Widok

PANNY MŁODE 2010- daty+ co już macie :) (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynam nowy wątek bo tamten się już za długo otwiera :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Betinka ja też chcę z rękawkiem :) Ale właśnie ze względu na to ze trudno taką dostać, to kupię sobie nawet "łysą" a dokupię bolerko z rękawkiem i będzie git :) Pomyśl o tym ;)
1,5 hr na makijaz? :)

Gosiu, co sie stalo z Twoim zdjeciem?
Gosiu,myślałam i....chcę z rękawkiem,najlepiej takim 1/2 albo pocieszę się także opadającymi rękawkami tudzież szerokimi ramiączkami i dekoltem na styl caro:-)
Ha! Wiesz po tych wszystkich ostatnich wątkach z panamą i innych stwierdziłam że lepiej się nie ujawniać aż tak :D A nóż widelec ktoś w SKM mnie rozpozna :P A tak serio, to oczarowały mnie te rysuneczki Sarah Kay :)
No tak, lepiej sie miec na bacznosci :)
Betinka opadające rękawki są urocze :) Znalazłam nawet wzór "idealnej" sukienki z takimi, ale niestety w salonie kosztuje ze 4-5 tysięcy :P

image
Karmela świetny jest ten Twój robal :D Jak pierwszy raz go zobaczyłam byłam pewna że coś mi po monitorze łazi :)
Gosiu,również uważam,że rękawki opadające są cudne!znalazłam w Tobie bratnią duszę,bo nawet moja siostra kupuje sobie łysą kieckę:-)Ta suknia zaproponowana przez Ciebie jest prześliczna!ewentualnie troszkę bardziej w A i będzie git:-)I podobają mi się też jednoczęściówki.Bezom,nadmiarowi taft,falban,prześwitom,rozporkom mówię zdecydowanie-nie!:-)
o tak, bezom i prześwitom również mówię nie! :) Ale co do falbanek ostatnio zmieniłam zdanie, bo podobają mi się sukienki w stylu hiszpańskim :) Z dołem w takim stylu:

image

A najchętniej to połączyłabym ten dół z rękawkami z poprzedniej sukienki :)

Też zrobiłabym miksa:-)Te falbanki akurat są ok,ale czasami suknia przypomina firankę:-)oczywiście rzecz gustu,każdy ma inny styl i ja to rozumiem.Najbardziej rozwalają mnie takie krótkie sukienusie z dłuższym tyłem i do tego długie koronkowe białe kozaczki-to jest szok poznawczy jak dla mnie:-)
haha o tak!! :D takie są najlepsze :)
Ok,przystopujmy trochę,bo jeszcze te bardziej wrażliwe zaraz larum podniosą,że je obrażamy:-)czy coś w tym stylu...Pozwolę sobie wrócić do tematu i powiem,iż na chwilę obecną wszelkie przygotowania są w stanie surowym-czyli mniej niż zero:-)Na razie tylko czytam i czerpię inspiracje:-)
Smerfusia,

a sprawdzalas oferte Palacu Below? Znajoma byla tam na dwoch weselach i byla pod wielkim wrazeniem! Jedzenie wysmienite, niesztampowe, w duzych ilosciach. Obejscie palacu piekne, dookola duzo zieleni i na pewno urokliwy bydunek:)
Z checia sama bym tam zrobila wesele, ale niestety:( liczba gosci dyskwalfikuje Below:( Ona byla na weselach, ktore liczyly ok. 70 os. i bylo akurat:)
Aaaa...i przy okazji...:)
Mamy juz zalatwione: sale, kamerzyste, fotografa, orkiestre, wizazystke:)
Sukienki intensywnie ogladam, ale czuje, ze bede miala mega problem:/ Najbardziej podobaja mi sie Maggie Sottero, ale nie wiem, czy w rzeczywistosci sa tak piekne i rzecz najwazniejsza, czy beda mi pasowac i.....cena:( Podoba mi sie takze Agnes 1964:)
A tak przy okazji, co to za muzyka?
http://www.suknieagnes.pl/pl.html
Czyzby Turnau? Grechuta?
a co sadzicie o tej ? :)

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=132

http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=130

póki co jest u mnie w pierwszej trójce :)
A ja powrócę do wątku zdjęć, my też mamy Kordiana i jestem pewna że bedą super zdjęcia w jego wykonaniu.
Karmelo.. obawiam się że Rubik :P
Nulka-śliczna sukienusia,taka bezpretensjonalna:-)mój Maciek powiedziałby,że wygląda jak koszulka nocna:-)bardzo fajna:-)
Nulka baardzo piekna sukienka :) ma cos w sobie jest niekonwencjonalna
do góry