Widok

PANNY MŁODE 2010- daty+ co już macie :) (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynam nowy wątek bo tamten się już za długo otwiera :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak obliczyłam Chata vs Wieniawa to wyszedł 1,000 różnicy, w porównaniu do Bychowa gdzie wyszło 5,000 zł to nie jest dużo.

Ponoć pozmieniało się dużo, jutro jedziemy tam zobaczyć więc się okaże i oczywiście zdam relacje:) Planujemy na 60-65 os. a wyprawiają do max 76 os.
Smerfusia mam już orkiestre Supre, dziś jade podpisać umowę z fotografem kordian z Wejherowa też podobno jest świetny...a tak poza tym nic nie mamy...
Też chcieliśmy mieć Kordiana ale niestety miał termin zajęty ;( Ale nie żałujemy, wybraliśmy równie świetnego fotografa :) My mam dość sporo już,ale tego najważniejszego SALI nie mamy :( tylko wstępne rezerwacje.
A masz jakiegos dobrego kamerzyste?myślę że my też bedziemy zadowolenni z Kordiana..
Napewno będziecie:) Kamerzyste wybraliśmy z polecenia forumek i z filmików na stronie www. Opisywałam ich klika postów wyżej, firma Amadeo :) Cena nawet do przyjęcia, a styl podobny do groszka. Chcieliśmy Groszka ale niestety termin zajęty :( ale mysle że Amadeo stanie na wysokości zadania :) Na razie współpraca uklada się bardzo dobrze, oby nie zapeszyć.
A masz może jakiś kontakt do tego Groszka czy Amadeo???
Groszek - http://www.videogroszek.pl/

Amadeo - http://www.amadeofilm.pl/

Zobacz sobie mają super galerie Video :)

Dziękuje Ci ślicznie..
Proszę Bardzo :) Myśle że będziesz zadowolona :)
Dziewczyny już się dzisiaj napaliłam na jedną sukienkę bo pojawiła się oferta z "moim" fasonem, kolor jaki chcę i na mój wzrost! I cena również taka na jaką się nastawiałam :) Już sobie wyobraziłam że ją kupuję :P I dupa. Jak babeczka podała mi dokładne wymiary to niestety... ale 10 cm w biodrach nie schudnę :( W biuście to jeszcze :P Stwierdzam że jestem niewymiarowa jakaś :) Jak sukienki są na mnie dobre w biodrach, to za duże w biuście i za długie bo zazwyczaj na 170. A ja mam 165 :P Ciekawe czy uda mi się w ogóle coś dla siebie znaleźć "z drugiej ręki" czy jednak będę musiała się zdać na szycie... Też macie takie rozterki? :P
ja co prawda jeszcze nie rozglądałam się za suknią, ale też coś czuję, że będę miała problem z kupnem z drugiej ręki(mam 160cm) i pewnie pozostanie mi szycie bo te z salonu są straaasznie drogie
no właśnie.. a ja boję się szyć bo nie chcę się w razie czego rozczarować efektem, że nie będzie tka jak sobie wymarzyłam.. nie chcę kupować kota w worku ;) Wolę już mieć gotowca i robić masę przeróbek jeśli będzie trzeba ;)
to prawda gosiek:) też się boję końcowego wyglądu sukni szytej, z drugiej strony wiele dziewczyn na forum wypowiadało się "pochlebnie" o krawcowych i efektach uszytych sukien ślubnych
Nie starszcie mnie, nie rozglądałam się za sukniami ale widze że już będę miała problem bo mam 158 cm :( rozmiar 36/38 :(
nie ma co ukrywać, że wyższe panny młode są "uprzywilejowane", ale my też znajdziemy swoje wymarzone suknie, za kilka miesięcy będziemy się chwalić naszymi sukniami na forum:)
dzieki gosiek!!!
Witam, ja w sprawie wątku makijażowego :)
sam makijaż Panny Młodej to ok. 1-1,5 (w zależności czy doklejasz kępki czy zdobienia, czy wcześniej będzie wykonany próbny makijaż itp.) - przynajmniej u mnie tyle to trwa. Na następne makijaże potrzeba ok. 30-40 min. żeby spokojnie i porządnie wykonać makijaż. Najlepiej zapytaj swojej wizażyski, bo u każdej z nas wygląda to innaczej :)

pozdrawiam wszytkie Panny Młode :)
sam makijaż Panny Młodej to ok. 1-1,5 (w zależności czy doklejasz kępki czy zdobienia, czy wcześniej będzie wykonany próbny makijaż itp.) - przynajmniej u mnie tyle to trwa. Na następne makijaże potrzeba ok. 30-40 min. żeby spokojnie i porządnie wykonać makijaż. Najlepiej zapytaj swojej wizażyski, bo u każdej z nas wygląda to innaczej :)

Ja też jestem strasznie niewymiarowa i na bank będzie grubo z przymiarkami,pewnie wyjdę wkurzona i się popłaczę i skończy się na tym.że sukienkę będę szyć.Poza tym chcę suknię z rękawkiem,a taką dostać, to podobno graniczy z cudem.Teraz co nie spojrzę to same "łyse" suknie na górze:-)

do góry