Widok

PANNY MŁODE 2010- daty+ co już macie :) (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynam nowy wątek bo tamten się już za długo otwiera :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla uspokojenia nerwów idziemy w sobote zapytać :)
a czy ktoraś z dziewcząt bedzie brała slub w Katedrze Oliwskiej 5.06.2010r??
mnie się stary otwierał trochę krócej, ale zanim dotarłam do ostatniego posta to troszkę zajęło, dzięki gosiek za nowy:)

mam takie pytanie z zupełnie innej beczki...tzn też ślubnej... bo gapa jedna zapomniałam się zapytać a do babki nie idzie się dodzwonić od kilku dni, bo jest zajęta czy coś...
wiecie może ile czasu trwa zrobienie makijażu ślubnego, bo mam umówioną wizażystkę na 12:30, planujemy ślub na 16, wiec o 15 powinno być wszystko gotowe do wyjścia (znając siebie napewno coś się niespodziewanego wydarzy wiec wolę mieć zapas czasu, albo korek albo co innego..), no i są 3 osoby do malowania... myślicie, że 2h starczą na te 3 osoby czy poiwinnam przesunąć na wczesniej?
z góry dzięki.xxx
wydaje mi sie, ze czasu wystarczy :)

czy mi sie wydaje, czy godz 16 jest najbardziej popularna jeżeli chodzi o msze ? :)

kolegiata na świętojańskiej

a nie wiecie jak sytuacja wygląda w kolegiacie w gdyni ? czy już mozna rezerwowac terminy? myslelismy, ze na rezerwowanie kosciola mamy jeszcze mase czasu, a tu sie okazuje,ze może nie byś tak piknie;)
nina własnie ja tak samo myślałam :) a tu się okazuje że nie ma aż tyle czasu, dlatego ja idę w sobote sie dowiedzieć.
Cześć Piękne;)

ja tak z innej beczki - chodzicie, albo planujecie chodzić na kurs tańca?
i jakie piosenki planujecie na pierwszy taniec - tak z ciekawości pytam:)
a tak, my planujemy... tzn u nas sytuacja jest taka, że ja z tańcem mam wiele wspólnego (trochę życia na to "straciłam", turnieje, nawet dwa razy w Blackpool - ale zawody studenckie i inne takie), a z lubym x lat temu razem nawet tańczyliśmy, wiec dla nas nie ma innej opcji jak się podszkolić u naszych byłych trenerów i mojej angielskiej obecnej trenerki... jakąś fajną choreografię zamierzamy, pewnie walc angielski z uniesieniami i może elementami jazzu... a może wymyślą nam coś innego...

ale wiecie co... moja rada jest taka - nic na siłę... bo widziałam szczerze mówiąc takie trochę wymuszone walce i wtedy jestem za tym by zrobić coś naturalniejszego,... nie mniej, kurs tańca polecam, a szczególnie jak pójdziecie sporo wcześniej to są duże szanse że Wam się przyda i przyniesie wiele radości...
:)
szczerze.. to najpierw chcieliśmy chodzić na kurs tańca... ale na razie jesteśmy na etapie tego, ze pójdziemy na żywioł :)
a co do piosenek... bardzo podoba mi się ta, ale nie wiem czy nie jest za wolna...
peter gabriel - book of love.
Mój ma dosłownie dwie lewe nogi do tańcowania, o kursach tańca nie chce słyszeć (wstydzi się)więc pozostanie chyba nam standardowe bujanie się na parkiecie w kółeczko jak pingwinki:-)może chociaż jo Go troszeczkę podszkolę...a jeśli o piosenki chodzi,to chciałabym jakąś z polskiego repertuaru.Myślałam o Rodzynku-Siłacz,Wilki-Ogień i woda,Pectus-Miejsce dla Ciebie,i jeszcze kilka opcji w zanadrzu:-)zobaczymy jak wyjdzie,pozdrówki :-)
Hejka.
Mój narzeczony podobnie też nie potrafi tańczyć i o kursie nie chce słyszeć. Będziemy się bujać na parkiecie w kóleczku.image
Mam nadzieję,że pozwoli mi na małe podszkolenie i piosenka musi być maksymalnie najkrótsza:-)
My w związku z tego ze reprezentujemy 2 kultury (ja polka on hiszpan), postanowiliśmy je połączyć. Zaczniemy wolnym walcem i w pewnym momencie się rozkręcimy i przejdziemy do salsy ;) Będziemy się szkolić nawzajem, ja jego on mnie ;P
A mnie tu nie ma
rudzia80- 19.06.2010
my mamy msze o 17-tej
kurcze moj facet wlasnie wpadl na pomysl z kursem tanca ale go wysmialam chociaz teraz widz eze to popularne!!!
My planujemy ślub 21.08.2010 godzina nie znana nic innego rowniez,
nawet pierścionka nie mam :P
co prawda w lipcu na wakacjach w Egipcie planuje to mój facet to zrobić no ale, nie wiadomo jak to bedzie :)
Po wakacjach pewnie za to wszystko sie tak pozadnie sie zabierzemy.. ;)
nie masz nawet pierscionka, co wiecej przyszly maz nawet sie jeszcze nie oswiadczyl ale ty juz planujesz slub??? odwaznie :)
Może od razu z obrączką wyleci:-)w sumie pierścionek jak dla mnie nie jest aż tak ważny:-)
roksana, póki nic nie jest pewne i nie bierzesz się za przygotowania ślubne tak na poważnie, to lepiej omijaj to forum z daleka :P Bo się wkręcisz niepotrzebnie w różne dziwne historie :P Prawda dziewczyny?
do góry