Widok

PANIE/PANNO HALEWICZ ZAMIAST NON STOP SIEDZIEC PRZED TYM PUDLEM

WEZ SIE WKONCU MOZE ZA JAKAS ROBOTE,CZY TY KAZDY POST MUSISZ SKOMENTOWAC?PODEJRZEWAM ZE JESTES ZAKOMPLEKSIONYM GRUBASEM O WULGARNYM ZARYSIE TWARZY PRACUJACYM JAKO OPERATOR WOZKA WIDLOWEGO W SUPERMARKECIE.TO ZE CHLOPAK CHCE ZROBIC MINETKE JEGO PRAWO I SPRAWA. NIE ZOBOWIAZUJE TO CIEBIE DO NAZYWANIA GO ZWYROLEM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie. Niech admin skasuje konto Halewiczowi i będzie spokój.

;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytam i czytam i...oczom nie wierzę o_O Ludzie! Dajcie sobie spokój ze mną! Kama miło mi, że polubiłaś wirtualnego Halewicza ale nie przesadzajmy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kurczę:) Halewicz:) Zostałeś celebrytą:) LOL;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
że się zapytam czy @ass = @sekator?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech będzie :))

Zazdroszcże Halewiczowi jego ogromnej wiedzy i urody :))

Zadowolony ? :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe jak operator wózka widlowego może pracować korzystając z netu? Wyobraźni Ci brak?
A poza tym forum jest stworzone aby każdy dosłownie każdy mógł się na nim wypowiedzieć również Ty
A i gwoli ścisłości Hal nie w każdym wątku bierze udział. Więc baardziej inwigiluj wątki ....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteś ass zwyczajnie bezdennie głupi i zawistny. Po prostu nigdy nie dorównasz Halewiczowi i dlatego go nienawidzisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
eeej no coś ty.

Pan Halewicz to bardzo przystojny i szanowany biznesmen. Ma ogromną wiedzę na każdy temat o czym świadczą jego wybitne wpisy na forum ... i w ogóle jest najlepszy i najfajniejszy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Kawa czy Herbata - rano (237 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (406 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry