafię być oszczędna w słowach ;)'
'Nie będę chyba jednak sobą, jeśli nie odniosę się obszerniej do Twoich słów :D'
jak widac, od kazdej reguly jest zawsze wyjatek, ktory tylko ja potwierdza :P

przeciez nie znasz wszystkich wypowiedzi, ktore sie pojawily w ramach danego watku, zanim ich nie przeczytasz. zeby je przeczytac musisz w pierwszej kolejnosci 'wejsc' w niego, a to z kolei wiaze sie z tym ze temat musi, w wiekszym, badz mniejszym stopniu, przyciagnac twoja uwage i cie zainteresowac? ;)

zarowno na nastroj, jak i na forme psychiczna, w znaczacy sposob, moze (oczywiscie nie musi) wplynac stan umyslu ;)
Kobieta zmienną jest :D
(... ale poleciałam frazesem)

"... temat musi, w wiekszym, badz mniejszym stopniu, przyciagnac twoja uwage"
Nie. Czytam wszystko.

Umysł to dla mnie logika, serce- emocje. Myślę zawsze w ten sam sposób, z tym drugim bywa różnie ;)

@sissel
abstrahujac od pierwotnego tematu, czyli wskrzeszaniu archaicznych watkow, chcesz powiedziec ze przeczytalas (stan 'Towarzyskie' na ten moment ;)) '174455 postów w 7618 wątkach', od deski do deski? :D niezle, chyle czolo ;)

akurat na logike moga wplynac dane wejsciowe, ktore dosc czesto bywaja dynamiczne ;)
mi sie czasem zdarza, po niektorych uzywkach, myslec nieco inaczej niz 'normalnie' :D
Sprostowanie. Czytuję wątki jedynie od momentu, kiedy zaczęłam tu zaglądać i z pominięciem powstałych podczas moich dłuższych nieobecności. Ilość przeczytanych zdecydowanie nie jest tak imponująca ;)

Przyznaję, że mnie rozbawiłeś :))) To jeszcze nie najgorzej, jeśli tylko myślisz po pewnych używkach nieco odmiennie :D I czasem :)

@sissel
faktycznie. gorzej, gdyby zamiast 'pewnych' i 'czasem', bylo 'wszystkich' i 'zawsze' :D
W kwestii używek z pewnością :)

@sissel
pytanie jeszcze, co oznacza 'normalnie', bo moze jednak warto, od czasu do czasu, degustowac pewne uzywki ;)
Ja od czasu do czasu degustuję kawę ze słodkim dodatkiem ;) Takie małe uzależnienie ;)
@vilette
jak wiekszosc populacji ;)
Vilette słodki dodatek to tzw. biała śmierć, tak? :) Czy karmel?
To ja należę do mniejszości.

Zapewne, choć niektórzy rezygnują ze słodkości ;)
@Sissel

Miałam na myśli skromne ciasteczko, ewentualnie batonik ;)
@sissel
ale wiekszosc dotyczyla dominacji kawoszy w spoleczenstwie, niekoniecznie tylko tych nalogowych ;)
Vilette jako zwolenniczka kawy odbieram ją w takim sformułowaniu jako element najważniejszy. Może być wszak kawa z ciastkiem, a może być ciastko z kawą :)
Dla mnie ciasteczka, cukierki mogę nie istnieć. Natomiast deserem czy dobrym wypiekiem nie pogardzę. Zawsze w towarzystwie czarnego napoju oczywiście ;)

mmm- tu Ciebie rzeczywiście inaczej zrozumiałam ;) ma głodzie kofeinowym już byłam :D

@sissel
na ile godzin starcza jedna dawka? ;)
To dla mnie zdecydowanie ciastko z kawą ;)
@vilette
czyli przy kawie zjadasz objetosciowo 3 razy wiecej ciastek? ;)
Nic nie poradzę, lubię słodycze ;)
@vilette
ja też ;)
w końcu jakieś nałogi trzeba mieć ;)
image
Jeden mały batonik jeszcze nikomu nie zaszkodził ;) A to taki słodki nałóg ;)
Jeden mały batonik... na minutę , na godzinę , po posiłku, dziennie czy raz na tydzień ? :P
Jeden mały batonik codziennie, do kawy ;) To chyba nie zbrodnia, co? ;)
Zbrodnią by było nie nakarmić oponek ;]
Drogi wdr, ja nie mam oponek ;)
wdrku jesteś takim zabawnym prostaczkiem:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
@vilette
ale nikt nie mowi, ze musisz cos na to radzic ;)
No nie muszę, bo nie mam oponek ;) Przynajmniej na razie ;)
@vilette
wiec po co sie martwic na zas ;)
Się absolutnie nie martwię i korzystam, póki mogę ;) Z podjadania łakoci, oczywiście ;)
@vilette
a co, myslisz ze slodycze sie kiedys skoncza? :D
Na pewno nie, ale może się skończyć moja dobra przemiana materii ;)
@vilette
a to juz, w glownej mierze, zalezy od ciebie ;)
W zasadzie to jestem optymistycznie nastawiona i nie powinnam się zamartwiać, jeśli do tej pory przemiana funkcjonowała bez zarzutu, to dlaczego miałaby nagle przestać ;)
@vilette
kluczowym wydaje sie tutaj 'optymistycznie nastawiona i nie powinnam się zamartwiać' ;)
Tak właśnie, jestem optymistycznie nastawioną do życia osobą ze szczególnym uwzględnieniem słodyczy ;)
@vilette
pochwalona :D
...pochwalona :D

Ale za co? ;)
@vilette
optymizm to we wspolczesnym swiecie, nader przydatna cecha. szczegolnie gdy zewszad i na kazdym kroku, atakuja czlowieka niepozytywne i pesymistyczne, wiadomosci i informacje ;)
No tak, ktoś musi zachować pogodę ducha w tym coraz smutniejszym świecie, padło na mnie ;)
@vilette
nie narzekaj, tylko sie ciesz ;)
Mmm, czasami i optymista trochę ponarzeka, ale nie za długo ;)
@vilette
faktycznie, zdarza sie ;)
Mmm, ale to narzekanie ma bardzo łagodną formę ;)
@vilette
zalezy od kontekstu ;)
Racja, potrafię być mniej łagodna kiedy mnie coś wkurzy ;)
@vilette
...i wtedy wychodzi z ciebie diabel? ;)
Jako osoba z natury spokojna, złoszczę się też na spokojnie, czyli po prostu się nie odzywam ;)
Czyli walisz klasycznego focha?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Niestety, ale staram się nad tym pracować :) Jedno mogę powiedzieć, kiedy byłam mała rodzice mieli ze mną ciężko ;)
@vilette - moi to zaczęli mieć ze mną ciężko, kiedy przestałam być mała ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
sprawianie klopotu rodzicom, niezaleznie od wieku, to chyba nic nadzwyczajnego. co wiecej, to raczej powszechna prawidlowosc ;)
No tak, nikt nie jest doskonały :)
@vilette
to prawda, mimo tego ze niektorzy sie za takich uwazaja ;)
No, ja jestem daleka od tego :)
@vilette
pochwalona :D
Znowu? :) Mmm, przestań, bo się jeszcze przyzwyczaję ;)
@vilette
zapetlilem sie :P
Zdarza się najlepszym ;)
@vilette
gorzej jak to petla nieskonczona ;)
... albo zaciskająca się wokół szyi. Wybaczcie skojarzenie.

...albo zaciskająca się wokół szyi.

Czyżbyś, Sissel, czytała ostatnio jakiś kryminał? ;)
Oglądałam "Dziewiąte wrota" ;) Z literatury jedynie fachowa.

Nie widziałam filmu, ale czytałam książkę, Klub Dumas się nazywała, dawno temu to było, ale pamiętam, że podobała mi się.
Film przeciętny w mojej ocenie. Obejrzałam cały, nie zasnęłam choć zbyt mnie nie wciągnął.

Zawsze powtarzam, że książka lepsza ;)

P.S. Piękne gwiazdki, gdzie takie rozdają? ;)
Dostałam w prezencie ;) Ojj... pokaźne :)))

@mmm - pętla wokół szyi?? i co teraz? stracę przyszłego-niedoszłego męża ;-)))
A mnie winą obarczą... Następnym razem w palec się ugryzę zanim napiszę.

@sissel - szkoda palca ;-)
Przecież nie chcę tego palca odgryzać ;))) A mówią, że do wesela się zagoi :D

@M-a-j-k-a
'i co teraz' - teraz bedziesz musiala mnie uratowac :P

@sissel
'do wesela się zagoi' - palec czy szyja? :D
"i co teraz' - teraz bedziesz musiala mnie uratowac :P"
@mmm - będę musiała, czy będę chciała :P
zasadnicza różnica :-)
i palec i szyja do wesela się zagoi :-)
@M-a-j-k-a
faktycznie, twoja chec to warunek konieczny :P
@mmm
warunek konieczny spełniony ;-)
@M-a-j-k-a
uffff, moja biedna szyja uratowana :P
Widzisz, Mmm, zawsze znajdzie się jakaś pomocna dusza ;)
@vilette
tak, pomocna zarowno przy ratowaniu, jak i przy zakladaniu petli na szyje :P
No, nie myślmy od razu o najgorszym ;)
Chciałabym przypomnieć, że wyraziłam skruchę i zadeklarowałam większą ostrożność w przyszłości. Przynajmniej w newralgicznych wątkach ;)

@vilette
tak, zdecydowanie wiecej o ratowaniu, a petla, w znaczeniu 'na szyje', byla jedynie slowno-skojarzeniowym wtraceniem ;)
@sissel
czyli juz nie bedziesz nikomu petli na szyje zarzucac... ufff ;)
Pętli nieee... ;)

" uffff, moja biedna szyja uratowana :P"
@mmm - nigdy nie wiadomo, co lepsze pętla, czy małżeństwo, i to ze mną ;-)
Jak go będziesz na smyczy trzymała to na jedno wychodzi :P
@sam - o czym Ty myślisz??? od razu smycz :PPP
Widocznie Sam lubi czuć się skrępowany ;)
" tak, pomocna zarowno przy ratowaniu, jak i przy zakladaniu petli na szyje :P"
@mmm - ja pomagam ratować, a kto zakładać????

@Ilona - widocznie tak :-)
Sam fanem bondażu?
Pewnie kilka Pań się zainteresuje ;]
@M-a-j-k-a
'nigdy nie wiadomo, co lepsze pętla, czy małżeństwo, i to ze mną' - to ty mi to powiedz ;)

@_sam_
'Jak go będziesz na smyczy trzymała to na jedno wychodzi' - masz jakies doswiadczenie w tej materii? ;)
...Sam fanem bondażu?
Pewnie kilka Pań się zainteresuje ;]

Ale to dopiero,kiedy Sam wróci z miejsca, w którym my nie możemy być ;)
@mmm - to się sam przekonasz ;-)
@sam - ja nawet królika na smyczy nie trzymam :-))
Siema dziewcziny jestem Bonzo . I szukam pięknej chętnej kobitki .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@M-a-j-k-a
lubie niespodzianki :P
@mmm - to w prezencie Ci kupię kinder niespodziankę :-))))
@M-a-j-k-a
na poczatek, jak znalazl :)
hmmm na początek - a co dalej???? :P
@M-a-j-k-a
a dalej licze na kolejne niespodzianki :P
@mmm - liczyć zawsze można :P
@M-a-j-k-a
kiedys bylem dobry z matmy :P
@mmm - kiedyś.... to dawne czasy :P
ja tam codziennie liczę ;-)
@M-a-j-k-a
ale to chyba jak z jazda na rowerze ;)
@mmm - fakt i z paroma innymi rzeczami ;-)))
@M-a-j-k-a
wniosek, jeszcze nie jedna... mila niespodzianka mnie, z twojej strony, spotka ;)
@mmm - czas pokaże... ;-))
@M-a-j-k-a
byloby milo ;)
Boże, jak tu się słodko zrobiło, ale niespodzianka ;)
@vilette - zazwyczaj ludzie zarzucają, że tutaj wszyscy tylko atakują. A jak widać potrafią być dla siebie również mili. Ot, niespodzianka :-)))
Ja tam jestem raczej życzliwie nastawiona, choć zdarzają się wyjątki ;)
Większą niespodzianką jest, że wykopalisko dostało drugie życie :)

Drugie, słodkie życie, pełne niespodzianek ;)
Słodkie życie, pełne niespodzianek ;)

... tylko kiedy słono kosztuje :D

" ... tylko kiedy słono kosztuje :D"
@sissel - od samej słodyczy by zemdliło ;-)
@zachary - co zaliczasz???
"@sissel - od samej słodyczy by zemdliło ;-)"

To już kiedyś, Majka, udało się nam ustalić ;) Osobiście dbam o niski poziom cukru ;)

@sissel
z upodoban czy z musu? ;)
mmm... chyba bardziej z braku zamiłowania do słodkości, nie z konieczności. Nie idzie to w parze z frajdą jaką mam z pichcenia, ale tym co zrobię innych uszczęśliwiam ;)

"...ale tym co zrobię innych uszczęśliwiam ;)"

To prawda. :)

Stanisław Lem
@sissel
czyli laczysz przyjemne z pozytecznym ;) troche juz oklepane, ale ... pochwalona :D
:) ZALICZAM :) pozdrawiam syskich ....... :)
"pozdrawiam syskich ....... :)"

Wypadła Ci sztuczna szczęka czy masz dopiero tyle lat że jeszcze seplenisz?

Stanisław Lem
Zachary przypomina sobie czasy, kiedy był mały ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

do góry