Widok

PAMIĘCI PREZYDENTA I INNYM PRZEDSTAWICIELOM NASZEGO KRAJU...

Zakładam ten wątek dla tych, którzy chcą wyrazić słowa współczucia z powodu dzisiejszej tragedii. Sama nie zajmuję się polityką, ale wiadomość o śmierci Prezydenta i innych znanych osób zszokowała mnie. Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju.
Niech spoczywają w pokoju...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dość już różnego gówna ...
To TYLKO chwila zadumy nad ludzkim życiem, nie ważne czy z lewa czy z prawa.
Ludzi żal, ot.
...zaraz pewnie Manson napisze o tych, które są U NIEGO na zewnątrz.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
forum to też ona.
Ja pierniczę, się czepiacie. Te słowa, świeżo po tragedii, tu i gdzie indziej, wyrażają przed wszystkim emocje. Tak, nie są do końca przemyślane, często brak im spójności. Co z tego?
to nie faraonki. To mroczne odpryski chaosu. Ale serio nie faraonki, to same małe czarne, co na zewnątrz.
"Hobiki" - gdybym miała akwarium, to tak nazwałabym stado małych, zwinnych, płochliwych rybek, co to ławicą pływają.
Stwór tak zapewne nazwie swoje odhibernowane faraonki, co ciemną nocą wynoszą z szafki w kuchni cukier, kryształek po kryształku.
Dobra Hobo,można być zblazowanym,zarozumiałym a indywidualnym to juz trzeba!!!!I nie czepiaj się moich kropeczek Kochanieńki............................wolałabym Krajewskiego posłuchac!

I możesz być z siebie zadowolony:) Udało ci sie Łobuzie wciągnąć mnie w konwersację nie na temat,ach więc teraz ja zaśmiecam wątek........................................................................................................................................Dla Ciebie Hobiku te kropeczki!!!!
jak widać można i małymi :)
kochanie, złotko, maleńka, skarbie???
niezłe to wino... ;D
eliksir jakiś?
ale o kogo chodzi? o panią suwnicową, Anię Walentynowicz? do mnie trzeba bardzo dużymi literami teraz i precyzyjnie. jeśli o panią Anię chodzi, to tutaj poczytaj

http://www.rpo.gov.pl/pliki/12502514990.pdf
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
a tak korzystając z okazji, to chcę Tobie podziękować Hobo za to, że utrwaliłeś w mojej pamięci jedną z tych najbardziej niepozornych i zapomnianych osób, która dziś zginęła, o której nikt (prawie nikt) nie wspomina. trudno wartościować uczucie smutku, ale śmierć tej osoby naprawdę mnie dziś poruszyła. świat o niej zapomniał, a gdy sobie na chwilę przypomniał, to wysłał ją na drugą stronę. trudno w to uwierzyć :/
wiem, wiem. na swoją obronę dodam, ze wcale nie byłem w zoo dzisiaj bo padało. za to byłem na filmie 3d jak wystresowac smoka. już pracują nad tym wrogie siły żebym zdziecinniał na nowo. nawet happy meale dzisiaj kupiłem i zabawki-smooooki odebrałem
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
bo to MY jesteśmy to forum, a to forum to MY, skarbie. i MY decydujemy o tym co jest na temat a co nie. jesteśmy zblazowanymi, zarozumiałymi i wyjątkowo ksenofobicznymi indywiduami. i jest nam z tym tak dobrze, że pojecia nie masz. maleńka
ola-faSoLa :P :P :P :D :D :D Już lepiej piszę? Czy jeszcze piosenkę dody powinienem przywołać? i nie nadużywaj wielokropków, złotko. bo to wcale nie pogłębia wypowiedzi, mimo ze tak Ci się wydaje
Jak zwykle tym forum nie na temat piszecie....!!!!!norma....
idź już spać, odpocznij

hobo...

a Ty piszesz, jakbyś miał 50 lat. gdzie tam 50. 150! ;)
hyhyhyhyhy: "jaki rząd, kochanie?... wy i te wasze fakultety..." (zapomniał wół... ;)
już Ciebie widzę w oksach takich jak denko od tej butelki szlachetnego wina, co to je właśnie dzierżysz w dłoni, z długą, siwą brodą i wyleniałym kotem o sprytnych oczkach, siedzącym na kolanach.
widzę, jak w geście "palec boży ci dołoży" gromisz małolatów powtarzając: "wy i te wasze fakultety!" :)
C,Hobo i Manson a Wy jak zwykle swoje mądrości sprzedajecie...
Idżcie polemizować o grze w bierki pod wodą,napewno jestescie w tym dobrzy,albo jeszcze lepiej cwaniaczki od razu do Sejmu startujcie polską gospodarkę ratować....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapalam światełko pamięci za wszystkich Przedstawicieli Władz RP,którzy zginęli w dzisiejszej katastrofie,lecąc na obchody 70 rocznicy Pomordowanych przez NKWD.Oddaję HOŁD i KONDOLENCJĘ....
Gratuluję,
rozbił się samolot, najważniejsi ludzie w tym kraju nie żyją a wy co? Ze nie tak napisane? Każdy średnio rozgarnięty domyślił się o co chodzi. Gratuluję spostrzegawczości i barku zrozumienia powagi sytuacji.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry